cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

30 Mart 2012 Cuma

Look of the day: Masculine

Günün yorgunluğunu atmak için arkadaşlarla geçirilmiş bir kaç keyifli saat, bir kaç kadeh şarap... 

Gördüğüm anda tam benlik dediğim maskülen ceket ise gelmeyen bahara inat bu aralar hayat kurtaran parçam. Ceket: Koton / Çanta: H&M / Fular: Yargıcı / Gömlek: İpekyol 

A few hours and a few glasses of wine with friends... 
This masculine jacket is my new crush! It is the life saver in these days... Jacket: Koton / Bag: H&M/ Scarf: Yargıcı / Shirt: Ipekyol


26 Mart 2012 Pazartesi

DIY - Studded Bracelets

 Metal zımbalar yıllardır hayatımıza girdi çıkmak bilmiyor. Benim de bu duruma hiç şikayetim yok açıkçası. Kendi zımbalı bilekliğinizi kendiniz yapmak isterseniz eğer; ihtiyacınız olan zımba, deri bileklik ve makastan fazlası değil. Zımbaları nereden buluruz derseniz müracaat seraplamoda :)

Bu yaz da kolları boş bırakmak yok! Ne kadar çok materyal karıştırırsanız o kadar çok eğlendiğinizi göreceksiniz...

It has been years since the studs were come into our lives. I have no complaint about it! If you want to make your own studded bracelets, you don't need more than studs, leather bracelets and scissors. Mix the materials for your arm party!


25 Mart 2012 Pazar

Sunday means...

Pazar demek, yeni haftaya yeni kararlarla başlamak demek...

Sunday means, starting the new week with new decisions...

21 Mart 2012 Çarşamba

DIY - Wire rings

Gösterişli yüzükler yerini çoktan minimalistik yüzüklere bıraktı. Ben bu trendi daha da minimuma indirerek metal tellerden kendi yüzüklerimi yarattım. İhtiyacınız olan bakır tel ve biraz yaratıcılık... İstediğiniz şekli, harfi, figürü yaratmak serbest!

Minimalistic metal rings took the place of glamorous rings for a while. And i did my own wire rings. You just need copper wire and little bit inspiration! Get your own figure, letter, whatever you want!

20 Mart 2012 Salı

Clue: Earring collar tips

Altın çağını yaşayan yakalar için küçük bir ipucu, küpelerinizi yakalarınıza takarak kendi yaka stilinizi yaratabilirsiniz. İster benim gibi büyük tek bir küpe, isterseniz bolca takarak sezonun trendini ''yaka''layabilirsiniz!

It is the golden era of the collars this year and here is the clue to catch the trend: Pin your earrings to your collars! Easy and trendy!

8 Mart 2012 Perşembe

New In: Skull sweatshirt

Kuru kafa deseni gördüğünüz her yerde aklınıza Alexander McQueen geliyorsa, kafamda kalacağına dolabımda dursun diyorsanız, içinizde bir rock-chic yaşatıyorsanız siz de bendensiniz demektir.

Whenever i see skull print, it reminds me McQ... And i got a real rock-chic spirit inside!

Perfecto: Mango, Sweatshirt: New Look

7 Mart 2012 Çarşamba

Look of the day: Quickshot

Siyah skinny jean ve çizgili body, her sezon mutlaka dolaba eklediğim parçalar. Her şeye yakışır, her ortama girer... Aksesuarlarla kombinlenir, kendi kendine de yeter. Evden çıkmak için 10 dakikanız varsa ne giysem düşüncelerinizden kurtarmakla kalmaz, hayat kurtarır adeta...

Black skinny jeans and striped top are added to my wardrobe on every season. They look good with everything, and you can wear to every occassion. They can be combined by accessories or they are beautiful without them. If you have 10 minutes to get out, they can even save your life!

Jean: Levi's curve ID, Hırka: Zara, Kürk snood: Banana Republic, Zincirli cuff: H&M
Jeans: Levi's Curve ID, Cardigan: Zara, Faux fur snood: Banana Republic, Chain cuff: H&M


6 Mart 2012 Salı

New In: Spider Brooch

Aksesuarlarımın arasına yeni katılan küçük, parlak bir örümcek...

Look at my little shiny spider that comes to my accessory world!

4 Mart 2012 Pazar

Sunday means...

Pazar demek, kız kıza bir günün doyasıya keyfini çıkarmak demek... Parmaklarımız buruşuncaya kadar sudan çıkmamak, ıslak saçlarla umarsızca rüzgara karşı yürümek, kendimizle dalga geçebilmek, hayata dair her şeyi gönlümüzce konuşabilmek, hayallere dalmak demek...

1 Mart 2012 Perşembe

How-to-do: Pin up girl hair

En kolayından bir pin up girl saçı yapmaya ne dersiniz? Önden ayırdığımız bir tutam saçı hafif bombe vererek tutturuyoruz. Geri kalan tüm saçı ensede topladıktan sonra, önce üçgen sonra dikdörtgen yaptığımız bandanayla alttan geçirip yukarıda düğüm atıyoruz. Voila, hazırız:)

How about doing easy pin up girl hair style? Grab piece of hair from front, then pin it to the back. Have an updo with the rest of your hair. Finally, tie the bandana and knot it on your head. Voila, you are ready!


Twitter Updates