cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

12 Şubat 2009 Perşembe

Ready 4 dinner

Bu akşam liseden bi arkadaşımla cadde Taps'e gittik. Haftaiçi olduğu için oldukça tenhaydı ve yer bulabildik(daha önce cumartesi akşamı kapıdan dönmüşlüğümüz vardı da:) Casual ama şık bişiyler giymek istedim bu sefer gömlek yerine üzerimde gördüğünüz hırkayı tercih ettim... Skinny kotun altına kahverengi zara botlarımı giydim ama giyip çekemedim onu hayal gücünüze bıraktım:P
Hırka Accessorize'ın giyim markası Mansoon Fusion... Türkiye'ye henüz gelmedi ama gelmesini bekliyorum zamanı geldi artık:)

Kolumdaki bilekliği ben yaptım evdeki altın renkli bi zincire siyah kurdele geçirdim çok şık durdu... Saçıma da accessorizedan aldığım taraklı tokayı taktım.



Hırka: Mansoon Fusion
Siyah atlet: Primark organic cotton serisi
Kot: Guess
Toka:Accessorize

6 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Saclarin harika olmus! Dedim sana yandan cok sik duruyor diye, bayildim. Uzun sac daha mi yakisiyo sana ne :)

ZET Fashion dedi ki...

Bi de unutmadan, hirka cok hos!

Unknown dedi ki...

evet bende uzun saç çok seviyorum ama benimkiler uzamıyo kaynak yaptırmayı bile düşünüyorum:) ama daha önce yaptıran kimseyi tanımıyorum nası duruyo bi görmem lazım:)

Adsız dedi ki...

hırka çok güzelmiş..
bu arada kaynakta artık çok iyi yerler var bir araştırırsan mutlaka memnun olacağın yerler olacaktır. mesela gülşenin saçları kısacık ve o kısa saçında bile kaynak var düşün yani..

be dedi ki...

ya bayıldımm hırkana super ben cok sevıyorum boyle ıslı seyler ıngılterede vardı bu magaza ve ındırımde cook ucuz gece elbisleri vardı bayılmıstım ıslı falan sanada hırka coook yakısmıs = )

Unknown dedi ki...

siu evet dogru diyosun artık baya başarılı kaynaklar yapılıyo ama yinede bi yaptıran görmek istiyorum:)

be, evet benimki de ingiltereden:) teşekkür ederim güzel sözlerin için:)

Twitter Updates