cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Şubat 2009 Pazar

Rihanna'nın göz makyajı!


Bir eyeliner addict olarak resmi görünce gözlerimi alamadım. O nası güzel bir eyeliner çekiştir. Gözlerin yanlarındaki takma kirpiklerde inanılmaz güzel bi effect vermiş. Bende bugün Boyner'den Bobbi Brown gel eyeliner ve fırça aldım. Likit kendinden fırçalı eyelinerlar istediğim etkiyi yaratmıyordu. Yalnız sürmesi likit eyelinerdan daha zor ya da ilk deneyişim olduğu için bana öyle geldi... Bobbi Brown'un ürünleri gerçekten çok başarılı fiyatları da MAC ayarında. Hatta şu sıralar belirli ürünlerde indirimler ve promosyonlar mevcut. Bende yararlanıp bi set aldım. Makyaj çantası, gel eyeliner, eyeliner fırçası, ruj, maskara ve fardan oluşan seti 93 tlye getirdim:)

8 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Gercekten muhtesem olmus ben hic beceremiyorum ya surmeyi batiyo her yerim :) bir de takma kirpik alamadim hala aslinda ne kadar degistiriyor bakislari falan herkese lazim bence

Adsız dedi ki...

rihanna nın göz makyajı güzel olmuş bencede.. ama bu renk rujları sevmiyorum.. alışverişine çok özendim yaa, hesaplı da gelmiş..

zui dedi ki...

eyeliner sürememe durumum var benim bi.
beceremiorm ama çok seviyorum, onun yerine de kalem sürmek zorunda kalıorm ama o da pfft uçuo gidio
bobbi brown boynerden aldın?

Unknown dedi ki...

Z amerikada farketmişsindir heryerde takma tırnak ve kirpik satılıyo insanlar o kadar cok kullanıyolarki...

gül, evet ruj rengi benimde asla kullanamıycagım kadar parlak ve cok pembe:)

Zui, seviyosan eğer fırçayla sürmeyi dene çok doğal duruyo ve uzun süre dayanıyor ilk izlenimlerim bunlar:) Bobbi brown boynerlere yeni gelmiş sanırsam daha önce Harvey Nichols ve Beymende satılıyodu artık boynerlerde de bulunuyor!

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben de eyeliner kullanmayı beceremeyenlerdenim ama üzerinde çalışıyorum...
Bu arada Rihanna'ya eyeliner çok yakışıyor, o da zaten her makyajında kullanıyor :)

Unknown dedi ki...

Rihanna'ya ne yakışmıyo ki:)

Adsız dedi ki...

eyeliner surme konusunda o kadar basarisizim ki...boyle basarili eyeliner fotolarini gorunce cok kiskaniyorum:) ben careyi koyu renk farlari kirpik diplerime surmekte buldum. bakalim nereye kadar surecek bu beceriksizligim:)

Unknown dedi ki...

alıştırma yaptıkça el alışıyor..ben evde sürüp sürüp siliyorum cok profesyonel olmasa da sonuç fena diil:)

Twitter Updates