cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

25 Temmuz 2009 Cumartesi

Bar Refaeli for Rampage





Ünlü Amerikalı giyim markası Rampage 2009 Güz dönemi reklam çekimlerinde Gisele Bündchen'ın yerine Bar Refaeli'yi tercih etmiş. Bence iyi de yapmış heryerde Gisele görmekten bana fenalık gelmişti. Bar'ın Gisele'den daha güzel olduğunu da söylememe gerek bile yok sanırsam:) Bar Refaeli'yi tanımayanlar için Leonardo Di Caprio'nun sevgilisi olarak hatırlayabilirsiniz. Geçenlerde Justin'in Cameron Diaz'la görüştüğünü okudum. Neyse siz iyisimi dedikoduları boşverin Rampage'in kıyafetlerine bir göz atın. Hem ucuz hem de çok güzel modeller bulabilirsiniz. Heryere ürünlerini gönderebildiklerini de sayfanın en üstünde belirtmişler... http://www.rampage.com/

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba, ben rampage'in sayfasına girip bir şeyler almaya çalıştım ama Country seçeneklerinde Türkiye yok maalesef.
Dynera

Unknown dedi ki...

Dynera, haklısın sayfada 'we ship worldwide' yazmışlar ama Türkiye yolladıkları ülkeler arasında yok maalesef. Uyarın için teşekkürler... Yurtdışında tanıdıkların varsa onlara yollatıp kargoya vermelerini isteyebilirsin belki Ya da Türk malı yurdun malı herkes onu kullanmalı:)

Adsız dedi ki...

Artık Victorias Secretla idare ederim napim :) her ne kadar kargo ücretleri yüksek olsa da çok beğendiğim şeyler için kıyıyorum,mesela geçende bir tankini aldım,inanılmazz güzel,yine de totalde Türkiye'den aldığım Zeki Trikonun indirmli hali gibi oldu.Bu senin verdiğn sitede de bir çantayi feci kestirmiştim gözüme,ödemeye bir girdim,bakim kargo ne kadar diye,Türkiye'ye yollamadığını gördüm,çok da elzem değil tabi :)
Dynera

Twitter Updates