cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Temmuz 2009 Çarşamba

Kuaför Mimi

Yeni mimimiz hayırlı olsun diyorum ve Alis'in yaptığı mim tanımını buraya taşıyorum:)

Saç modelinin fotoğrafını çek, blog'a koy (istersen yüzünü maskele). Gittiğin kuaför, orada (varsa) tercih ettiğin eleman, kuaförün ortalama fiyatı, memnun olup olmadığın - bunları yaz. Memnuniyet için en büyük kıstaslar: 1- Senin istediğini tutturabiliyor mu, 2- Kesimden birkaç ay sonra saçların hala şekle şemale giriyor mu. Bu mim kuaför bulmakta sıkıntı çeken kızlara bir rehber olsun.


Öncelikle şunu söylemek istiyorum kuaförlerle aram hiçbir zaman iyi olmamıştır, koşa koşa gitmemişimdir. Genelde gittiğim kuaföre üst üste 3 kez gittiğim görülmemişti hoşnutsuz ayrılmak gibi bi huyum vardı:) Ta ki Makas açılana kadar. Bu Makas Erdem Kıramerin makasıyla karışmasın alakası yok:) Göztepe Minibüs Yolu üzerinde Ethemefendi'ye gelmeden hemen önce diye tarif etsem anlarmısınız bilmiyorum:)



Makas'ı anlatmam gerekirse çok lüks olmamakla beraber mahalle kuaförünün biraz daha gelişmişi diyebilirim sanırım:) Fiyatları da oldukça uygun. Kesim 20 tl, Fön 7 tl, Boya 100 tl, Dip boya 60 tl liste böyle uzayıp gidiyor. Saçlarım boyalı değil sadece kesim, fön ve bakım yaptırıyorum.



Makas'ın sahibi İsmail Bey'e saçlarınızı kestirirseniz memnun ayrılacağınızın garantisini verebilirim. Hem yüzünüze yakışanı hem saçınızın yapısına göre en uygunu hem de trendy modelleri çok başarıyla kesiyor.
Ve bu da saç modellerim. 1 sene öncesine kadar baya uzundu. Sonrasında arkaları katlı bob model kestirdim. Ardından kısa saç bağımlısı oldum galiba gidip biraz daha kısalttırdım:)

Ve son olarak kocasını seven kadın'ı ve Z Fashion'ı mimliyorum. İkisinin de uzun güzel saçları var bakalım hangi kuaförü tercih ediyorlar:)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

bu mimi çok sevdim ben hazır şu aralar kendime yeni bir kuaför ararken :)
bakalım benlik bişeyler çıkacakmı?

alis dedi ki...

Hemen yazdığın için teşekkürler:) Saçların çok güzelmiş, ben de yaz sonuna doğru sanırım Makas'a gidicem :) Bu arada özellikle alttaki resimde seni inanılmaz derecede Emma Roberts'a benzettim!

nermin dedi ki...

forumlarda gezerken resımınızı gördüm kısa sac cok yakışmış güle güle kullanın

Adsız dedi ki...

Cindrellacım Selam,

bu makas kuaför minibüs caddesinde atatürk caddesine dönen köşedeki makas mı:) sabahları işe giderken gözüme çarpıyordu hep. eğer oysa hemen gitmeyi düşünüyorum.

teşekkürler.

seçil.

Unknown dedi ki...

siucum ne kadar çok kişi mimlenirse o kadar çok sonuç çıkıcak bakalım bekliyelim görelim sende dilediğin gibi bi kuaför bulursun inşalla bu sayede:)

alis, Makas açılsın bende gidip bi deniycem karşılaşırız belki:) İlk defa Emma Robertsa benzetiliyorum ben pek benzetemedim:)

teşekkür ederim nermin, ama artık uzatmayı düşünüyorum:)


seçil, Göztepeden Erenköye doğru giderken Sahrayıcedit camiyi geçtikten sonra ışıklara gelmeden. Sanırım aynı yerden bahsediyoruz aslında:)

benden, bizden... dedi ki...

Çok merak ettim ben bu makası, anadolu yakasında kuaför arayışındaydım isabet oldu :) bu arada Ortaköy civarında oturanlara şiddetle Öztürk kuaförden Ertunç'u tavsiye derim. Senelerdir giderim bir kerecik olsun ne benim ne de başkasının memnuniyetsiz ayrıldığını görmedim :)

ZET Fashion dedi ki...

2. resim nedir ya, maşallah!

nesrin dedi ki...

kesinlikle kısa saç çok modern ve hoş gözüküyor. bende sürekli kısa kullanıyorum. ama kesimi çok önemli. kısacık erekek gibi olmayacak. katlı katlı hareketli seviyorum. bende sürekli değiştiririm hala kuaförüm yok.Ankarada iyi bi yer bilen varmı?

Unknown dedi ki...

Zetcim teşekkür ederim tatlım:)

nesrin, umarım bu kuaför mimi sayesinde ankarada oturan birileri sana yardımcı olur:)

DLR dedi ki...

ankara da olanlar için söylüyorum :)çukurambar da "dia" kuaför war aslında birçok şubesi war ankarada ama burada "mustafa"war mükemmel saç kesiyor,ama size ne istediğinizi sormuyor çünkü yüz şekline göre kesiyor we sonuçtan gayet memnun oluyorsunuz şiddetle tawsiye ederim. dlr

breitling dedi ki...

saç modelinn gerçekten çok yakışmış :) tavsiyen için de teşekkürler, ayrıcaaa burnunn çok güzeeel :)

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

ben bu yazıyı baya geç gördüm :) ankara'da yaşayan biri olarak kuaförümü hala bulmuş değilim. saçlarımı kestirmek için hala 7-8 senelik kuaförüme memleketime gidiyorum :)

Adsız dedi ki...

şu an saçların halen kısa mı yoksa uzattın mı tekrar , kısa harika olmuş bence hep öyle kalmalı

Twitter Updates