cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

11 Mayıs 2010 Salı

Bebe / Black Gown

Siyahlar içinde ve upuzun bir elbiseyle karşınızdayım:) Hayır siyah giyme Cindrella dediğinizi duyar gibiyim ama siyahın asaleti de bambaşka... Elbisenin kalıbı ise harika, üste tam oturuyor. Bebe'nin taçları, aksesuarları da çok çeşitli, elbiseye karar verdikten sonra uzun süre ne taksam diye düşündürttü:) Ayakkabılar ise yine ultra yüksek ama bayıldım diyebilirm:)

Elbise: 459 tl
Taç: 199 tl
Bilezik: 194.50 tl
Ayakkabı: Özlemcim yazmayı unutmuş:)
***
This time i wore a long black gown. You may say that dont wear black to prom but black looks so elegant, this is why i like:) Gown fits so good and makes me look perfect:P and there are so many accessories, i couldnt decide what to wear for a long time. I picked a fascinator and a nice bracelet. Also, those shoes are so high but amazing:)


Photos by Evrim & Ferda






22 yorum:

Koray Caner dedi ki...

No way! :) Seni sıkmış bence bu :) Kesimden mi, uzunluğundan mı bilmem, pek olmamış gibi :)

Denemeye devam :)

Unknown dedi ki...

iste bu elbiseyi cok begendim !

nasraa dedi ki...

Aman Allahım sen süper bişe olmuşşsun.Ya siyahın asaletinden öte sende çok iyi taşımışsın hayır vactim pamuk prensesi boşver sen manyak olmuşsun bunlarla yaaaaa.

nasraa dedi ki...

aa yok bida yazıcam hatta bida bidaaa.Yahu bayildim sana gizemli seksi asil ve çoook güzel görünüyorsun inan bana gecen hafta nekadar kötü geldi ise elbiseler b u hafta bunlar bi harika biri nekadar şirin,sempatik cici bir görüntü verdiyse digeri bi okadar agır,asil kadınsı bir hava katmış inanlmaz olmuşsun BÜYÜLENDİM seni gördükten sonra şu saat itibariyle çalışma istegim kalmadı ofisten ayrılmak istiyorum:)

gunesyuksel dedi ki...

taç-saç-baş on numero olmus... ancak bi önceki beyaz elbise daha cok yakısmıstı...

Gizzy dedi ki...

Canımm sana bi ödülüm var:)

http://gzmlounge.blogspot.com/2010/05/tatl-blogger-gizzy.html

Adsız dedi ki...

kendini güzel mi sanıyosun?çok çirkinsin.Kendin yerine moda haberleri koyda öyle faydalanalım.

Adsız dedi ki...

bence kesinlikle uzun elbise giymelisin, çok zarif duruyor üzerinde özellikle rengi gül kurusu gibi olan muhteşem durmuştu. bu elbise değil ama aramaya devam ozaman=)

Adsız dedi ki...

cuk diye oturmak böyle mi olur? (: kalıplar için senin ölçülerini almışlar sanki! rengi için ne düşünürsen düşün, üzerine oturan bir elbise giymeni mezuniyet gecesinin ilk şartı koşuyorum. ^^ elbisen salaş olmasın, cuk otursun :)
bu tarz taçlar da bu sene bıktırdı derken, başındaki taç ile fikirlerimde bir değişim oldu. bu değişim de yalnızca bu taca özel. çok yakışmış, sevgiler..
'ef'

Unknown dedi ki...

Koray, beğenmedin diye laf ediceğimi sanıyosun ama yanıldın, düşüncelerine saygı duyuyorum:)

Senacım, bende bende:)

nasraa, ehueue gecen hafta pek anlaşamamıştık ama bakıyorum düşüncelerin değişmiş:)

gunes, denemeye devam:)

keddy, bakıyorum hemen.

Gizzy, yehu tatlı blogger olmuşum:)

Adsız, ben güzelim demiyorum elbiseler güzel diyorum. Moda haberlerini yazan diğer arkadaşlarımı okuyabilirsin.

Adsız 2, evet aramaya ve denemeye devam:)

Ef, ehuehu o zaman bu hafta tam beğeniceğin türden bir elbise var bekle ve gör:)

nasraa dedi ki...

Anlaşamamaıştık degil tatlım demekki pozlara yansıyan goruntuyu degıstıren o ıgrenc elbıselermiş.Gayet hoş bu hafta.

Sevgiler

kozaaaa dedi ki...

ne dengesiz insanlar var su evrende ya.. sana cirkinsin diyen herhalde kendini kleopatra falan sanıyor..
sizin gibiler yüzünden insanlıgımdan soguyorum cogu zaman..kıskanmanın bu kadarı da cok fazla bence.
cindrella bu tur yorumları yayımlama lutfen bizim de göz zevkimiz bozulmasın,sadece seni izleyelim:)

sevgiler güzel kadın.
julie.

Unknown dedi ki...

Julie, insanların kendi düşünceleri kimse beni beğenmek zorunda değil, herkesin güzellik kriteri farklı olabilir. Beğenenlerin yorumlarını yayınlayıp beğenmeyenleri koymamak da olmaz. Ama takdir eden, güzel yorumlarıyla beni mutlu eden sizler varsınız, bu bana yetiyor:) Sevgiler

Sara Bow dedi ki...

cok güzel :D

You look awesome!!!!


Great dress and shoes




XXX
BalkanCouture

Unknown dedi ki...

Balkan Couture, thanxx a lot:)

alis dedi ki...

Güzellik göreceli de olsa sen evrensel güzelsin, adsız haset yapmış belli. Taç çok yakışmış, elbise ise V2K'lar ve krem Bebe dururken doğru seçim değil bence.

Unknown dedi ki...

alis, beğenmese bile takdir etmek nedense insanlara zor geliyor, ortada bir emek, sarfedilen çaba var. Güzel sözlerin icin ve yol gösteren yorumların icin teşekkürler:)

saliha sağdıç dedi ki...

cindrellacım elbiselerin hepsi bitsin öyle yorum yapıyım diyodum ama dayanamadım! o adsız yorum bırakan sende bi fotoğrafını koyda sana da bakalım diycem ama ismini bile söylemeye cesaretin yok! ayrıca gerçekten çirkin bile bulsan ki senin ki tamamen kıskançlıktan, bunu böyle söylemekten büyük çirkinlik yok bence! şimdi sen herkesten çirkinsin bizim için!

cinrellacım sana gelince bloğuna her gün giriyorum muhakkak :) ama senin fotoğraflarının olmadığı postları hiç sevmiyorum :)) hem bu kişisel bi blog tabi ki kendin olacaksın dimi :)) elbiselerin hepsi sana çok yakıştı ama bence de muhakkak uzun bir elbise giymelisin, daha asil ve daha zarif.. kesinlikle karışık ve çok renkli olmamalı, senin önüne geçmemeli..ben taylor swift'in tarzının sana çok yakışacağını düşünüyorum. soft renklerden biriyle kırmızı ruj ve postijli dalgalı saçlar.. muhteşem olur bence :) tabi yine fikir senin :)

Unknown dedi ki...

badem limon, öncelikle zaman ayırıp bloguma baktıgın ve güzel yorumların icin teşekkürler:) Elbise konusunda inan cok kararsızım ama sizlerle beraber en dogru elbiseyi bulucağımıza inanıyorum, yorumlarınız beni hem mutlu ediyor hemde güc veriyor:) Henüz uzun istediğim gibi uçuş uçuş bi elbise bulamadım, aramaya devam ediyorum:)
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Bu siyah elbise ve ayakkabılar tam baloluk bence çok asıl ve uzun olusuyla bi baloya yakışır evet belki rengi düşündürücü fakat üzerine çok uygun

Unknown dedi ki...

tatlıımm saa sweet blogger ödülü yollamıştım ama söylemeyi unutmuşum :D Bu arada bu yarı gotik tarzıd sevdim ben çok güzel olmuşş :)

Unknown dedi ki...

Adsiz, balo diyince benimde aklimda hep uzun elbise canlaniyo:)

Miacim, evet bianda heryerden sweet blogger odulu yagdi tesekkur ederim:) Gotik himmm hic oyle dusunmemistim ama evet olmusum biraz:)

Twitter Updates