cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

13 Mayıs 2010 Perşembe

Bebe \ Purple Gown

Ve geldik favori elbiseme! Karar vermek icin cok erken ama ben coktan göz koydum bu elbiseye:) Biliyorum ucus ucus bi elbise istiyordum diil; mini bir sey istiyordum o da diil ama cok sevdim:) Bu fishtail tarzi kalcaya oturan diz kismindan acilan elbiseleri oldum olasi cok sevmisimdir. Ayakkabi, canta, elbise uyumu da tam oldu, ee o zaman daha ne duruyorum:P Tamam mi, devam mi:)
Elbise: 459 tl
Ayakkabi: 195.30 tl
Canta: 41.70 tl
Kupe: 54 tl
Edit: Tüm yorumlarınızı okudum tam yayınlıycakken birden silindiler:( Ama en azından okudum ve elbiseyi coğunluk olarak beğendiğinizi biliyorum:) Çekimlere devam edip etmemek konusunda yarın sizlerin görüşlerine basvurucam...
***
And here is my favorite dress:) It is too early to decide but it can come to the final. I like fishtail kind of dresses which make the hips look so nice:) And those shoes and clutch match perfect with the dress. Should i keep on trying or thats enough??
***


Photos by Evrim&Ferda






5 yorum:

alis dedi ki...

Kırmızı halıya da giyebilirsin :) Önceki siyah uzun elbisenin aksine bu senin için dikilmiş gibi, cuk oturmuş. Ben de severim fishtail, ayrıca düz straplez yerine sweetheart neckline'ları da hep çok sevmişimdir. Bir de mezuniyet konseptine tam uyan bir elbise, böyle bir modeli ilerde giyme fırsatı bulamayabilirsin o yüzden şimdi giymelisin :) 10 puan.

GÜZİN dedi ki...

ben budur diorum hepsine baktm ilk defa yorum yapıorm ama enn coook bunu beğendiiiimm harikaaa bide siyah uzun olanı beğenmstm ama bu cokk güzelll:=)

Unknown dedi ki...

alis, and oscar goes tooo:) Bu elbise konusunda hemfikiriz ne güzel:) Bende cok yakıstırdım kendime sende aynı fikirdesin tamamdır:)

güzin, evet benimde favorim bu herkes begendiğine göre son 3 kalır:)

Unknown dedi ki...

Elbise cok guzel ve asil..tam da galalara musait, mezuniyetten çık bir film galası filan varsa ona katıl bence:) Bir de bana sex and the city'nin 1. filminde charlotte'ın, carrie'nin düğününde giydiği elbiseyi anımsattı biraz:))
Rengi sana cok yakısmıs, ten uyumu süper!!!!!

Adsız dedi ki...

elbise çok güzel gerçekten vücuduna da çok güzel oturmuş fishtail strap herkes taşıyamaz ama göğüslerini biraz düşük göstermiş sanki, eğer bundan başka bir elbise düşünmüyosan hiç durma al tabi, çünkü hem elbise harika hem sana yakışmış. ama çekimlerdeki vakkorama'yla çok cool olmuşsun, farklı bi seçim olabilir

Twitter Updates