cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

22 Mayıs 2010 Cumartesi

Lily Cole/ Elle France June 2010

Sinema Aşkına! Elle Fransa Haziran sayısı için Lily Cole'la gerçekleşen çekime bayıldım. Her karede ayrı bir film sahnesindeymiş gibi değişen saç ve makyaj harika. Şu sıralar nereye baksam Lily Cole'la karşılaşıyorum. Dr. Parnassus filminden sonra kendisine karşı olan sempatimin de arttığını gizlemiyorum:) Birinci ve üçüncü fotoğraftaki saç modellerini ise mezuniyet de denenebilir listesine ekliyorum, tabi önce elbise seçmem lazım farkındayım:)

Hollywood Glam! I love the photoshoot made for Elle France June issue with Lily Cole. In every shot there is another hair style and make up like she is on many movies, how nice! I've been seeing her on every magazine and i started to like her after Dr. Parnassus. The hair styles on the first and third photos can be used for prom, noted:)




5 yorum:

Unknown dedi ki...

süüper!!!!!!!

feşın iz peşın dedi ki...

çok güzel çekim, lily cole'u da çok beğenirim, çok farklı bir güzelliği var; ancak bu çekimlerde özellikle birinci ve beşinci fotolarda öyle bir photoshop yapmışlar ki sanki başka biri olmuş, bildiğimiz çoğu klasik güzellikteki modeller gibi. Bi kere bu kızımızın dudakları bu kadar kalın ve dolgun değil, ama bu onu çirkin ya da kusurlu yapmıyor, aksine onun kendine özgü bebek gibi bir yüzü var, neden böylesine güzel bir kızı bile ideal(!) olan kalıplar içine sokmak istiyoruz? Bize empoze edilmeye çalışılan da bu, güzel dudak dolgun olan, güzel bacak uzun olan diye kurallar yok, vücudumuz sevelim diyorum:)

Unknown dedi ki...

Bu çekimde bence abartı bir photoshop yok yani en azından göze batıcak kadar. O dudakları kalınlaştırma göğüsleri oldugundan iri gösterme bu çekimde Hollywood Glam tarzını yansıtmak için gerekli bence. Ama tabiki modellerin celebritylerin olduklarından farklı gözükmek için photoshoplanmalarına ve ideal güzellik diye algılanan şekle dönüştürmelerine bende karşıyım:) İyi gözükmek için önce özgüven:)

feşın iz peşın dedi ki...

Evet bu çekim için öyle olabilir, bunu farketmekle beraber, aslında bundan yola çıkarak genel olarak yapılanlara bir tepkiydi:)Ama kızın google dan dudaklarına bakarsanız üstüne bir dudak daha eklenmiş resmen

Adsız dedi ki...

Good brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you on your information.

Twitter Updates