cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

13 Temmuz 2010 Salı

Trends: New Season

Bu yaz günü nerden çıktı paltolar, kazaklar, ceketler diyorsanız eğer yeni sezona hazırlıklar başladı. Ağustos kapıdan baktırır, kışlıkları çıkarttırır. Hepimiz birer karınca olalım ve sonbahar trendlerine hazırlıksız yakalanmayalım:) Hazır indirimler devam ederken yeni sezona da yatırım yapmayı kendimize borç bilelim:)

1- Kahverengi Tonları

Bu sezon bizi ilk karşılayan trend kahvenin tonları... Sonbahar yaprakları gibi koyu kahve, sütlü kahve, deve tüyü, taba renklerinden birini edinmeden eylülü karşılamayın.

2- Geniş Paça Pantolonlar

Sezonun diğer göze çarpan trendi ise geniş paça pantolonların geri dönüşü oldu. Türk filmlerinden fırlamış Tarık Akan misali sokaklarda dolaşmak için dolabımıza en azından bir adet ekleyelim. Topuklularla giyildiğinde bacak boyunu oldugundan uzun göstermesi baştacı etmemiz için yeter de artar:)

3- Kıvrık Paçalar

Evet pantolonlarımızın paçalarını tekrardan kıvırıyoruz. Skinny, havuç demeden dereyi görmeden paçaları sıvayın.

4- Alt üst takım

Ceket ve pantolon/etek takım giymek bana hep sıkıcı gelse de bu sezon bizi takımlar bekliyor:) Yelek ve gömlek takımları da listeye ekleyin...

3 yorum:

Beril Öke Gülen dedi ki...

İspanyol paça pantolon modası yaşasın! :)

Stilcatcher dedi ki...

bi de siyah paçaları bol spor bir pantolonum var.Yaz başından beri paçaları kıvırıyorum bileğimin üstüne,çizgili t shrt ve babetle birleştiriyor ve öle takılıyorum..Neredeyse forma gibi oldu:) Severim yani öle salaş ve kıvrık paça gezmeyi.:)

Moda Gezegeni dedi ki...

Taba rengine bayılırım! Kış gelmeden bu renk bir ceket istiyorum:)

Twitter Updates