cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

2 Aralık 2010 Perşembe

DIY Idea - Fendi Transparent Clutch

Bu aralar yoğunluktan kendin yap(diy) projelerini kendim yapamıyorum, yapılmışlarıyla idare ediyorum:) Son zamanlarda gördüğüm en güzel diy projesini size göstermezsem içim rahat etmezdi:) Fendi defilesinde karşımıza çıkan transparan portföy çantanın bi benzerini yapmak aklınıza gelir miydi?




Şeffaf bir kutu, dolap tokmağı ( Zara Home'da çok güzel çeşitleri var), matkap ve pense... Matkap görüp yapamam, nerden bulurum demeyin, komşunuzdan, arkadaşınızdan olmadı ustanızdan tedarik ediniz:)


Source: Honestly wtf

24 yorum:

Sezsel by Sezgi dedi ki...

harika gerçekten :D
Bırden eskıden sıkça ullandıgımız kaset kapaklarını aklıma getırdı :)

missND dedi ki...

başarılı!
şeffaf herşeyi seviyorum. =)

Adsız dedi ki...

bence çok kötü ya yakında buz dolabı poşetinın içine koyup kırmız kurdeleyle bağlıcaklar moda diye:)

missND dedi ki...

geç kaldın adsız =), var zaten o dediğinden. jil sander gelecek yaz sezonu için çalıştığı çantalar öyle. ama buzdolabı poşeti değil, çöp poşeti. =)

CMOS dedi ki...

muhteşem!=)

DENiZ dedi ki...

aaa sanirim ben bunu yapicam ;) Seffaf her seyin hastasiyim hatta gecen cumartesi Bcbg'de seffaf ama renkli olanlari vardi bunlarin iyi ki almamisim!

Peaceinwonderland dedi ki...

AAA ÇOK GÜZEL OLMUŞ.

Adsız dedi ki...

Dün gördüm bende honestlywef'de sen benden önce davranmışsın:))Harika yapımı kolay görünüyor yalnız nereden bulacağız bu mika şeffaf kutuyu??? düşün?düşün?

Olga dedi ki...

amazing! I'll try to do this

Unknown dedi ki...

süpeeer bende istedim !

the solar flare dedi ki...

beautiful post :) i'm new on blogger :) your blog is awesome :) if you want to follow me i'll follow you back :D xoxo

merve dedi ki...

miss nd !!
vallahı senden duydum şimdi hahahah neler çıkıyo ya :):)
sakın yanlış anlaşılmasın alan felan varsa herkesın kendı zevkı buarada kabalık yapmış olmıyımde:D

missND dedi ki...

tabi mutlaka, herkesin kendi zevki.
ama jil sander modaevi'nin yaptığı çantalar fonksiyonelliğe ve modern hayata bir göndermede bulunuyor. minimalist beyaz ama yazın neon renkleriyle birleşen elbiselerle, malesef hepimizin elinde taşıdığımız naylon poşetleri birleştiriyor. pahalı ama bir yerde neredeyse eşit bir kamusallıkta buluşan kent yaşamına ve temposuna bir gönderme var diye düşünüyorum. ben sahip olmak isterdim bu sebeple o çantalara ve elbiselere. =)

ben plastik olan birçok şeyi seviyorum belli sebeplerden dolayı.
ama senin de dediğin gibi, zevk meselesi. mesela benim annem nefret eder, bana da bağırır durur, şeffaf ayakkabıları ayağımda görünce. =)

bu şeffaf portföy ise gerçekten çok hoş bana göre. şeffaflık (genel anlamda) inanılmaz bir şey.

merve dedi ki...

miss nd
şeffafa olan tutkun bu kadar bılgılerın olmasından bellı zaten canım sıkı takipçisisin:)
ayakkabılarını başka bı blogda görmuştum elbıseyı henuz görmedım ama inşallah en kısa zamanda eline geçer ve sahıp olursun şeffaf ürünlerine
seni tanımıyorum ama yakışçağına çok eminim çünkü kesinlikle insanın bu kadar tutkuyla beğendiği şeyi giydiğinde çok yakıştığını ve kaldırdığını düşünenlerdenım!!

merve dedi ki...

buarada pearl!!
bu kutular ülker süpriz çikolata kutusuna çok benzıyo onlarda mikadan ve bu şekılde ama hanı kenarlarını aç kapa yaptıkça aşınır çünkü tutkalla sabıtleştirilmiş böyle vidalı deıl
sende matkapla kenarlarını ufak ufak delıp sonra o delıklerden geçirdiğin kalın misinayla (şeffaf olduğundan sırıtmaz!!) örebılırsın
belki bifikir olur dıe söylemek ıstedım :)

Unknown dedi ki...

Ben yokken neler olmuş:) Neyse herkes kendi arasında anlaşmış mesele yok:) Ben bunları buraya herkes beğensin diye değil ben beğendim belki başkalarına da ilham verir diye koyuyorum...

Fashion Cappuccino dedi ki...

That's the coolest DIY I've ever seen! Bravo!! xoxoxoo

merve dedi ki...

cindrella dur ya hemen yanlış anlama kızma :)senı biliyorum hatta hayatımda ılk takip ettiğim gezdığım blog sensin o yüzden yerın ayrı:)benım kendı bloğum yok ama hergun gelır ınternete cındrella napmış vb bloglara bakarım !! çok beğendığım şeyler paylaştın bu paylaştığınıda esprı amaçlı yorum yaptım valla art nıyet yok :)::) neyse öptümm

Unknown dedi ki...

Merve, art niyetli olmadığına eminim:) Sözüm direk sana da diildi zaten böyle düşünenler varsa herkeseydi. Sonuçta herkesin de yorumuna saygı duyuyorum art niyet olmadıkça tabi:) öptüm çok xxx

SeLeN dedi ki...

merhabalar...
ya ben bunu daha yeni gördüm ve feci beğendim. aklımdan çıkmıyor. tokmak tamam matkap kullanırım ama böyle bir kutuyu nerden bulurum kiii? günlerdir düşünüyorum bi yere varamadım. El becerim hiiç yoktur,yetenek sıfır ama böyle diy projeleri görünce ben de ben de oluyorum,ama bu sefer becerebileceğim bişey gibi geldi ilk kez:)
ama şeffat kutu...:(

SeLeN dedi ki...

selenkutluay@gmail.com
mail adresim de bu...

Kokomela dedi ki...

fikir gerçekten çok güzel ama şeffaf kutuyu nerden bulucaz :( yardım pls

Unknown dedi ki...

ben de henüz istediğim gibi bir kutu bulamadım ama ilk aklıma gelen çikolata kutuları. Şeffaf olmasına gerek yok diyorsan tahta veya teneke puro kutuları bile olabilir.

anonimyazıcı dedi ki...

uygun bi kutu bulabilen var mı?!?! :/

Twitter Updates