cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

26 Aralık 2010 Pazar

What men want?

Kadınlar ne ister sorusu hala kafaları kurcalarken, erkeklerin ne istediğini Koray Caner ,Mustafa Soydan ve Onur Yüksel'e sorduk! Eğer hala erkek arkadaşıma ne hediye alacağım ya da yılbaşı gecesi ne giysem, nasıl görünsem sorularıyla canınızı sıkıyorsanız buraya kulak verin:) İşte alternatifler...

Koray giyimine düşkün stylish beyler için hediye önerileri sundu.

  • Zara'dan beğendiği montu ya da pantolonu alın riske girmeyin. Beğendiği ve ihtiyacı olan bir şeyi almak onu da sevindirir.
  • D&G'den şık ve kullanışlı bir kazağı her yere giyebilir unutmayın.
  • Burberry bir şala kim hayır diyebilir ki...
(Koray eklemeden de geçmiyor; D&G ya da Burberry olması şart değil benzer alternatiflere de yönelebilirsiniz.)
  • Ve Swatch'dan güzel bir saate ne dersiniz birlikte geçirdiğiniz vaktin önemini anlamasına yardımcı olur:)


Koray yılbaşı gecesi bir kadının çılgınca eğlenebilmesi için rahat kıyafetler giymesi gerektiğini vurguluyor. Rahat olacağım derken şıklıktan ödün vermek yok ama:)
Aksesuarlarla kıyafetinizi zenginleştirmeyi, bu özel gecede daha özel gözükmeyi unutmayın.
Yılbaşının vazgeçilmezi maskeleri de unutmamak lazım. Taşlı, tüylü maskelerle gizemli bir görünüm dikkatleri çekecektir.


Mustafa ise alternatiflerini kendine özgü çizimleriyle anlattı:) Erkek arkadaşınızı sevindirmek istiyorsanız sürekli kullandığı, giydiği eşyaları, hobilerini düşünün. Hediye seçiminizle onu ne kadar iyi tanıdığınızı gösterin. Eğer aldığınız hediyeyi dolabın ücra köşelerinde değil de kullanırken görmek istiyorsanız onun gibi düşünmeniz, görmeniz lazım belki onu ondan daha iyi tanımanız lazım:) Tabi stilinde biraz oynamalar da yapabilirsiniz. Örneğin hep giydiği spor ayakkabı yerine onun da sevebileceği başka bir spor ayakkabıya ne dersiniz?

Mustafa'nın yılbaşında görmek istediği kadın göz alıcı, farklı ve kendinden emin!
Sexy olacağım diye uğraşmamalı, uzun bir elbisenin içinde de sexy görünebilmeli...
Ve o gece herkesin amacı eğlenmek surat asıp, sızlanan biriyle eğlenmeyi kim ister:)


Son olarak Onur'un önerilerini okumadan kararınızı vermeyin:)
    ''Yılbaşı akşamı bir erkeğe hediye vermeyi düşünüyorsanız unutmamanız gereken tek şey hediyeyi seçerken özgürsünüz. Yeni yıl hediye alma unsuru olarak ne yıldönümü ne de doğumgününe benzer. Öncelikle acaba beğenir mi? Çok önemli off v.s. gibi takıntılarınızı bir kenara bırakın. Bırakamıyorsanız da hiç devam etmeyin okumaya sizin için daha kolay olur. Unutmadan bir erkeğin 1 Ocak sabahı aklında kalacak olan hediyeden çok sizinle geçirdiği güzel vakittir. O yüzden standartın dışına çıkın!''
  • Eğer hediye alacağınız erkek gözlük (optik) kullanıyorsa işte size fırsat. Bi Tom Ford çerçeve ya da el yapımı RVS mükemmel seçim.
  • Erkeklerin teknoloji sevdaları aslında standarttır. Sadece bazılarında abartı olabilir. En az ilgili olan bile saate hayır demez. Eğer klasik saat kullanıyorsa, dijital göstergeli ve birbirinden renkli g-shocklar sizi bekliyor.
  • Aaaa unutmadan, bunlar aklınıza yatmadıysa alınacak kalın örgülü bir hırka özellikle bej ya da beyaz renk ağırlıklı olursa tadından yenmez.



Peki Onur'un yılbaşı gecesi için bizlere önerisi nedir?

''Erkek için kadın yılbaşı gecesi ortamda abartı gözükmemeli. Çok makyaj yapmayın. Minimal çizgiler ve pastel tonlarda seçilen kıyafet gecede abartı olmadan farkedilmenizi sağlar.''

8 yorum:

SWL dedi ki...

bende beylere katılıyorum :)
Sevgilime genelde bu tarz hediyeler alırım veya ihtiyacı olan başka birşeyi. Çünkü aldığım şeyi kullandığını görmek çok hoşuma gidiyor.

Unknown dedi ki...

her parça birbirinden güzel beyler size hatun bulmak zor :)

Adsız dedi ki...

Cindrella harika bi post olmuş bu!! sanırım artık ne alıcağımı biliyorum:)
Koray'a, Mustafa'ya ve Onur'a çok teşekkürlerrrr....
seda

Adsız dedi ki...

verdigi marakalr cok pahalı bence kı hele bu zamnda kıme hıtafen bu onerılerı yaptıkalrını bılmıorum

Koray Caner dedi ki...

Markaların pahalı oluşuyla ilgili yorumu üzerime alınarak cevap vermek istedim :)

Orada da yazıldığı gibi, illa ki bunun alınması gerekmiyor, benzer tarzda, çizgide ürünleri çok çok uygun fiyatlara alabileceğiniz markalar var, bunlara yönelmek güzel olur diye düşünüyorum :)

Adsız dedi ki...

1)insanlar bazı şeyleri hala anlamıyorlar ona kızıyorum, ilham almak var hani, ilham. bu postta yalnızca öneriler var, ilham alınsın, ne alacağım sorunsalı yaşanmasın diye, of. madem açıklayıcı kimliğime büründüm, devamı gelsin :) peki öneriler nasıl değerlendirilmeli:)
örneğin kol saati tavsiyesinde bulunulmuş. mutlaka d&g tissot omega seiko olmak zorunda değil, daniel klein alabilirsin.
2)para gerçekten çok izafi bir kavram.
'ef'

Unknown dedi ki...

SWL, evet katılıyorum ben de aldığım şeyi kullanmasını seviyorum:)

Rookieİcon, haklısınn:)

seda, ne alıcan bize de söyle:)

adsız, bunlar sadece fikir vermesi için tabiki git o markayı al demiyoruz benzerlerini uygun fiyatlı markalardan da bulabilirsin:)

Koraycım, yok canım üzerine alınma:)

Ef, açıklayıcı kimliğinle çok güzel açıklamışsın teşekkür ediyoruzz:)

Moda ve Hobi Perisi dedi ki...

sevgilimin kullanmayacağını bildiğim hiçbirşeyi almam:)lazım olanbirey olursa hoşuna gideceğini bildiğim onu alırım

Twitter Updates