cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

5 Ekim 2011 Çarşamba

The dress of the season ''Stella McCartney polka dot dress''

Bu sezonun elbisesi diyebileceğimiz bir elbise varsa o kesinlikle Stella McCartney'nin transparan puantiyeli elbisesidir! Her dergide, her çekimde, her moda sayfasında karşımıza çıktı, sayısız model ve ünlü giydi... Henüz hazır giyim devlerine ilham vermedi demiştim ki geçtiğimiz gün Mango'da daha iddiasız bir halde karşıma çıktı (bknz. son görsel). H&M mi daha iyisini yapacak yoksa Zara mı? Bekleyelim görelim...

If there is a dress of the season, it is definitely Stella McCartney polka dot shear dress! We saw it on all of the magazines. I was waiting which company would take inpiration and made replicas then i saw at Mango (look at the last photo). I know that H&M or Zara could make better replicas. Let's wait and see...



8 yorum:

my lifebook dedi ki...

Ne acayip bi durum. Hem tasarım taklit ediliyor diye üzülüyoruz, hem de bizim için alınabilir hale geliyor diye seviniyoruz. Elbiseler şahane ama gerçekten. Klasik siyah mini elbise gerçeğine puantiye ve transparan dokunuşu. Bence dahice!

Secondhandchance dedi ki...

Her ne olursa olsun elbise super !


secondhand-chance.blogspot.com

fashionist dedi ki...

polka deseninden çok asimetrik dekolteler benim daha çok ilgimi çekti açıkçası ;)

http://cansansalmoda.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Taklit edilmesi senin de dediğin gibi şaşırtıcı bir durum değil, zaten hep oluyor :) Ama ben Mango'daki halini sevmedim ben elbisenin yahu bari taklit ederken bozmasalardı. Zara'dan daha cok umutluyum :)

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

hakikaten o kadar çok yerde ve kişide gördümki bu müthiş elbiseyi giymiş kadar oldum:)))

pearLace dedi ki...

her ne adar klasık gbı gorunse de gayet sıradısı ve cok sıklaaaaaaarrr!!! bu arada ben yenı takıpcın pearlace.. opüldünnn:))
by pearlace.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Kate Winslet'a hiç yakışmamış ama ben bu elbiselere bayılıyorum :)

LUNAPARK QUEEN dedi ki...

Ben bu elbiseyi son bir ayda o kadar çok kişide gördüm ki.. Gerçekten çok şık ve güzel fikir.. Önemli olan klasik olanı farklılaştırmak zaten.. Tam da böyle..

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Twitter Updates