cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

21 Ekim 2011 Cuma

Kith&Kin designs for Cindrella!

Bloggers & Designers projesinin 2. aşaması çoktan başladı, kuralar çekildi, bloggerlar tasarımcılarıyla eşleşti... Twitterdan takip edenlerin bildiği üzere ben de Kith&Kin markasının tasarımcısı Serra Kefeli ile eşleştim. Logosundan anlaşılacağı üzere Kith&Kin Afrika'ya özgü bir terimmiş, kabile içindeki insanların bir arada olup aynı duyguyu hissetme ihtiyacı anlamına geliyormuş. Serra da Afrikalı kabile insanlarından yola çıkarak eğlenceli ve savaşçı ruhlarını yansıtan bir koleksiyon hazırlamış. Canlı renkli ipek kumaşlar, boncuklar, desenler eğlenceli ruhu ortaya çıkarırken bir taraftan savaşçı ruhu sembolize eden sert kesimler; siyah, beyaz, gri renklerle birleştirilmiş. Ve ortaya kendine güveni ve eğlenceyi bir arada bulunduran harika bir koleksiyon çıkmış!

Sanırım en çok tasarımların eğlenceli ama kadınsı oluşunu sevdim. Ben ki pek renk sevmeyen biri olarak en renkli tasarımlarını bile severek giyebileceğimi farkettim. Serra'yla tanışınca tasarımlarındaki bu eğlencenin ve enerjinin nereden geldiğini anlıyorsunuz zaten:) Peki Kith&Kin tasarımlarına nereden ulaşırız diyorsanız Building, Akmerkez, Matchbox Teşvikiye, L'appart ve Londra'daki Wolf&Badger'da bulabilirsiniz.







Gelelim Serra'nın benim için tasarlayacağı elbiseye... Kith&Kin'in eğlenceli amazon ruhundan ödün vermeden bir Cindrella elbisesi yaratacak benim için:) Son hali tam olarak böyle olmasa da aklınızda bir fikir oluşturmuştur eminim:) Ben de dört gözle elbisemin bitişini bekliyorum... Haftaya prova var bakalım belki ufak bir kaç ipucu paylaşırım;)

10 yorum:

Serap dedi ki...

of off off yine en güzel senin elbisen olacak :)

begüm dedi ki...

Ne kadar güzel tasarımları varmış çok farklı ve hoş, beğendim.

Yasemin Öndar dedi ki...

Fotoğrafçımın bana "bak Serra Kefeli'yi tanıyor musun?" diyerek kataloğu elime vermesiyle tanıdım Kith&Kin'i.Kedilere ve afrika ruhuna hayran biri olarak,kataloğu büyük beğeniyle inceledim.Zaten yaptığı başarılı çıkışla tanımakta gecikmeyecekmişim:)Hadi bakalım ben "Afrikalı Cindrella"yı görmek için sabırsızlanıyorum !

Sassi dedi ki...

wow, amazing pics! she's so beautiful!
X

berna dedi ki...

harika bir elbise olucak belli. Ne giysen yakışıyor zaten (:

MadamB Fashion dedi ki...

=) tasarım başarılı. Hazırını görürürz umarım yakın zamanda
madambfashion.blogspot.com

NALAN HAZNEDAR dedi ki...

Ben bır tasarımcı olarak cok begendım cnm bakalım nasıl olucak beklıyoruzzz

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ay ay ay bayıldımm bayıldım hepsine

usedlook dedi ki...

elbisen müthiş duruyor üstünede ne zaman görcez?

Unknown dedi ki...

1 kasım itibariyle bitecek:))

Twitter Updates