cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

9 Ekim 2011 Pazar

Marmara Forum Fashion Week Photo Diary 2

Bir önceki günün yorgunluğunu atmış olarak cumartesi öğleden sonra tekrar Marmara Forum'daydım. Iconjane, Alışveriş Cini ve Off Ne Giysem'i pazar günü stylingini yapacakları defile öncesi hazırlıklarını tamamlamış, dinlenirken buluyorum.


Casting tamam, styling tamam, sırada saç ve makyaj briefingi var...


Akşam gerçekleşecek olan markalar defilesi için backstage'te kıyafetler çoktan hazırlanmış. Defileye daha saatler var. Şimdi sıra Elle Shopping Fest'in tadını çıkarmakta...


Elle Türkiye moda direktörü Melis Ağazat da o gün için özel olarak Mango'da stil danışmanlığı yapıyordu. Hemen soluğu yanında aldım. Ne yalan söyleyeyim bu kadar neşeli bir karşılaşma beklemiyordum:) Kısa bir sohbetin ardından Mango'dan seçtiği favori parçalardan benim tarzıma uygun bir kaç kıyafet beğeniyoruz. Sade ama şık kıyafetiyle tamamladığı takılardan anlıyorum ki o da benim kadar aksesuar düşkünü... Çiçek desenli turuncu elbiseyi sezonun en hit trendi parkayla birleştirince kalbimi kazanıyor. Evet bir de boynuma kocaman bir kolye, işte şimdi tam benlik oldu:) Ayakkabılar için biraz risk alıyor ve leopar bootielerle tamamlıyor. Bence harika oluyor! En bohem halimle Olsen ikizlerinden rol çalabilirim artık. Teşekkürler Melis Ağazat!






Defilenin başlamasına yarım saat kala son hazırlıkları gözden geçirmek için tekrar backstageteyiz. MAC ekibi işini gerçekten iyi biliyor ve seviyor:) 


Her şey göründüğü kadar toz pembe değil! Az sonra podyumda tüm bakışları üzerine toplayacak olan modeller şimdilik yerlerde dinleniyorlar:)


Nereida Gallardo defile için hazırlanıyor. Kuaför saçını bitirdikten sonra Betty Boop yakıştırması yapıyor, evet gerçekten de saçlar tam Betty Boop modeli:)


Ve Marmara Forum'da yer alan markaların sonbahar/kış 2011 koleksiyonlarının sunulduğu defile başlıyor. Pançolar, kürkler, oversized kazaklar hadi artık kış gelse de giysek dedirtiyor!


Defile modellerin balonlar eşliğinde geçişiyle sonlanıyor. Benim de yavaş yavaş gitme vaktim geliyor.
Marmara Forum fashion week benim için keyifli 2 gün demek oluyor. Ben bu resmi bloggerlık işini artık pek seviyorum:)


Fotoğraflar: Furkan Murat Kaya

12 yorum:

my lifebook dedi ki...

En çok üzerinde bebe yaka bluz/elbise? yi sevdim. O günün ne giydim postunu istiyorum:)

Unknown dedi ki...

Çok renkli gözüküyor ayakkabılara da bayıldımm!! :)

pearLace dedi ki...

diary 2' ki kıyafetlerini diary 1'den cok daha begendimi belirterek baslamak istiyorum öncelikle.. acıkcası seni ilk kez diary 1 deki kıyafetlerinle gördüm ve cok da anlamlandıramamıstım .. daha dogrusu bu kadar uyesı olan ve resmı olarak görevlendırelen bır blog sahıbesıne yakıstıramamıstım:) diary 2 dekı secimlerini gördüğüm kadarıyla cok seker buldum ve begendım.sunu da soylemek ıstıyorum kı turuncu elbısenın ıcınde muhtesem görunuyordun, hatta aslında cok guzel kızmıs demekten de kendımı alamadım.. bu yorumu yayınlar mısın bılmıyorum ama acık konusmak ıstıyorum, ben cok yenı bir blog sahbıyım ve bır cok blog sahıbıne maıl, yorum atıyorum ve kimisinden bazı konularda yardım ıstıyorum ya da yarısmama katılmalarını rıca edıyorum. fakat ne yazık kı cogu donmuyor ve ben bu durumu pek anlamlandıramıyorum:s yardım etmek ya da hıc olmazsa cevap yazmak cok zor olmasa gerek... aynı amacla aynı yolda ılerleyen blog sahiplarının, özellikle coook yolun basında olanlara yardım etmesının dha insancıl olacagına ınanıyorum.. daha fazla blog sahıbesne kırılmak, gucenmek gercekten istemiyorum.. sana da kırılmak istemiyorum..

by pearlace.blogspot.com

Trends by sevi dedi ki...

Melis'in Kolyesi cok hos gorunuyor.

http://trendsbysevi.blogspot.com

Unknown dedi ki...

my lifebook, 3 vakte kadar geliyor:)

Butik merve, simsiyah kıyafetimden sonra baya renkli oldum evet:)

pearlace, benim yorumlarım onayımdan gecmiyor dolayısıyla kim ne yazarsa yayınlanıyor senin yorumun da yayınlanmış tabiki. Ben elimden geldiğince yeni blogları takip etmeye çalışıyorum. Daha önceki yorumundan sonra da girip bloguna baktım. Yarışmana katılılıp katılmamakta kişilerin kendi kararı yapabileceğin bir şey yok. Takipçi sayın arttıkça yarışmana katılım da artıcaktır:)

Trends by sevi, evet ben de takılarını çok beğendim!

Thrift Store dedi ki...

ah nolur Melis Agazat'in kolyesinin markasini bildigini soyle, Tiffany Co.nun abartilmisi gbi, bayildiiiimmm. Yok mu bi haber alan yok mu bilen ksjjjjjfjdd ?!??

voodoogirlsthriftstore.blogspot.com

pearLace dedi ki...

Cevabin beni gercekten mutlu etti tesekkur ederim:) acaba senle roportaj yapma sansim var mi, senn hakkinda gercktn bi cok sei mrak ediorm.. cevabiin eveeet olsunn nolurrrrr!!!.. iyi haftalar..
Sevgilerle by pearlace.blogspot.com

Unknown dedi ki...

voodoogirl, hiç bir fikrim yok desem:/

pearlace, sorularını mail atarsan müsait olduğum bir zaman caveplayabilirim:)

Adsız dedi ki...

son fotodaki fiyonklu çorap nereden biliyormusunn???

Unknown dedi ki...

Çoraplar Penti'dendi.

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Cindrella, ayakkabılar adına yakışmış, muhteşem, leopar wedge bot istiyorum ne zamandır, nereden aldın, bir de wedge mi yoksa normal topuklu mu tam göremedim?

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Merhaba, Botlar mangodan ve evet wedge! Aradığın bunlar olabilir:)

Twitter Updates