cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

26 Kasım 2011 Cumartesi

NAZRA Jewels : New Collection 'Frame'

 Persembe aksami Nazra Jewels'in yeni koleksiyonu Frame'i gormek hem de bu yetenekli kizlarla tanismak icin is cikisi kosa kosa solugu Vida'da aldim. Nazra Jewels'in yaraticilari Aslinaz Kazaz Bozkurt ve Nadin Vanlioglu Tas. Ikisi de birbirinden guzel, bir o kadar samimi ve cok yaraticilar:) Daha ilk koleksiyonlari cikali kisa bir sure olmasina ragmen coktan tasarimlari dilden dile dolasti yetmedi Blonde Salad Chiara, Adriana Lima, Gulben Ergen, Ozge Ulusoy ve daha bir cok unlu ismin uzerinde gorduk. Simdilerde Istinyepark ve Akmerkez Beymen Blender'da satiliyor ama yakinda online satis ve showroom geliyormus.

Bu kadar zamandir aksesuarlari ne kadar sevdigimi biliyorsunuz artik. Ozellikle minimalist ama dikkat cekici parcalari... Nazra'nin tasarimlari tam da sevdigim gibi. Cok sade ama goz alici... En yalin kiyafetinizi bile tamamlayip dikkat cekici hale getirmeye yetiyor.

Scrapbook, Alphabet ve Wishlink koleksiyonlarinin ardindan yeni koleksiyonlari ''Frame'' de ise iscilikleriyle goz dolduran cerceveler var . En degerli tas sizin teniniz, kendinizi cerceveletin! mottosuyla kolye, kupe, yuzuk, bileklik ve cufftan olusuyor.

Ve son olarak fiyatlarla da ilgili minik bir bilgi vereyim. Takilarin hepsi 14 ayar pembe altin ve iscilikleri gercekten cok guzel. Fiyatlar ise piyasaya gore oldukca uygun. Sebebini sordugumda ise aldigim cevap beni yeterince tatmin etti Nadin'in ailesi yillardir kuyumculuk isinde dolayisiyla kalite ve fiyat dengesi oldukca iyi.

Hazir yilbasi da geliyorken wishlistimin en yukarisina bir frame kolye yerlesti bile. Siz de sevdiklerinize ne alacagim diye dusunmeyin Nazra'nin guzel takilarindan birini alin en iyisi:)





4 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzeller..

Unknown dedi ki...

gerçekten çok hoşuma gittiler:)

Unknown dedi ki...

cok güzeller ben cooook begendim !

Beauty Follower dedi ki...

Beautiful jewels... simple but elegant.

Twitter Updates