cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

3 Kasım 2011 Perşembe

Trend Hunter: Slipper Loafers

En topuklu ayakkabısever kadının dolabında bile bir çift babet mutlaka vardır. Yorgun ayakların kurtarıcısı, haftasonu rahatlığının vazgeçilmezi ve acele dışarı çıkılması gerektiğinde elimize ilk attığımız ayakkabı... Babetlere bu kadar övgüden sonra diyeceğim şudur ki, kaldırın o babetleri dolaba bir süre de çıkarmayın mümkünse:) Çünkü yeni rahatlığımız 'slipper loafers' var artık! Evde giyilen panduflara bir hayli benzese de yeni trendi ön yargıyla karşılamayın! Asla asla demektense, neden olmasın diyin gitsin; ya da giyin gitsin! Louboutin'den McQueen'e herkesin bir bildiği var demek ki...

Even if you are a high-heel addict, i'm sure that you got one pair of ballerinas in your closet. Comfy and easy! Now it's time to put your ballerinas in your closet, and get a pair of slipper loafers! Although they are slippers, it is a classy and comfy way to become casual and royal chic! Never say never, just try! Louboutin, McQueen and others know something, right?
When it is said slipper loafers, the first brand comes to mind is Stubbs&Wootton! There are so many colors, prints and they're fun!!! Love it!

Slipper Loafer denilince akla ilk gelen marka ise el yapımı slipperlarıyla ünlenen Stubbs&Wootton! Çeşit çeşit, renk renk ve çok eğlenceli... Ama 400$ verir misin deseler, vermem o ayrı:)


6 yorum:

Lunapark Queen dedi ki...

400$ da verilmez gerçekten :) Bana bunlar çok maskülen geliyor, o yüzden daha dişi olan leopar desenlileri seviyorum. Tay tüyü olanlar favorim :)

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Serap dedi ki...

ben maskülen parçaları sevsemde bana yakışmıyor :( Zaten topuksuz ayakkabı benim için ayakkabı değil :)))

SWL dedi ki...

bende o kadar vermem:) vereceğim max rakam 150 tl dir :D ama beğendin mi dersen en çok zımbalı leopar desenli olanı beğendim :)

www.sevalvemoda.blogspot.com

New York Lover D. dedi ki...

O kuru kafalı McQueenleri gördüğümden beri hastasıyımmm! Çok güzeller!

http://newyorklover-d.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Babettense kesinlikle loafer diyorum! :) Çok daha stil sahibi duruyor, hatta senin vardı bi çift uçuk pembee ne güzellerdi :)

Unknown dedi ki...

=D süperleeer !! =)

Twitter Updates