cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

15 Aralık 2011 Perşembe

Bambi'yle Yeni Yil - Yilbasi Alisverisi

Yilbasinin en guzel tarafi sevdiklerinize hediyeler almak degil mi? En cok da hediyeleri actiklarinda yuzlerinde olusan ifadeyi gormek sanirim en guzeli:) Peki sevdiklerinize Bambi'nin leopar desenli ayakkabilarindan hediye etme sansiniz var desem:) Hem de 3 kisinin.... Hadi o zaman kime ve nicin bu ayakkabilari hediye etmek isterdiniz? Cumleyi tamamlayin stil danismani Zeynep Tayali ve Bambi ekibinin sececegi 3 kisiden biri olma sansini yakalayin! Unutmadan kutudaki cok ozel ayakkabi ise bir sonraki haftanin hediyesi:)

Yarışmaya katılmak için;
  • Blogumun kayıtlı izleyicisi olmak
  • Cindrella ve Bambi facebook sayfalarını beğenmek
  • Bu postun altına 'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ....... olurdu. Cunku...........' cümlesini tamamlamayarak yorum bırakman yeterli.

Bu ay boyunca pazartesi ve perşembe günleri Bambi'nin birbirinden güzel modellerinden birini kazanabilirsiniz. 25 Aralık pazar günü gece 12.00'ye kadar süreniz var. O zamana kadar her yarışmaya katılma hakkınız devam ediyor.

*Ayakkabılar 36-40 numara arasındadır.
**Ayakkabılar başka bir ayakkabıyla değiştirilemez.

Fotograflar: Idris Ekinci

89 yorum:

sandariné dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o BEN olurduM. Cunku KENDİME ALMADIKTAN SONRA HİÇBİR AYAKKABIYI ALMAK KEYİFLİ OLMAZ HELE DE BU BAMBILERI KIMSECIKLERE VERMEYE KIYAMAZDIM.SEVER SAKLAR,KIYMET VERIRDIM :))'

★nasli_ dedi ki...

Bu Bambi papileri yılbasında birine hediye edecek olsam en yakın arkadaşıma hediye ederdim :) ne de olsa ayak numaralarımız aynı ondan alır alır giyerdim :) desem de inanmayın kendime hediye ederim yaaahu !!
nasli_@sagocuyuz.com
Nazlıcan Çerkez :)

emel dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kardeşim olurdu. Cunku ayak numaralarımız aynı ve okulda da topuklu giymiyor eee böylece ayakkabı bana kalmış olurdu:) hem onu hem kendimi mutlu etmiş olurdum ama kıyabilir miydim bilmiyorum çünkü ayakkabılar benim en kıymetlim hele ki bu leopar bambiler olunca biraz zor olurdu.

yıldız dedi ki...

valla ben ikinizee kayitliyim takipdeyim begeniyorum;)

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o BEN....... olurdu. Cunku. BU AYAKKABLARI KIMSELERE HEDIYE EDEMEZDIM EN GUZEL BENIM MINICIK AYAKLARIMA OLURDU:D..........

gigi dedi ki...

Bu bambileri en guzel sen kombinleyebilirdin gercekten de oyle olmus! Bu bambi papileri yilbasinda hediye edicek olsaydim o kisi sen olurdun yukarida bahsettigim sebepten oturu:) sen de tesekkur etmek icin belki bana da bi cift hediye ederdin:)

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kuzenim :) olurdu. Cunku ikimizinde ayak no su aynı (: onun olan benimdir, benim olan yine benimdir :)

simge87 dedi ki...

blogunu simge87 olarak izlemeye aldım
facebooktan sayfaları takibe aldım :
http://www.facebook.com/simge87
Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o hasibe güler olurdu. Cunku hem tarzına en uygun ayakkabı bu hemde o benim canımmm :)

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kendim(yalan yok) olurdu. Cunku kendime henüz yılbaşı hediyesi almadım :) e bundan güzel sebep mi var yani :)

facebook: pinar.tatlisu

havva dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o en sevdiğim arkadaşlarımdan biri olan yağmur olurdu çünki o bir leopar hastası, bu ayakkabıların kutusunu açtıktan sonraki çığlıkları şimdiden duyabiliyorum:)

Adsız dedi ki...

bu bambi ayakkabıları birine hediye edicek olsaydım o kuzenim olurdu çünkü onun olan benim benim olan onun ve bu aralar böyle bir ayakkabı arayışı içinde :)facebook:Bahar Şeker.

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim O KENDİM olurdu.Çünkü BU LEOPAAAAAR AYAKKABI ŞU AN DİKTİĞİM ELBİSEYE ÇOOOK YAKIŞIR..yILBAŞINA ÖZEL OLURDU:((HİÇ LEOPARIM YOK.İYİ BİR BAŞLANGIÇ OLURDU.

DerinMaVi dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o biricik sevgilim olurdu çünkü tam bir ayakkabı hastası ve eminim bi bambi mağazasının önünden geçsek ve bu ayakkabıları görse hiç düşünmeden içeri girip beni bir ayakkabı daha almak için ikna etmeye başlardı:)

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları hediye edecek olsaydım. Bir çift kendime hediye eder, bir çiftte ayakkabı aşığı kardeşime verirdim.Çünkü ayakkabılar kadar hediye vermeyi de seviyorum Böylece bu güzelliklerden mahrum olmaz ve birini sevindirirdim.


rookieicon@hotmail.com

esra dedi ki...

bu Bambi ayakkabıları birine hediye edecek olsaydım o kuzenim olurdu. çünkü babasını kaybettikten sonra kendine eskisi gibi bakmadı ve artık bu yılbaşı bir dönüm noktası olmalı önce gülmsemeli sonra denemeli ve hemen kombinlemeye çalışmalı :)

t.genc olarak beğenmiştim.
bilmisbalik@gmail.com

Aicha! dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o Betül olurdu. Cunku yazık yavrum çok kısa olduğundan sırf topuklu giyior.

aichacoskun90@gmail.com

tuna yaman dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o 1 Ocakta doğum günü olan canım arkdaşım sibel olurdu.Eminim bu bambi leoparları bayıla bayıla giyerdi..bende bi köşeden onu izlerken kıskanıp koşa koşa bi leoparda kendime kapardım:)

seçil dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o benden bikaç yaş büyük olan teyzem olurdu...önce yılbaşı için bu ayakkabıları ona hediye eder sonra da yılbaşından bikaç gün sonra olan doğum günüm için aynılarından kendisine sipariş etmeye başlardım :):)
seçil tutkun

pinksatellite dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kendim olurdum. Çünkü çevremde leopar desenini benden fazla seven biri yok :)

Adsız dedi ki...

bu ayakkabıları kimseye hediye etmezdim kendim ğiyerdim kıyamazdım bahar şeker:)

Gokce Naz Dogan dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o suphesiz ben olurdum.Hediye vermeyi cok sevsem de leopar paylasılmaz (:

PINKY FASHION dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o en moda tutkunu arkadaşım olurdu. Cunku bende bu cicilerden var ve birçok kombinde kurtarıcım oluyor, bu keyifi başka bir moda tutkununun daha yaşamasını istiyorum

bu arada bambinin ve senin fb sayfalarını kendi kişisel hesabımdan beğendim (aysun b...ş)

email: isoonco@hotmail.com

Lunapark Queen dedi ki...

Gamze bu kombine bayıldım :) Kazak şapka etol jean nereden detay istiyorum :)

Bu ayakkabıları birine hediye edecek olsaydım o kişi annem olurdu çünkü o herşeyin en güzeline layık :)

zumracelik@gmail.com

Özo dedi ki...

Bu ayakkabıları birine hediye edecek olsaydım o kişi kardeşim olurdu çünkü bu güzel bambi leoparları ancak en yakınımdaki kişiye kıyıp verebilirim bu da kardeşimden başkası olamaz :)

moon_on dedi ki...

bu ayakkabıları birine hediye edecek olsam bu annem olurdu... çünkü zaten leopar desenli bir ayakkabı arayışında:)))

aytentuz@hotmail.com

NİNO dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim kendime ederdim tabiki. Cunku ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca..:)
Sevgiler Nino
face te begendim iki linki de ama Sinem Güzekin olarak

ninomoda@gmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbaşında birine hediye edecek olsam bu annem olurdu.Çünkü annem bana kıyamaz sen giy arada bende giyerim derdi:) o da mutlu olurdu bende

ytutkopar@hotmail.com

Stardust Memories dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbaşında birine
hediye edecek olsam bu yilbasinda kirmizi elbisesine ayakkabi secemeyen bir ben olurdum :)

özge bayrak dedi ki...

çok güzel olmuş kombin, fotoğraflar da süper herzamanki gibi :)
bu Bambi ayakkabıları yılbaşında birine hediye edecek olsam tabii ki kendime hediye ederdim, çünkü bayıldıııııımmmm! :)

ozgehurcan@yahoo.com

HELYU dedi ki...

"Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o .SELEN... olurdu. Cunku..O BİR ANNE ADAYI.:)."

handekarazeybek@gmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kız kardeşim olurdu. Cunku onu mutlu etmek benim mutluluk sebebim:)

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o gizeemm olurdu. Cunku o bir ayakkabı tutukunuuu:))

merve.yildiz@msn.com

Beauty Follower dedi ki...

Beautiful look. Like girls wearing hat!

Rumeysa Bulduk Elmas dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o biricik!eltim olurdu. aslında yılbaşında ona hediye almam ama aynı zamanda 1 ocak doğum günü mecbur hediye alıcam.sürekli bana lafla saldırdığı için ona bi mesaj vermek istiyorum bu leopar ayakkabıyla, hem de sayemde güzel bir ayakkabısı olur'

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ofisteki kankam olurdu. Cunku her sabah onun ayak sesleri odama yaklaşınca çok mutlu oluyorum :)

nily21 dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ben olurdum. Cunku birine hediye edersem her gördüğümde niye kendime almadım diye kendi kendimi yerdim!

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o hiçkimse olurdu. Cunku çok güzeller!'

diğer şartlar da tamam zaten ;)

Adsız dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o en yakın arkadaşım olurdu. Cunku 1 ocak onun doğum günü:)
zaten ondan baska kimseyle bu güzellikleri paylaşamazdım:)

edasen dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o en yakın arkadaşım Ayşegül olurdu. Cunku 3 ocakta da doğum günü olduğundan çok harika hediye olurdu.

What's Next dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbaşında birine hediye edecek o en yakın kız arkadaşım olurdu! Çünkü kocaman bir sene boyunca iyi günde, kötü günde, alışverişte :) yanımda oldu.. Çünkü o diğer kızları ayakkabılarıyla kıskandırmayı hak ediyor!

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o Canım arkadasımın annesi Serpil teyzem olurdu:) Cunku hayatımda leopar desenini ondan daha çok seven birine rastlamadım rastlayacağımı da sanmmıyorum:)evı salondan banyoya kdr leoparla dızayn edılmıs:) herhalde dunyanın en mutlu ınsanı olurdu o gece hedıyemı aldıgında,tabıkı bambıden sımdıye kdr bu cıcılerden almadıysa:P

Hilal dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kişi annem olurdu. Cunku bu trendy ayakkabılar annem kadar stil sahibi birine yakışır.

http://dolabimdantasanrenkler.blogspot.com/

i-life's blog dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o KENDİM olurdum. Cunku gördüğüm an bayıldıysam onları benim kadar kimse sevmesin,giyemesin diye.Ah bi de paylaşımcı olabilsem ne kötüyüm :)

ahuneva dedi ki...

bu bambi ayakkabıları birine hediye edecek olsam kuzenim olurdu.çünkü o evleniyooor

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o 8 yıllık arkadaşım paris olurdu. Cunku bu ayakkabıyı daha geçen hafta denedi ama öğrencilik şartları bunu almasına el vermedi :(

ayşe dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbaşında birine hediye edecek olsaydım o BEN olurdum (: Çünkü leopar desenine ve topuklu ayakkabılara bayılıyorum ama hiç bu muhteşem ikilinin yanyana geldiği bir ayakkabım yok.

Gökç€ dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o annem olurdu. Cunku o herşeyin en iyisine layık...

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kendim olurdum. Çünkü 26 aralık doğum günüm ve ben bu sene kendime hediye alamadım. İş -güç ikilemindne

Kendine hediye alan tek ben değilim öyle değil mi ?

banuöz dedi ki...

Ayakabıları birine hediye edicek olsaydım o kendim olurdu.Çünkü yılbaşnda almak istediğim hediye tam olarak onlar. Ayakabılar benim olurdu mutlu mesut yaşardık onlarla (:
banu.1992@hotmail.com
banu özçelik

Berrilla dedi ki...

bambi lanvin for H&M koleksiyon poşetlerini baya bir beğenmiş sanırım :D

Unknown dedi ki...

ayakkabıları birine hediye edicek olsam o kişi ablam olurdu. Çünkü Farklı tarz bir ayakkabıyla kombinlerinin daha güzel olacağına inanıyorum:)
sea_of_mls@hotmail.com
Melis Deniz

Thrift Store dedi ki...

ne kadar güzel kareler :)

kimseye hediye etmek istemiyorum şuanda domuzluum üstümde, si u :)

aslı ona dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o annem olurdu ,çünkü bence kadınlar ikiye ayrılır; leopar taşıyabilenler ve taşıyamayanlar işte benim annem de idölleri Banu Alkan,Oya Aydoğan ve Ahu Tuğba ile bayrağı en önde taşır bu ayakkabıyla onlara nispet bile yapar :)

simmsimm dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kişi bana kırgın olan ve özür dilesem de beni affetmeyen arkadaşım Pelin olurdu. Çünkü bu leopar ayakkabıları gördüğünde kırgınlığı falan unutup boynuma sarılacağından eminim :)'

simaybasaran@hotmail.com

cukulata.alba dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o da kız kardeşim olurdu,çünkü topuklu ayakkabıyı sevmıyor ama bu leoparlar onun inadını kıracaktır.'

Gülen Çimek dedi ki...

Bu ayakkabıyı birine hediye edecek olsaydım bu kesinlikle ablam olurdu. Çünkü hiç böyle dişi hissettirecek bir topuklu ayakkabısı yok ve 10 yıllık evliliğini bitirip yeni bir hayata başladı. Bu hayatta da yeni adımlar atması için, hele de böyle kendine dönebilmesi için ona bu ayakkabıları hediye etmek isterdim :)

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine yani sadece bir kisiye hediye etsem bu haksizlik olurdu.oyuzden ben de bu sahane ayakkabinin sol tekini sevgilimin kiz kardesine sag tekini de ablama hediye ederdim:))Cunku birbirlerinden habersiz giyemeyeceklerinden gozleri gibi bakarlardi Cindrella misali o tek ayakkabiya:)))bunu kesin yapmaliyim ya:))bu arada ikisi de 36 giyiniyor ve birbirlerinden hic hazetmiyorlar:)))
yapraksudan@hotmail.com

SeLeN dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kesinlikle tek çocukluk arkadaşım Hande olurdu. Çünkü ben bi süre topuklu ayakkabı giyemeyeceğim, bari o giysin kombinlesin ben seyredeyim :))

Basak Demir dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim bu kişi annem olurdu.Çünkü bu muhteşem ayakkabılar leoparı çok seven muhteşem anneme yakışırdı :)

basakdemir89@hotmail.com

Matissera dedi ki...

yazının başlığını okudum ve hemen bakayım dedim şu bambilere, sonra da herkes ne yorumlar yapmış diye merak ettim, bir baktım tatlı İzmir'li blogger arkadaşım istemiş bu leopar bambileri kendine..
içimden geldi benimde...
yılbaşında bu bambileri birine hediye edecek olsaydım o pinksatellite olurdu! umarım şans güler :))
matissera@gmail.com

noraashira dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kesinlikle ablam olurdu. Cunku ona leopar çok yakışıyor :)

Lizzy dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o annem olurdu. Cunku 50 yasına merdiven dayamasına ragmen o hala bir stylish chic:)

aklımsendekaldi dedi ki...

Bu Bambi papileri yılbasında birine hediye edecek olsam bitanecik ablam olurdu o şans kişi...O benim karındaşım...o benim canım...O herşeyin en güzeline layık...

aklimsendekaldi.blogspot.com

nurcanişlek

elif dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kesinlikle kendim olurdu. Cunku böyle güzel bi hediyeyi birine verirsem mutlaka pişman olurdum benim olmalı sadecee!!'

tuem dedi ki...

"Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kendim olurdu. Cunku yılbaşında giymeyi düşündüüm leopar elbisemle uyumlu olurdu ".

GizeM dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ANNEM olurdu. Çünkü HEM AYAK NUMARALIRIMIZ AYNI HEM DE LEOPARA BAYILIR.

cemree_ua@hotmail.com

Zeynepinnotdefteri dedi ki...

Blogunun izleyicisiyim ...
Facebook Zeynep Çenesiz Yarımca adıyla yaptım ...
https://www.facebook.com/pages/Cindrella-Under-The-Umbrella/142142782522005?sk=wall
https://www.facebook.com/bambiterlik?sk=wall

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim oda kardeşim olurdu. Cunku bu ayakkabılara vitrinde bakıppp çok derin bir iç geçirdi, onları istediği kesindi:D

zeynep_cenesiz@hotmail.com

Sevgiler

aisaa dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o annem olurdu. Cunku annemden ödünç almak çoookkk kolay olurdu' :))))

zekiyecaglar@gmail.com

morkebelek dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbasında birine hediye edecek olsaydım o biricik arkadaşım Beyza olurdu. Çünkü ben o'nu leopar desenli ayakkabıları hediye edebilecek kadar çok seviyorum:)

glgn.shn(@)hotmail.com

morkebelek dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbasında birine hediye edecek olsaydım o biricik arkadaşım Beyza olurdu. Çünkü ben o'nu leopar desenli ayakkabıları hediye edebilecek kadar çok seviyorum:)

glgn.shn(@)hotmail.com

neoldu dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ablam olurdu çünkü içimden öyle geliyor en güzel hediyeyi ona vermek istiyorum.

akguzide dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o en yakin arkadasim olurdu. Cunku surekli ayakta calistigi icin en rahat ayakkabiya yani bambi ayakkabilarina ihtiyaci var.

umarim ben kazanirim :)

akguzide@yahoo.com

facebook>> guzide akgun

neval dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları birine hediye edecek olsaydım o Teyzem olurdu çünkü bu feminen ayakkabıları en iyi teyzem taşırdı ve stiline çok uygun olurdu:)

neval
nevil-a@hotmail.com

Ece Günalp dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o BEN olurdum. Çünkü seksi ve iddialı ayakkabıları çok seviyorum :)

matilda dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbaşında birine hediye edecek olsaydım, o BİRİCİK ANNEM olurdu.Çünkü onu çok seviyorum ve bütün hediyelerin en güzelini hak ediyor:)

fyzgnc@gmail.com

cidemcicek dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları bu yılbaşında birine hediye edecek olsam o kişi ablam olurdu çünkü artık onunda leopar giymeye başlaması lazım. Böylece leopar aşkımızı beraber büyütürüz ve bu ayakkabılar eminim en az senin kadar yakışacaktır ona da :))

merve dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları yılbaşında birine hediye edecek olsam o kişi ablam olurdu çünkü yılbaşında sevgili eniştecimle gideceği davet için aldığı elbiseyi bundan daha güzel bir ayakkabıyla kombinleyebileceğini sanmıyorum...
merve_izmir92@hotmail.com

esra dedi ki...

Bu Bambi ayakkabıları yılbaşında birine hediye edecek olsam o kişi canım arkdaşım olurdu çünkü onun ayakkabı hastası olduğunu herkes biliyor:) ve yılbaşında onu hiçbirşey bi ayakkabı kadar mutlu edemez eee bide o ayakkabı bu leoparlar olursa tepkiyi tahmin bile edemiyorum:)
kittythefirst@hotmail.com

Adsız dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o KENDİM olurdu. Cunku 'BUNLAR PAYLAŞILAMAYACAK KADAR GÜZEL'.
bicuw@homail.com

Seher dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o Ben olurdum Cunku kendime hediyeler alıp şımartmayı seviyorum :D

Cadı Avcısı dedi ki...

Bu ayakkabıları yılbaşında birine hediye edecek olsaydım o kesinlikle ben olurdum, çünkü 2012 wishlistimde bir leopar topuklu ayakkabı zaten vardı. Hem de bu güzellikleri ellerimle başkasına vermeye kıyamazdım:)

(bu arada facebook'ta kişisel hesabımdan beğendim seni ve bambiyi:))

cadiavi.blogspot.com

. dedi ki...

'Bu Bambi ayakkabilari bu yılbaşında birine hediye edecek olsaydim o kişi; "gelecekteki kızım" olurdu. Çünkü, gideceği 'ilk randevu'sunun akşamında, onun için sakladığım bu ayakkabıları ortaya çıkardığımda bana minnettar kalırdı.

*Cindrellacım diğer şartların hepsi zaten çoktaaan gerçekleştirdiğim şeyler;)

Başarılar herkese!

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ben olurduM. Cunku Çok güzelleeeeeeeeeeer! ve ben kendimi şımartmayı seviyorum :)

Lütfen şans yüzüme gülsün :))

melisserkan6@gmail.com
ruzgaradogruu.blogspot.com

busra kaya dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o en yakın kız arkadaşım olurdu. Cunku benim cicim 12 den sonra da kendini prenses gibi hissedebilmeli.

Unknown dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ablam olurdu. Cunku o 2 sevimli veletinden alışveriş yapmaya bile vakit bulamıyo, yeni yılda en şık hediyesi bu olurdu...

kawsem@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kendim olurdu. Cunku bu ayakkabılar tam istediğim ve beyendiğim gibi.

missserene@hotmail.com
Özlem Kaygısız

emel dedi ki...

'İyi bir çift topuklu ayakkabıyı, sarılmaya tercih ederim.' diyen Jessica Simpson' a hediye etmeyi düşünebilirim,bundan iyisini bulamaz mükemmel bir çift olurlar bence...tabi bende onun ayağında gördüğüm şahane bambileri verdiğime pişman olup gider kendime de alırım:)
emel güneş

ESMANUR dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o her derdimi paylaşan ve yanımda olduğunu bana hissettiren canım arkadaşım olurdu olurdu. Cunku bu zamanda arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor

esmanur bağçi
esmaenes@gmail.com

Beelzebub* dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o tabiki kendim olurdum. Cunku yılbaşında bkimse bana hediye almazken kendi kendime böyle leoparlı hediye almam enfes olurdu :)
mirayzeybek@hotmail.com

Özgem dedi ki...

Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kesinlikle kendim olurdum. :) Cunku cok kez bu ayakkabıyı almak isteyip hep olmayan numarasıyla karşılaştım:(

Twitter Updates