cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

8 Aralık 2011 Perşembe

Bambi'yle Yeni Yıl - Hangi masalın kahramanısın?

Bambi'yle yeni hediyelere hazır mısınız? Rock-chic çok şık bir bootie versem harika olmaz mı?

Bugün işe giderken giydiğim bu çok şık bootielerden sizin de olabilir. Yapmanız gereken bu ayakkabılara uygun bir masal ve kahraman seçip stil danışmanı Zeynep Tayalı'yı etkilemeyi başarmak ve ayakkabi kazanacak 2 sansli kisiden biri olmak:)

Yarışmaya katılmak için;
  • Blogumun kayıtlı izleyicisi olmak
  • Cindrella ve Bambi facebook sayfalarını beğenmek
  • Bu postun altına 'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal ..... olurdu. Ben de o masaldaki ........ olurdum.' cümlesini tamamlamayarak yorum bırakman yeterli.
Bu ay boyunca pazartesi ve perşembe günleri Bambi'nin birbirinden güzel modellerinden birini kazanabilirsiniz. 25 Aralık pazar günü gece 12.00'ye kadar süreniz var. O zamana kadar her yarışmaya katılma hakkınız devam ediyor.

*Ayakkabılar 36-40 numara arasındadır.
**Ayakkabılar başka bir ayakkabıyla değiştirilemez.

Fotoğraflar: İdris Ekinci



65 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa, o masal Çizmeli Kedi olurdu. Ben de o masaldaki kedi olurdum:)

nily21 dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal "Güzel ve Çirkin" olurdu. Ben de bu botlarla o masaldaki "Güzel" :) olurdum.'

www.trendyandfriendly.blogspot.com

emel dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal binbir gece masalları olurdu. Ben de o masaldaki şehrazat olurdum:):)
süper olurdum:)

Özo dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal kül kedisi olurdu. Ben de o masaldaki cindrella olurdum:):) tıpkı senin gibi:)

mamba dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal külkedisi olurdu. Ben de o masaldaki,prensin ayakkabısının tekini getirmesini bekleyen külkedisi olurdum.'

http://mamba-baslikbulamadim.blogspot.com/

yıldız dedi ki...

bambi botlar bir masalin parcasi olsa kul kedisinin cam ayakkabilari yerine bu botlar olurdu ve bende o masalda cindrella olurdum
gce 12 den sonra hersey eski halini alir ama botlarim oldugu gibi kalirdi ama bir esi yakisikli prenses de olurdu. hersey degisir ama bambi botlar ayni kalir;)

yıldız dedi ki...

cok ozur bu arada mail adresim yildiz111@hotmail.com

gizolotti dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Pamuk prenses ve yedi cüceler olurdu.Ben de o masaldaki,Pamuk Prenses olurdum:)

mamba dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal küçük deniz kızı olurdu. Ben de o masaldaki,yeni hayatı için karada yaşamaya başladığında
böle güzel bir papuca çok ama çok ihtiyacı olan denizkızı olurdum.

http://mamba-baslikbulamadim.blogspot.com/

(bir önceki yorumumun aynısını 1dk.önce başka birisi yazdığı için bununla değiştirmek istiyorum:D )

morfiyonk dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal çirkin ördek yavrusu olurdu. Ben de o masalda beni kuğuya çevirecek ayakkabıları bekleyen çirkin ördek yavrusu olurdum.

Adsız dedi ki...

bu bambi botlar bir masalın parçası olsa kül kedisi masalı olurdu ve ben 12 den önce bu ayakkabıyı giyerdim :)

Adsız dedi ki...

bu botlar zaten tam bir masal bu arada o üstteki isimsizde benm yani bahar şeker:)

PELLORA dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal uyuyan güzel olurdu. Ben de o masaldaki uyuyan güzel olurdum.

pelloraglog@gmail.com

qvave dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal kırmızı başlıklı kız olurdu. Ben de o masaldaki kırmızı başlıklı kız olurdum.

kırmızı bir pelerin, altına bu bootieler... şimdiden gözümde canlandı :)

esra dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal RAPUNZEL' olurdu.
Ben de tabii ki Rapunzel olurdum uzun saçlarımı yüksek ökçelerle korumalıyım :)

esra dedi ki...

adresim bilmisbalik@gmail.com
facebook da teoman olarak beğenmiştim sizi ve Bambi yi:)

Adsız dedi ki...

sevgili katilimcilar bu corabi cinderella gibi ten rengi kiro corabiyla giyin ok?

Gökç€ dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Cüceler İle Ayakkabıcı masalı olurdu. Ben de o masaldaki cüce olurdum. =)

alice dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal "alice harikalar diyarında" olurdu. Ben de o masaldaki alice olurdum, çünkü bu botlar alice'i harikalar diyarına götürmek için yaratılmışlar ! =)

Adsız dedi ki...

bu bambi botlar pamıuk prenses ve yedi cüceler masalının parçası olsa ben de yedi cücelerle arsındaki boy farkını arttıran pamuk prenses olurdum :):)Esin aksoy

Lunapark Queen dedi ki...

Bu bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Keloğlan olurdu, ben de Cankız olurdum ahahah :)))

http://lunaparkqueen.blogspot.com

semforever dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Kırmızı Başlıklı Kız olurdu. Ben de o masaldaki kırmızı başlıklı kız olurdum. Kötü kalpli kurttan bu botlar sayesinde hemencecik kaçar kurtulurdum.

http://semforever-semforever.blogspot.com/

tuna yaman dedi ki...

bu botlar bir yılbaşı gecesi soğuk hem de çok soğuk günlerden birinde terlikleri bile olmadığı için donan kibritçi kızın masalı olurdu...bende bu masalda kibritçi kız olurdum,dondurucu soğukta ayaklarımı koruyan bu ayakkabılar olsaydı belkide donmaktan kurtulurdum:)

tuna yaman dedi ki...

bu arada bayan olduğumu söylemek istiyorum çünki isim tuna olunca erkek sanabiliyorlar:)

misspink dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Kül kedisi olurdu.Ben de o masaldaki Külkedisi olurdum.Ama bu bambi botları giyince cindrellaya döner, saat 11 de balodan ayrılırdım prens kusura bakmasın Bambi botun tekini kendisine bırakamam :)

havva dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal alaattinin sihirli lambası olurdu, bende o masaldaki sultanın kızı olurdum,lambadaki cinden bu botları isterdim, daha güzel görünür alaattini kendime iyice aşık ederdim:)

tugcekaya dedi ki...

Bu bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal, Rapunzel olurdu. Bende o masaldaki saçlarını uzatıp sevgilisinin onu kurtarmasını bekleyen Rapunzel olmak yerine, bu bootielerle kuleden kendisi kaçan bir Rapunzel olurdum.

Unknown dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Kibritçi Kız olurdu. Ben de o masaldaki bu ayakkabıların hayalini kurarak uykuya dalan fakir ama hayalperest kibritçi kız olurdum.'

Ceren Öksüz dedi ki...

hımmmm
Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o da Peter Pan masalı olurdu, sen de Peter Pan olarak Bambi' den alıp bana verirdin bu botları ;)


http://cerryyandmore.blogspot.com/

cukulata.alba dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa Alaaddin'in Sihirli Lambası olurdu,Alaaddin lambadan cıkan cinden Yasemin e hediye etmek için bu botları isterdi.Ben de bu masalda Yasemin olurdum o botları da ayağımdan çıkarmazdım.

aslı ona dedi ki...

bu bambi botları bir masalın parçası olsa Karga ile tilki olurdu.Tilkinin kargayı kandırıp peyniri kaptığı gibi ben de cindrellayı ayakların çok güzel bi çıkarır mısın onları diye kandırıp bootileri çıkarttırıp alıp kaçardım.Tilki olurdum yani ama bu bootiler için karga da olunur tilki de :)

merababenseda dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Külkedisi olurdu.Ben de o masaldaki botlarını giyerek prensine kavuşmayı bekleyen Külkedisi olurdum ^^

Basak Demir dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal ''Oz Büyücüsü'nün Masalı''olurdu.Ben de o masaldaki Dorothy olurdum.Çünkü bu
botlar,Dorothy'nin yakut kırmızısı ayakkabılarının yerine geçicek kadar güzel:)

basakdemir89@hotmail.com

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

bu bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal güzel ve çirkin olurdu.ben de o masaldaki güzel olurdum.neden mi?çünkü ayaklarımda bambi var:)

elif dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal kurbağa prens masalı olurdu. Ben de o masaldaki prenses olurdum böylece kurbağayı öpmem için gerekenlerse bu ayakkabılar olurdu:)

Adsız dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalin parcasi olsa o masal henuz yazilmamis bir masal olurdu..cunku bu botlar bir masala dahil olmayi degil,ugruna bir masal yazilmasini hakediyor..Ben de o masaldaki yakisikli kahramanin ugruna binlerce haydutla savasarak kavustugu aski olurdum.Botlardaki 'kurukafa' da masaldaki kahramanin savastigi haydutlarin simgesi:))Kahramanin adini soylememe gerek var mi??BAMBİİİ:)))

yapraksudan@hotmail.com

Fido dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal 'Dikkat Tehlike Var' olurdu. Ben de o masaldaki kurukafa olurdum.' :)

www.fido-land.blogspot.com

gigi dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal hansel ve gratel olurdu. Ben de o masaldaki gratel olurdum. Çünkü hem biraz asi muhteşem botumun üstündeki kuru kafa gibi; büyüklerinin sözünü dinlemiyor hem maceraperest alışılmamış botumun dizaynı gibi hem de çikolata şeker seviyor benim gibi yani tam bir dişi tıpkı botlarım gibi:)'

gizemalagok@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal cindrella:)) olurdu. Ben de o masaldaki külkedisi olurdum.' blogla uyumlu oldu biraz :p

Hülya - melankoliq_hully@hotmail.com

Stardust Memories dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal "Kurbaağa Prens(es) :)" olurdu. Ben de o masaldaki gibi botları giyince Prens-es olurdum.

Blogger Hello Kitty dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Alis Harikalar Diyarında olurdu. Ben de o masaldaki Alis olurdum.'

Aktuelmoda dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal pinokyo olurdu.Bende tabiki masalda yalan söyleyince burnu uzayan pinokya.ve şöyle bir şey söylerdim yorum yazan herkese bir bot,eee tabi burnum uzardı hemen :)))

Adsız dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal bambi masalı olurdu. Ben de o masaldaki bambi olurdum ve bu bootielerle ceylan misali narin ve onun gibi zarif bir şekilde yürürdüm.'

http://www.resimsevinci.net/data/media/6/bambi-02.jpg


kbr.zengin@gmail.com

smysmy dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal benim hayatımın masalı olurdu çünkü herkes kendi dünyasında kendi masalını yaşıyor aslında..
Ben de muhteşem ayakkabılarımla kendi masalımda rolü başkasına kaptırmadan masalın kahramanı olurdum.'
simaybasaran@hotmail.com

edasen dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Hansel&Gratel olurdu. Ben de o masaldaki Hansel olurdum

eda.sen1@hotmail.com

chora dedi ki...

kendi masalımı kendim yazacağım bu bootie'ler benim olduktan sonra;)

Aicha! dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal pamuk prenses ve yedi cüceler olurdu. Ben de o masaldaki cücelerden biri olurdum ve bootiler sayesinde cücelikten az bile olsa kurtulurdum :)

aichacoskun90@gmail.com

morkebelek dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal kelebekler vadisi olurdu. Ben de o masaldaki kelebek olurdum ^.^

glgn.shn(@)hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Alice Harikalar Diyarında olurdu.Bende o masaldaki Alice olurdum.Çünkü bu botlar tam harikalar diyarına layık :)

yasemintutkopar@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Pamuk prenses ve yedi cücüler olurdu. Ben de o masaldaki prensesden bu cici botları çalmak için uğraşan cadı olurdum

aysedeniz dedi ki...

Bu bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal ''BAMBİLAND'' olurdu.
Bende o masaldaki ''parmağını her şıklattığında dilediği bambi ayakkabısına sahip olan prenses'' olurdum.

merve k. dedi ki...

bu bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal parmak kız olurdu...güzeller güzeli parmak kız bu botilerle biraz daha uzun görünebilirdi belki de:)

Gokce Naz Dogan dedi ki...

Bu Bambi botlar giyildiginde masal yazdırabilir insanlara.Masallara ilham veren bu botların sahibi de ben olurdum.Guzelligiyle degil de stiliyle one cıkan yeni prensesler neden olmasın? (:

HELYU dedi ki...

"Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal .OZ BÜYÜCÜSÜ.... olurdu. Ben de o masaldaki ..DOROTHY. olurdum.'"

sihirlimavi dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal "Kırmızı Başlıklı Kız" olurdu. Ben de o masaldaki Kırmızı Başlıklı Kız olurdum, ormanda salına salına gezerdim(bu ayakkabılarla nasıl olacaksa?)

Tüm işlemler tamam,
http://sihirlimavi.blogspot.com/2011/12/blog-kampanyalar_15.html

Sevgiler...
worldsameworld@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal magendiea'nın rüyası olurdu. Ben de o masaldaki bu güzel botları giyip sevilisine giden magendiea olurdum=)

http://magendiea.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Ben sadece soru sormak için yazıyorum cevaplarsan çok sevinirim.Pazartesi ve perşembe kazanılıyor yazılmış ama şu ana kadar hiç açıklanmadı ne pazartesileri,ne perşembeleri acaaba 25 aralıkta mı direk açıklanıcak tek bir yarışma mı o zaman açıklamada neden her yarışmaya katılabilirsiniz deniyor.cevaplarsanız çok sevinirim diğer yarışmalar içinde aynı soru geçerli.

Unknown dedi ki...

pazartesi ve perşembe yenı post koyuyorum ama 25 aralıka kadar tum yarısmalar katılıma acık. 26 aralıkta kazananlar acıklanacak.

aklımsendekaldi dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası o masal KÜLKEDİSİ olurdu.Üvey kardeşlerim baloya hazırlanmış kaderine ağlayan ben peri annenin yardımlarına sevinir, Onun sihirli değneği ile bal kabağının at arabasına farelerin ata çevirmesiyle baloya hazırlıklar başlar. Sıra gelir bana.Peri değneğiyle bir dokununca üzerimdeki yırtık, pırtık giysiler nefesleri kesecek harika bir elbiseye dönüşür.Ayaklarımda bu botlar pırıl pırıl parlar.Gece saat 12 ye vaktim olduğunu belirten Peri gece yarısına kadar eve dönmemi belirtir.beni gören herkes şaşırsın kalsın.PRENS beni görür görmez aşık olsun.saat 12 ye yaklaştığında ben balodan kaçarken arkamda GİTME diyebağırsın.Koşarak uzaklaşırken saatin 12 olduğunu fark eden ben eski kıyafetlerime bürünürken tek ayakkabımın kaybolduğunu fark edeyim ve bütün gece hayatımda bir daha asla o geceki kadar harika olamayacağımı düşüneyim.Ayakkabının diğer tekini sarayın merdivenlerinde bulan PRENS ertesi sabah ev ev dolaşıp ayakkabıyı tek tek bütün genç kızlara denetsin.“Bu ayakkabının dün gece karşılaştığım güzel sahibini bulamazsam yaşayamam,” desin :) Külkedisi’nin evine gelen PRENS üvey kardeşlerime ayakkabıyı denetsin.Ayaklarına bile girmesin.Tam evden ayrılacakken ben dikkatini çekeyim.lütfen sizde deneyin desin.Üvey kardeşlerimin kızmalarına rağmen ısrar etsin bana.ayağıma tam olan ayakkabıyı gören PRENS bana evlenme teklif etsin.bende bu evlenme teklifini kabul edeyim...

Teşekkür ederim bu ayakkabılara..
teşekkürler BAMBİ

aklimsendekaldi.blogspot.com
nurcan işlek

neval dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Pamuk prenses ve yedi cüceler olurdu. Ben de o masaldaki cücelerdem biri olrdum ve bu botlarla boyum süper uzardı:)

neval
nevil-a@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa, o masal kül kedisi olurdu.Bende Acılar içindeki külkedisi olurdum:)malum ayakkabının bu kadar öne çıktığı başka bir masal uymazdı bambiye:))

s.bykylmzr@hotmail.com

. dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa, o masal "101 Dalmaçyalı" olurdu. Ben de o masaldaki "Cruella De Vil" olurdum. Bu ayakkabıyı elde ettikten sonra tüm emellerime kavuşmuş olur, Dalmaçyalıları kürklerine hiçbir zarar vermeden serbest bırakırdım.


Cindrellacığım yine söylüyorum ki diğer katılım şartları zaten ezelden beri gerçekleştirilmiş bulunmakta. ;)

Unknown dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa, o masal rapunzel olurdu. ben de o masaldaki cadı olurdum, kuru kafa figürü onu canlandırdı gözümde :))

kawsem@hotmail.com

ESMANUR dedi ki...

'Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal çirkin ördek yavrusu olurdu. Ben de o masaldaki çirkin ördek olurdum......ve ayakkabıları girdiğimde güzel bir kuğuya dönüştüğümü herkes hayranlıkla izlerdi.....

Beelzebub* dedi ki...

Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal keloğlan olurdu. Ben de o masaldaki padişahın kızı olurdum.
mirayzeybek@hotmail.com

Twitter Updates