cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

26 Aralık 2011 Pazartesi

Bambi'yle Yeni Yıl - Sonuçlar

Öncelikle bir ay boyunca Bambi kombinleri yapan yorum bırakan herkese teşekkürler! Gerçekten çok keyifli ve kıyasıya çekişmeli bir yarışma oldu:) Kombinlerinizi ve yorumlarınızı stil danışmanı Zeynep Tayalı ve Bambi ekibi hep beraber inceledi ve 12 çift ayakkabıyı kazanan 12 şanslı okuyucum belli oldu!

Kazananları ve neden kazandıklarını açıklamadan önce son sürprizimizi de açıklamak istiyorum! Kazananların ayakkabılarını ben bizzat vermek istiyorum dedim, ama kazanamayanları da unutmayalım hep beraber bir şey yapalım dedim, Bambi de destek verdi 30 Aralık Cuma günü saat 19.00-20.00 saatleri arasında Akmerkez Bambi mağazasında mini bir yeni yıl partisi veriyoruz:)
%50 indirime ek +%15 Cindrella indirimi yapıyorlar üstüne bizi de bir güzel ağırlıyorlar:)) Ama katılım sayımız sınırlı olduğu için kazananları ve gelmek istiyorum diye yorum bırakan ilk 25 kişiyi davet edebiliyorum! Hadi gelin keyifli bir saat geçirelim, tanışalım, yeni yıl dileklerimizi iletelim:)

Şimdi gelelim kazananlara!!! İşte kazananlar ve Zeynep Tayalı'nın yorumları...

Kürklü bot : Tuğçe Tüfekçi

"Tuğçe'nin öncelikle ilk akla gelen yolu yani kürkü kürkle kombinlememesini beğendim. Birlikte kullanımı cesaret isteyen ve zor olan kahverengi ve siyahı da büyük ustalıkla biraraya getirdiği bu minimal ve modern kombinasyonda kürklü bir bota yer vermesi de beklenmedik. Ayrıca soğuk bir sokak partisine de uygun bir kıyafet olmuş. Şıklığın yanında bu kıyafeti nerede giyeceğini unutmamış. Tebrikler!"


Leopar Babet: Ayşe Çoşkun, Gropesire, Matissera

"Ayşe'nin yılbaşı konseptini bütünüyle yansıtan kombini yeni yıla evde ailenizle girecekseniz mükemmel seçim. İşlemeli hırkası hem retro hem yılbaşının ışıltısını taşıyor. Kırmızı da yılbaşını temsil eden bir renk olarak kombinin romantikliğine yakışıyor. Ayşe bu kombinin bir ev davetinde giyileceğini de unutmamış ve ufak ve ayakkabılarıyla uyumlu bir el çantası seçmiş."
"Gropesire sezon renklerini biraraya getirerek fark yaratmış. Hem renk hem de biraraya getirilen parçalar bakımından diğer kombinlerden oldukça farklı bir tarz oluşturuyor. Leopar deseninin uzun ve bol paçaların altından arada göz kırpacak olması güzel bir detay. Babetlerdeki fiyonklara fazla göze çarpmayan aksesuarlarla göze sokmadan gönderme yapması da iyi bir dokunuş. İş arkadaşlarıyla ev ya da ofis partisi için ideal."
"Babet kombinleri arasında en şaşırtıcı olanı belki de Matissera'nınki. Hiç bir aksesuara yer vermemiş, zaten kızlar arasında bir ev partisinde ne gerek var. Yılbaşının eğlencesini yansıtan boynuzlu bir taç yeter. Tam anlamıyla teferruatsız bir kombin ama sezon trendlerinden en cesurunu yansıtıyor: Transparan uzun etek ve büyük örgü kazak...Kazağın bordo olmasına da tam puan!"


Parlak Gece Ayakkabısı: Ece, Yasemin Tutkopar

"Bu kombin için kullandığımız ayakkabı rengi ve modeliyle neredeyse her elbisenin altına giyilebilecek klasik bir tarza sahipti. Kendisinden çok kombine baktıracak bir aksesuardı yani. Ancak Ece'nin seçimiyle ayakkabı başrolde. Elbisenin ve aksesuarların renkleriyle uyumu ayakkabıyı geri planda kalmaktan kurtarıp en dikkat çekici öğelerden biri yapıyor. Ayağı saran ayakkabı gibi vücudu saran bir elbise seçmesi bu uyumu bir kez daha vurguluyor. Yine beklenmedik kombinlerden. Bravo!"




"Işıltılı ayakkabımız konusunda bizi şaşırtan bir diğer isim Yasemin oldu. Ayakkabının lüks ve klasik tarzıyla zıt ceketi ve skinny pantolonu fark yaratıyor. Seçtiği bluz da ışıltılı ancak salaş bir parça olduğundan bu zıtlığı pekiştirirken ışıltısıyla uyum sağlıyor. Tam bir "zıtların uyumu" durumu ancak çok rock'n lüks bir tarzda. Yılbaşı gecesi bara gitmek için giyebilirim."


Fermuarlı bootie: MissPink, Yaprak Sudan
  • Misspink: Bu Bambi botlar bir masalın parçası olsa o masal Külkedisi olurdu.Ben de o masaldaki Külkedisi olurdum.Ama bu bambi botları giyince cindrellaya döner, saat 11 de balodan ayrılırdım prens kusura bakmasın Bambi botun tekini kendisine bırakamam :)

"Yarışma konseptine ve ayakkabılara uygun çok klişe bir gönderme yapıyor izlenimi yaratıp bizi son anda ters köşeye yatırmayı başardı. Her kadın ve genç kızın bir beyaz atlı prens hayali kurmadığını, bazı kadın ve genç kızların kendileri için yaşadığını bize hatırlattığı için teşekkürler."

  • YaprakSudan: Bu Bambi botlar bir masalin parcasi olsa o masal henuz yazilmamis bir masal olurdu..cunku bu botlar bir masala dahil olmayi degil,ugruna bir masal yazilmasini hakediyor..Ben de o masaldaki yakisikli kahramanin ugruna binlerce haydutla savasarak kavustugu aski olurdum.Botlardaki 'kurukafa' da masaldaki kahramanin savastigi haydutlarin simgesi:))Kahramanin adini soylememe gerek var mi??BAMBİİİ:)))

"Hiç aklımıza gelmeyen bir masal fikri, hatta Bambi'ye özel bir masal yarattığı için teşekkürler."


Topuklu Leopar Ayakkabı: Simay başaran, Kawsemin gezegeni, Heels are my drugs

  • Simay Başaran: 'Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o kişi bana kırgın olan ve özür dilesem de beni affetmeyen arkadaşım Pelin olurdu. Çünkü bu leopar ayakkabıları gördüğünde kırgınlığı falan unutup boynuma sarılacağından eminim :)'

"Simay'a Pelin'in kalbini kazanmak konusunda bol şans diliyoruz. Onu unutmamış ve bu fırsatı arkadaşlığını kurtarmak için kullanıyor olmasından dolayı da tebrik ederiz. Umarız partimize Pelin'le katılırlar."

  • Kawsemin gezegeni: Bu Bambi ayakkabilari bu yilbasinda birine hediye edecek olsaydim o ablam olurdu. Cunku o 2 sevimli veletinden alışveriş yapmaya bile vakit bulamıyo, yeni yılda en şık hediyesi bu olurdu...

"Kawsem'i ablasını şımartmak için seçtiği bu fikirden ve düşünceli olmasından dolayı kutluyoruz. Umarım partimize ablasıyla katılır."

  • Heels Are my Drugs: 'Bu Bambi ayakkabilari bu yılbaşında birine hediye edecek olsaydim o kişi; "gelecekteki kızım" olurdu. Çünkü, gideceği 'ilk randevu'sunun akşamında, onun için sakladığım bu ayakkabıları ortaya çıkardığımda bana minnettar kalırdı.

"Bambi ayakkabıların bir sandıkta böyle güzel bir amaç için bekleyeceklerini hiç hayal edemezdik. Henüz hayatında bile olmayan kızını şimdiden düşünmeye başlayan Heels kalbimizi çaldı!"


Fiyonklu ayakkabı: Havva

  • Havva: bu BAMBİ ayakkabılara karşılık aklımı verebilirim zira onlar bu sabah itibari ile çoktan aklımı başımdan almış durumda...sabahtan beri ne yazsam diye düşündüm verecek birşey bulamadım sonra farkettim ki aklım başımdan gitmiş,düşünmekten çalışamıyorum:)

"Bir çift ayakkabıya karşılık verilebilecek en esprili hediyenin Havva'nın cevabı olduğunu düşündük. Gerçek olması mümkün olmayan ancak mecazi açıdan bizim için büyük anlam taşıyan bu hediye için Havva'ya teşekkür ederiz. Yeni ayakkabılarını güle güle kullansın."


*********************************************************************************
Kazananlara kocaman tebrikler! Hemen benimle mail yoluyla iletişime geçip partiye gelip ayakkabınızı almanız konusunda haberleşmeliyiz:) 

Ve kazanamayıp partiye mutlaka gelmek isteyenler yorumlarınızı bekliyorum:) İkramlar, indirimler bizleri bekliyor olacak:)


16 yorum:

Matissera dedi ki...

olleyyy diyorum, o kadar mutluyum ki!
hem babbi babetlerim olduğu için hem de Zeynep Tayalı'nın güzel yorumları için çok mutlu oldum! hemen mail atıyorumm ^_^

Adsız dedi ki...

Partiii suppeer olurr

Hulyaa.

Adsız dedi ki...

Partiii suppeer olurr

Hulyaa.

havva dedi ki...

inanmıyorummmmmmmm bende kazanmışım çok teşekkürlerrr:)

Duygu Senyurek dedi ki...

ben katılmak istiyorum ve sizinle tanışmak=)
khaleesistyle.blogspot.com
sevgilerr

Matissera dedi ki...

haha heyecandan Bambi bile yazamamışım :)) Bambi'ye, Zeynep Tayalı'ya ve sana tekrar çok teşekkürler!

Unknown dedi ki...

Partiye gelmek isteyenler mail adreslerini de eklemeyi unutmasınlar:)

Duygu Senyurek dedi ki...

khaleesistyle.blogspot.com
khaleesistyle@gmail.com

misspink dedi ki...

aaaaaa bende kazanmışım inanamadım yeni yıl hediyesi oldu bana :)teşekkürler Zeynep Tayalı,teşekkürler cindrellaaa :)

Unknown dedi ki...

kazanamımış olmaktan dolayı üzüldüm :)
rookieicon@hotmail.com

qvave dedi ki...

ben de kazanamadım:( ama partinize gelmek isterim^^

naltrion@yahoo.com

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Wow inanamıyorum, çok mutlu oldum! Zeynep Tayalı'ya bu muhteşem yorumu için çok teşekkür ederim! Ve Gamze..Bize moda aşkımızı sunabileceğimiz bu imkanı sağladığın için sana da çok teşekkürler.İyi ki senin gibi harika Türk bloggerlarına sahibiz♥ Bu kürklü botu kazandığıma çok sevindim ama beni en çok mutlu eden bir Türk markasının yani Bambi'nin ayakkabısını kullandığım setimin Polyore'da da çok beğenilmiş olması:) Buradan bakabilirsiniz: http://www.polyvore.com/street_party_with_bambi_shoes/set?id=40433365
Tekrar tekrar herkese çok teşekkürler! Vee Mutlu yıllar!
(Cindrellacım mailine gerekli bilgileri attımm:))
http://itsmequeent.blogspot.com

Unknown dedi ki...

çıkmaz demeyin şansınızı deneyin ;) harikasın Gamze, çok çok mutlu oldum. bambi'ye teşekkürler.. süper bir sürpriz olacak !

herkese iyi seneler

Adsız dedi ki...

Aaaaa inanmiyorummmm kazandimmmm:)))) ya ben ilk defa bisey kazandim yazi turada bile kazanamam ben!inanilmaz mutluyum yeni yil hediyemm:))size,zeynep tayali'ya ve bambiye coooook tesekkur ediyorum:))su an soktayim ben yani ya oleyyyy:))
Yaprak Sudan

havva dedi ki...

bu arada dün heyecandan atlamışım...zeynep hanıma ve bambi ekibine de çok teşekkür ediyorummm:) partiye gelmeyi çok isterdim ama maalesef izmirde yaşıyorum aklım orda kimbilir ne eğlenceli olur:(
herkese iyi eğlenceler ve mutlu bol sürprizli yıllar diliyorum,ilk sürprzi bambi yaptı bana:)

Twitter Updates