cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

19 Aralık 2011 Pazartesi

Bambi'yle Yeni Yıl - Yılbaşı Şıklığı

 Bu yılbaşını şık bir restoranda, gece kulübünde ya da otelde geçirmeyi mi planlıyorsunuz? Bu Bambi ayakkabılar tam da bunun için yaratılmış! Işıltısıyla tüm dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün... Little Black Dress, kırmızı ruj, birkaç minik aksesuar ve ışıltılı dore Bambi ayakkabılar, işte hazırsınız! Ben bu ayakkabıyı daha iyi kombinlerim diyorsanız işte size fırsat! En şık kombini yapan 2 kişi yılbaşı şıklığını Bambi ayakkabılarıyla tamamlıyor:) Kazananları ise stil danışmanı Zeynep Tayalı ve Bambi ekibi seçiyor...

Yarışmaya katılmak için;

  • Blogumun kayıtlı izleyicisi olmak
  • Cindrella ve Bambi facebook sayfalarını beğenmek
  • Yılbaşı şıklığı konsepti için Bambi'nin ayakkabılarına uygun kombini Polyvore'dan yapıp cindrellaundertheumbrella@hotmail.com adresine mail atmak.

25 Aralık pazar günü gece 12.00'ye kadar süreniz var. O zamana kadar her yarışma için dilediğinizce kombin yapıp şansınızı artırabilirsiniz. 26 Aralık pazartesi günü kazananları açıklayacağız.

*Ayakkabılar 36-40 numara arasındadır.
**Ayakkabılar başka bir ayakkabıyla değiştirilemez.

Fotoğraflar: İdris Ekinci

 

7 yorum:

PINKY FASHION dedi ki...

Bloğunun zaten izleyiciyim, fb sayfalarını da kişisel FB hesabım ile beğendim.(aysun b...ş) hazırladığım kombini de gönderdim, umarım beğenirsiniz:)

isoonco@hotmail.com

usedlook dedi ki...

huuuuuuuuuuu bunlar çok şık tam yılbaşı gecesi için bayıldım.

Unknown dedi ki...

çok sık ve tarz görünüyorsun canım...ayakkabılar ise sahane..tam yılbaşına yarasır sekilde... güzel ve sağlıklı bir yıl geçirmemiz dileğiyle..sevgiler..

Trendsum dedi ki...

Oh la laaaa bambi'nin bu kadar şık ayakkabısı olduğunu bilmiyordum :o Bu arada ben de blog dünyasına yeni katıldım bloguma göz atmak isterseniz ;) http://trendsum.blogspot.com/

cidemcicek dedi ki...

oh laa laaa! kombinini sevdim benimki şuanda mailinde. Umarım sende benimkini seversin :))

Mail: ccigdemcicek@hotmail.com
Twitter: cidemcicek

Sisman ve Basarisiz Kız kim ? dedi ki...

Çok güzelsiniz :)

ESMANUR dedi ki...

kombinimi yolladım bence çok güzel oldu umarım sizde beğenirsiniz :)

Twitter Updates