cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

14 Aralık 2011 Çarşamba

Trend Hunter: The Color of 2012 'Tangerine Tango'

Pantone 2012'nin rengini acikladi 'Tangerine Tango'. Gunbatiminin golgelerinin, kirmizinin nesesi ve adrenalini, sarinin sicakligiyla birlestigi renk olarak aciklanmis. Turuncu ve tonlarinin enerjisinin bir hayli yuksek oldugu dusunulurse onumuzdeki sene oldukca hareketli gececek.

Tangerine Tango'yu sadece kiyafetlerde gorecegimizi dusunuyorsaniz bir hayli yanliyorsunuz. Bu rengi giyimden sonra en cok kozmetik de gorecegiz. Ojeler, rujlar, alliklar... Ev dekorasyonu da Tangerine Tango'dan nasibini alacak... Turuncu rengin Feng Shui'de saglik, yaraticilik ve cesaretin rengi oldugunu unutmamak lazim.

Gecen senenin rengi Honeysuckle yani hanimeli pembesinden sonra Tangerine Tango bana iyi geldi. Long live Tangerine Tango!






6 yorum:

Unknown dedi ki...

Tercihim bu renkten olur mutlaka. :)

Koray Caner dedi ki...

Valla süper görünüyor! Tam benlik! :)

Lunapark Queen dedi ki...

Geçtiğimiz yıla kadar turuncu en sevmediğim renklerdendi. Geçen yıl sempatim başladı ama hala turuncu birşeyim yoktu. Bu yıl artık seviyorum sanırım :) Bu renge bayıldım.. Hermes'in turuncusunu hatırlattı.. MAC'ten bu renk bir ruj almayı planlıyordum, bu haber de bunun doğru bir karar olduğuna dair işaret oldu bana :)

http://lunapakqueen.blogspot.com

Duygu Senyurek dedi ki...

merhaba sizi takipteyim bende blog sayfama bekliyorum=)sevgilerr

Aicha! dedi ki...

Çok parlak renkler giyince herkes bana bakıyormuş gibi geliyor. Bi sene de gri ve siyah moda olsun da ben de rahatlıyım :(

desenfrenada señora dedi ki...

renkler muhteşem (:

Twitter Updates