cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

14 Mart 2009 Cumartesi

Lauren's necklace


Lauren'ın stilini ne kadar çok sevdiğimi 9337387283 kere burda dile getirdikten sonra bu seferde kolyesine bayıldım... Kolyenin ortasındaki L harfimi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum??:)



Fulya'nın yorumundan öğrendiğim kadarıyla Lauren'ın kolyesi Jennifer Zeuner imzalı swirly initial necklace yani isminden de anladığımız üzere kolyenin ortasındaki Lauren'ın baş harfi L si...

Kolyenin fiyatı ise 242$ ...

10 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Cindrellacım bana L harfi gibi gelmedi ama çok hoşmuş kolyesi, bayıldım! :)

crstflln dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ZET Fashion dedi ki...

Bana da L gibi geldi :)

crstflln dedi ki...

Jennifer Zeuner Swirly Initial Necklace oldugunu soylemistim. L harfi olmadigini soylemistim ama biraz arama motorlarinda bakinca sanki harf var gibi icerisinde :)

Unknown dedi ki...

teşekkür ederim fulya bende arattım baktım postu yeniden yayınladım:)

Adsız dedi ki...

çok güzelmiş bende beğendim.. modeli çok beğenenler kendi kuyumcularında yaptırabilirler bence.. kendi isimleriyle örneğini bulurlarsa? :)

Jojee dedi ki...

bende beğendim klasik modelden biraz uzakta daha süslü ve şık:)siunun dediği gibi bende yaptırabilirim ama baş harfim nasıl olur düşüniyim db die:)

Adsız dedi ki...

Bu kolyenin fotografini gumus ya da altin imalathanesine goturursen aynisini yapabilirler gibime geliyor. Ben Turkiye'de bir dergide gordugum kolyenin aynisini bir kuyumcu atolyesinde yaptirmistim :) eger bildigin bir atolye yoksa herhangi bir kuyumcuya sorsan onlarin mutlaka takilari tamir ettirdikleri filan tanidiklari bir yer vardir, sana soylerler.

Adsız dedi ki...

evet ya ben bide saç rengini beğendim:)

Unknown dedi ki...

stilperisi bende laurenın saçlarına hastayım bigün benimde saçlarım öyle olur ümidiyle uzatıyorum:)

Twitter Updates