cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

23 Mayıs 2009 Cumartesi

Aranıyor!!

Takılacak, alınacak yüzük aranıyor:) Olsen'lar misali bi sürü yüzük alıp takmak istiyorum. Siz yüzüklerinizi, takılarınızı nerden alıyorsunuz??? Varsa bildiğiniz güzel yerler paylaşımları bekliyorum:)










Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic



6 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de çok beğeniyorum. başkası taksa barış manço gibi durur, hepsi büyük ve birarada.. ama bu kızlar bunu bile güzel taşıyor!!

ben küçük elli bir kızım:) çok şirin bi cümle oldu:) ellerim küçük olduu için büyük yüzük takmıorum, ama bpoint'e ve aspendos'a bakmalısın derim.

sevgiler

crstflln dedi ki...

ablam beymen'den bana bir kac yuzuk almis. boyle buyuk, tasli.
eminonu'nden tahtakale'den de cok guzel ilginc yuzukler almis.

Stilcatcher dedi ki...

Tünel'in orda,KV'nin bahçe girişinin yanında Takıl var.Ben genelde oradan alırım.Çok değişik, çok orjinal yüzükler bulabilirsin Fiyatları da abartılı değildir.Bir de kapalıçarşıda Stonebul var.Tasarımları farklı ve özeldir.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Nişantaşı City's yakınlarında Hak Pasajı var. İçinde de Indus diye bi yer. Süper takılar ve tabi ki yüzükler de oluyor, mutlaka bakmanı öneririm :)

Unknown dedi ki...

seda bencede bu kızlara herşey yakışıyo biraz sinir olmuyo diilim:) Tamam bakalım bakalım bpointe ve aspendosa bakalım:)

Fuyla tahtakaleye inanılmaz çok gitmek istiyorum ama birazda ürküyorum sanırım bilen birini bulmam lazım ya da sevgiliyi ikna edicem artık:)

Itır, pek taksime gitmiyorum ama amaç uğruna gidebilirim:)En iyisi bigün tahtakale kapalıçarşı turu yapıyım turist misalii...

Alışveriş Cini bu söylediğin yer güzel oldu okulum Maçka'da bigün çıkışta uğrıyım bakıyım:)

breitling dedi ki...

geçen gün bağdat caddesi mango'da ilk yüzüğün benzerini gördüm, mangoya bakmalısın bence :) bir de yargıcı'da da çok hoş yüzükler olabiliyor, oraya da bakmanı tavsiye ederim :)

Twitter Updates