cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

11 Mayıs 2009 Pazartesi

Dr. Murad'ın yeni yüzü Ebru Şallı

Dr. Murad ürünlerinin yeni yüzü olarak Ebru Şallı'yla anlaşma yapılmış. Geçen sene markanın yüzü Salma Hayek iken bu sene için Ebru Şallı uygun görülmüş. Ebru'nun yaşam şekli, pilates yapması, beslenme şekli ve vejeteryan olması seçilmesinde büyük rol oynamış. Ayrıca Los Angeles'a reklam çekimleri için gittiğinde biyolojik vücut yaşını da ölçtürmüş ve 31 yaşındaki Ebru Şallı'nın vücut yaşı 21 çıkmış!!!!!! Nası yaniii olmamak elde diil:) Geçen sene biyolojik yaşı 23müş bu sene 2 yaş gençleşmiş ve 21 olmuş. Ne yani Ebru Şallı'yla aynı yaştamıyım ??:)

10 yorum:

Unknown dedi ki...

hani birine iltifat olsun diye "gün geçtikçe gençleşiyorsun" deriz ya, Ebru Şallı o cümleyi tam manasıyla doğrulayan ender kişilerden demek ki. Ne mutlu ona, benim biyolojik yaşım kimbilir kaç?

Stilcatcher dedi ki...

Ben bu kadına kıl oluyom, neden bilmiyom ama ...:)

Prima Donna dedi ki...

Benjamin Button gibi kadın:) Bayılıyorum valla kadın mutluluktan baloncuk olcak bigün. Tüm sevgililerin YKMsi olsun hepsi Harun olsun:)

nefes dedi ki...

bu kadına hiç yorum yapma zahmetinde bulunamıyacağım. sinir olduğumu belirtmek istiyorum.

Unknown dedi ki...

ben de bu aralar sabahları tv8deki pilates programını izleyip yapmaya çalışıyorum o yüzden kendisine bi sempatim var:)

saliha sağdıç dedi ki...

bence zayıflığı artık itici bi noktaya ulaştı kalın kaşları derseniz hiç yakışmıyo.. o pilates, spor bilmem ne dolu hayatı da çok sıkıcı görünüyor..

Adsız dedi ki...

Kilolu insanların zayıf olamayacıklarını bildikleri için attıkları bir kıskançlık sözleri badem limon hanımınki,Ayrıca plates bir fizik tedavi sporu bilmiyorsunuz bari çamur atmayın.Bilge görünüpte cahilce konuşan insanlar görüntüsü çizmeyin.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

blogumun konusuydu benim de pazar günü, ne olursa olsun sevindirici bir haber bence.

son yıllardaki duruşu, organik ve sağlıklı hayat tarzı, hafif ve lezzetli yemek tarifleri, giyim-makyaj konusundaki (bazı) zevkli seçimleri nedeniyle (kısmen)beğeniyorum ebru şallı'yı. ama hiç bir zaman bu beğeninin imrenme ve kıskançlık boyutlarına geleceğini tahmin etmezdim. şallı'nın biyolojik yaşını, Dr. Murad'ın reklam yüzü olmasını, hem de çekimlerde nar suyu ile yıkanmış olmasını kıs-ka-nı-yo-rum! :) yazmıştım sayfama, sizlerle de paylaşayım.

evet evlendi cici ev kadını oldu, evet çenesi ve burnu estetikli, kesin botoks ve dolgu da vardır, hadi estetik yoksa da deli gibi bakımlı bir kadın, evet photoshop ve makyaj hileleri var, ama ne olursa olsun takdir ediyorum.

en azından kendini geliştirmeye, üretmeye çalışıyor. yemek tariflerini de çok beğeniyorum, sanıldığı kadar anoreksik ruhlu bir kadın değil, tam tersi kendisi ve ailesi için sık ve güzel yemekler pişirmeyi seven bir ev kadını.

e ondaki imkanlar bende de olsa diyorum bir yandan, sizlerin de dediğinizi duyar gibiyim, ama hayır.

ebru şallı bence; hayatta kazanan, takdir gören, üreten, zengin kocasının yanında süs köpeği gibi gezmeyi reddeden, bir şekilde kendisine, ailesine, çevresine ve evrene faydalı olmayı seçen bir yapıda. zengin kocası olup da akıl fakiri olan salak süs köpeği kadınlarla alakası yok yani. ne kadar güzel.

sadece eşinin imkan ve çevresiyle yaşasa babalar gibi yaşar, ama ebru şallı da kendine bir dünya, micro da olsa bir hayat, maddi manevi kazanç ve çevreler edinebilmiş. harika bence..

Unknown dedi ki...

sedacım yazın cok güzel bende senin gibi düşünüyorum. Kendini sürekli geliştirmesi ve bunu insanlarla paylaşması takdir görmeli... Artık kimse Ebru Şallı'nın manken günlerini hatırlamıyor sürekli yeni yaptığı şeylerle gündeme geliyor bu da Ebru Şallı'nın başarısı diye düşünüyorum.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

etiketlemeyi seven türk halkına karşılık, brilerinin de bnm gibi düşündüünü görmek güzel:)

Twitter Updates