cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

27 Ağustos 2009 Perşembe

Sharapova or Blake??

Katıldıkları bi davette yanyana poz veren Maria Sharapova ve Blake Lively... Sharapova'nın animal print elbisesi ve bootieleri oldukça güzel durmuş, sporumu yaparım modayı da takip ederim durumu:) Blake'in ise sıra sıra pullarla kaplı elbisesi teninin rengine gitmemiş bence. Dağınık saçları da fazla dağınık geldi bana... Sharapova yalnızca boy farkı atmamış, kıyafetleriyle de Blake'i geçmiş... Sizce hangisi??

Tiffany & Co. and InStyle Honor Maria Sharapova and Frank GehryTiffany & Co. and InStyle Honor Maria Sharapova and Frank Gehry

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ay bu tenisçinin boyu 1.88miş inanmıorum böyk yani ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyy blake 1.78 süper bi boy:d o bile bücür kalmış yanında ay çok komik efet blake elbise teni açık olduğu için pek gitmemiş.ama onun elbisesini daha çok sevdim.tenisçi pek resmi:D ama blake cidden o saçlar ne canım ya of:S

Fashioncholic Girl dedi ki...

1)bi de blake'e uzun derdim :D

2)maria'ya bi tenisçi olarak hayranlığım çok büyüktür ve davetlerde de şıklığını gösteriyor

3)2sini de sevdim ben :)

İPEK dedi ki...

Blake'in kıyafetinin askısı da koyu renk mi ne? Feci göz tırmalıyor. Saçlar konusunda aynen katılıyorum. Sharapova daha bi şık, daha bir iddialı olmuş bence.

Adsız dedi ki...

aynen 1.88 mıs erkek boyu maşllh:) burda her nekadar belli olmasada toplulukta çekici durmaz ..blake n sacları baya dagınık cidden:S:)

Unknown dedi ki...

sana katiliyorum. blake sharapovanin yaninda biraz kenar süsü gibi kalmis.
elbisesini hic begenmedim.

Twitter Updates