cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

16 Ekim 2009 Cuma

Bihter'in Güneş Gözlüğü

Bihter'in ilk bölümde babasıyla çiftliğe giderken taktığı gözlükleri merak eden bikaç yorum aldıktan sonra bi bakıyım dedim artık. Sade tasarımıyla Prada olduklarını tahmin etmek hiç de zor olmadı tabi:) Prada 19IS modeli... Fiyatı yaklaşık 170$.

Image and video hosting by TinyPic




Image and video hosting by TinyPic

8 yorum:

goksu dedi ki...

ayy cok tskr edrim cindrella ben cok mrk ediyordum bu gozlugun markasini yorumlarimizi ve merakimizi dikkate aldigin içn cok tskrlrr cok memnun odum.....

Unknown dedi ki...

göksu, merakını giderdiysem sevindim:)

Adsız dedi ki...

super ya bnde cok mrk ediyordum bu gozlugun markasini!!!ve ben gozlugu gidip denemistim sisli optikte ama bihterin taktigi gozluk olabilecegi tahmin etmedim ve taniyamadimda!!!!!!maalesef almadimda!!!!!!!!!!!!!

eceee dedi ki...

çok tskrler cindrella merakimizi fazlasiyla gidermis oldun!!!!!gozluk gerçeten çok hos!!bugun ilk isim bu gozlugu bulmak olck kodunuda aldim:)))))))))))!!!!

pirilcik dedi ki...

çok hos bi gozlukmus çok begendim bende bi bakim hazir gozluklerde %50 idirim varken!!!

zeinep dedi ki...

bu bolumu hatirliyorum ilk gordugumde çok begenmistim bu gozlugu!!bihtere de çok yakismis saç sekli ile fln çok farkli durmus gozluk!!

Adsız dedi ki...

valla istanbulu altını üstüne getirdim anca internette buldum ve aldım bu gözlüğü.. harika birşey.. özellikle yüzü küçük olanlara çok yakışıyor :)

jülideateş dedi ki...

geçen seneden beri bunu aramaktaydım, çok sağolunuz,ibretlik bi paylaşım olmuş efendim.

Twitter Updates