cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

19 Ekim 2009 Pazartesi

It girl- Isabel Lucas

Dergideki küçücük fotoğrafını görüp kim bu dememle Isabel Lucas'la tanışmış oldum. Kendisi Transformers 2 filminin yıldızıymış, izlemediğim için tanıyamadım. Stiline ise bayıldım. Çok rahat ve kendine özgü... Uzun elbiseler, fırfırlı etekler, şapkalar, kesik şortlar, botlar, babetler en çok giydiği parçalar...

Image and video hosting by TinyPic

Havaların soğuk mu sıcak mı, yağmurlu mu güneşli mi olucağını kestiremediğimiz sonbahar geçiş günlerinde bot giyme arzusundayız biliyorum:) Botlarımızı yazlık parçalarla birleştirirsek güneş açtığında 'sabah soğuktu ama!' açıklamalarında bulunmak zorunda kalmayız:) Isabel Lucas'ın botlu kombinleri ilham versin, ama sabah ve akşamları serin oluyor hırka ve şal almayı unutmayın...

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

19 yorum:

AiShA dedi ki...

Çok hoş bi tarzı var.İlham verici kombinler yaratmış.En güzeli de şapkasıyla kesik kotuyla tişörtü botuyla yarattığı kombin.

Dylana Suarez dedi ki...

This girl is gorgeous. Love her eclectic, retro style!

colormenana.blogspot.com

Pell-in dedi ki...

Pazar günü seni minibüs yolunda gördüm Sahrayıcedit'de.Ben karşı yollan geçtim arabayla "aaa cinderella" diye çığlık attım içerde (:

Unknown dedi ki...

kucuklugumden beri hep su fırfırlı etekten istiyorum.. simdi daha bi istiyorum.. kombine bayıldım cunku..

Eylul dedi ki...

Kirmizi elbiseli resme bayildim ne kadar cici gorunuor saclarinin renginden yada elbisesinden aklima wizard of oz geldiiiii =))) Eski basim ama=))) yada ilk film=))) du bi gidiim de isleyeyiim=))) Canim ugglari bile giyemioruz ki o papiler hesap da yaz kis giyilecekti ama biz sonbahar da bile giyemioruz dun izmir 20.00
den sonaaa bile 28dereceydi yatak dosek yatiorum carpildim ise gitmedim o bana geldi=))) Hem bot giyince böleeeeeee bakiolar yuzumuze seray sever'e neler yaptilar bilmiomusun ugg giydi die sen bizi rezil mi etceeen elalemee cindrellaciiimm =)))Aksam surunerekdeeeen Coco Chanel and Igor Stravinsky ye gidiceem (nisanlim bilet almis duyda inanma=) coco ne alaka dimi=))) Bide torrent den indirip islemistim ki ben caktirmayalim=))) hady hazirlan da sen de geeeell =))
Bide mou Lar hakkinda bilgii verirmisin bizeee almayi dusunuorum kendilerindeeen.

opuorumm cok muaaah gülee gülee paay paay,see you later,adios,au revoir,bis blad,dewa mata,cico mici miciii =))))))

Unknown dedi ki...

Aisha, bende şapkasına bayıldım çok yakıştırmış kendine..

Dylana, this is exactly what i think:)

Pell-in evet pazar günü oralardaydım gelseydin ayaküstü sohbet ederdik:)

Eylül, bende sabahın sogunda ugg giyip öglen vakti garip bakışlara maruz kaldım bi kaç gün:) Seray ama ısrarla eşofmanlarıyla giydi ordan kaybetti:)
OOoo benimki daha öyle bi film geldiğini bile bilmiyo olabilir sen baya şanslısın ama beklemeyip izlemişsin nişanlıya ayıp etmişsinnn:)
Mou konusunda ciddi olmadığını düşünüyorum tüylüleri korkunççç!!!:) Australia Luxe Collective e bak daha ilginç modeller varr

Unknown dedi ki...

girlshygirlguide, geçen sezon mangoda bolca vardı bende nerde giyerimki diye düşünüp almamıştım:)

Pell-in dedi ki...

valla yolda olmasaydım gelirdim emin ol, karşılaştığım bloggerlarla konuşmuşluğum vardır.Bi dahaki sefer (:

Unknown dedi ki...

Bi dahaki sefere, tamam:)

Eylul dedi ki...

Ya canim ben nerden bileyim onun da boyle bi filme gitmek isteyebilecegini hic belli etmedi ki =))Aaa ciddiyim,bence cok cici duruyorlar eskimo veya flower eskimo istiyorum.Bende ALC yi pek begenmiyorum ugg lardan pek bi farki yok diz ustu yapmis bi model o fena deil gibi.Seray istinye park da sortlarla da giydi ben gormustum sort tshrt kombinini ama kose yazarlari bile attı tuttu severmiyim kendisini asla,Seneler oldu ugglar trend bizim ulkemiz henuz alisamadi =( Bak sende yasamissin bende yasadim olmuyor olamiyor =(

Unknown dedi ki...

o zaman bu hafta sonu ankaraya gittiğimde mango outlet te bi araştırma yaparım.. biliyor musun bilmiyorum ama ankarada harika bir mango outlet var.. ferah ferah geziyorsun hiç kadıköydeki gibi değil vee 3 liraya falan kot aldığım oldu benim.. bir de şimdi üstüne gidip bu etekten bulursam demeyin keyfime =)

Unknown dedi ki...

buarada aklıma geldi bu pazarlarda entari diye dalga geçtiğim (sizde mutlaka görmüşsünüzdür) p*adesü falan satılan tezgahlarda uzun etekler oluyor yaa ordan küçük çiçekli bir etek alınıp makası daldırmak suretiylen etek mini yapılıp ucuna da bir dikiş alsana isabel in eteğinden.. valla şimdi aklıma geldi olur gibi de geldi..???

Unknown dedi ki...

Eylülcüm her tarafta ugg ve kötü taklitlerini görmekten herkese fenalık geldi mou giyersen tüm gözler sana cevrilip akım yaratabilirsin:) senin için bi mou ve ALC yazısı hazırlıyım dur:)

girlshygirl, ankarayı cok iyi bildiğimi söyliyemiycem ama istanbulda da kadıköy mangoya girilmez optimumdaki gayet boş ve geniş ama o kadar ucuza hiç bişi almadım:) anladım neyden bahsettiğini ama onların renkleri ve desenleri çok çirkin oluyo onun yerine kumaş alıp dikmek daha iyi olabilir:) Beline lasik geçirip kalıpsız dikilebilir.

Unknown dedi ki...

bende tanimiyodum isabeli senin bloguna baktiktan sora bende internette biraz arastirdim. ve gercekten tarzi cok güzel, cok housma gitti

Eylul dedi ki...

Sen ne egitimi alıosun kuzum allah askinaa tabii sakincasi yoksaa=)
Bole kalipsiz dikisler olmadik akla gelmeyen diy'ler fln ben anlamadim seni,biz daha iki zinciri takamadik botlaraaa=))) hihihi yaratici olmak baska bisey zaten ;)

canDirekli dedi ki...

God!! s-s-she rocks!! :D
çok sevdim! süper!! süper!! cidden

Unknown dedi ki...

Sena bende tanımıyodum görünce bayıldım tanımayanlara da tanıtmak istedim gerçekten çok hoş bi tarzı var.

Eylül, gayet alakasız bi şekilde mühendislik okuyorum bölümle alakalı yaratıcılık sıfır kafam sadece böyle şeylere çalışıyo neyi diksem ne yapsam falan modundayım:) Zincir botlardan umudumu kestim zaten:)

Can, bende görünce aynı şeyi düşündüm:)

Eylul dedi ki...

Hımmm bak bi ortak nokta bende muhendisimm=)) hanimefendiciiim sen daha ogrenciyken cok yogunum fln diosun benim oldukca aktif(ki genelde muh.lerin ole oluor=( bir is hayatim var ama kesme umudunu yapicam onlari =))) hos ben yapana kadar kimbilir kimler yapacak=) ama olsun azimliyim yapicam;)

Unknown dedi ki...

Eylül, okul bitsin terzinin yanına çırak olucam mühendisde neymişş:P tamam tamam bekliyorum havalar soğuyana kadar mühlet veriyorum sana biticek o botlar:)

Twitter Updates