cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Ekim 2009 Perşembe

Nihal'in Güneş Gözlüğü- 1 Ekim

Haftaya Bihter kapıyı açınca Nihal'in yüzündeki ifadeyi, Behlül'le Bihter'in bu durumu nasıl kıvırıcaklarını bekleyeduralım, Nihal'in güneş gözlüğüne göz atalım:) Nihal'in gözlüğü Roberto Cavalli marka, fiyatı ise yaklaşık 300$... Ayrıca Bihter'in üstündeki krem rengi hırkaya ve Firdevs Hanım'ın takılarına bayıldım, söylemeden geçemiycem:)


Image and video hosting by TinyPic




Image and video hosting by TinyPic

23 yorum:

Sinem dedi ki...

bu ne hız :)

Pınar dedi ki...

kesinlikle aynı fikirdeyim, firdevsin küpeleri özellikle hoşuma gitti. ben de şunu söylemeden edemiycem, nihal önceki zevksiz bol kıyafetlerinle meğer kilolarını da kamufle ediyormuş, dünkü kıyafetiyle anlaşıldı :)

burcu dedi ki...

ben bu gözlüğü pek beyenmedim ya :) bende bihtrtin spor ayakkabılarını beyendim markası ne bilen var mı :)

Adsız dedi ki...

duygularıma tercüman oldun.. tesekkürler :)

uyduruk prenses dedi ki...

bence hiç yakışmamıştı yuzune kocaman olmus:)

Adsız dedi ki...

Bir de Bihter'in ayağındaki parlak renkteki spor ayakkabılar ne marka acaba? (converse..???)

Adsız dedi ki...

roberto cavalli,kokoş gözlüğünde tek geçerim evet biraz pahalı ama,çok havalı beeeeeee!Nihal'e de çok yakışmış hani.

Unknown dedi ki...

S. uzmanlık alanım oldu artık görüyorum ve koyuyorum:)

Pınar, çok haklısın bende göbeğini farkettim, giydirmişler daracık tişörtü iyice kötü gözüküyordu:)

Burcu, spor ayakkabılara hiç yakın çekim yapmadılar o yüzden yorumda bulunamıycam maalesef ama yinede araştırıyım bakiyim:)

İkkuşminikkuşyavrukuş, rica ederm:)

Adsız, Bihterin spor ayakkabılarını soran 2. kişisin tekrar izleyip bi sonuca varırım umarım şimdlik bi fikrim yok:)

pearl, nerde kenarları işlemeli süslü püslü gözlük varsa hepsi RC çok kokoş haklısın:)

madammoda dedi ki...

Evet yaa, Nihal'in hem kilolari ortaya cikti, hem de zevksizligi, sozde kucuk Bihter olmaya calisiyor ama okdr igreti duruyorki giydikleri. Neyse buarada bence Bihter ve Nihal karsilasmayacaklar, Behlul NIhal'i kapida yakaliycak ve ordan uzaklastiracak.. :))

tosbagalar dedi ki...

Kıyafetleri biraz kilolu göstermişti ama ben kombine bayılmıştım.

Unknown dedi ki...

madammoda, çok haklısın o botlarıyla giydiği kıyafetler küçük kadıncık çabaları hiç olmamış:) Güzel tahmin olabilir ama Nihal yine de şüphelenmiycek mi nasıl olucakki bekliycez arrtık:)

tosbagalar, ben yakıştıramadım belki o yaşlarda oldugum için ama öyle giyinmediğim içindir:)

semra dedi ki...

merhaba gözlüklere bayıldım bu arada dün istiklal caddesindeki bershka da gördüm nihali babet deniyodu çok cici minicik bi kız çok da güzeldi sade giyinmişti kilolu da değildi ekrandan öyle görünmüş sanırım öpüyorum sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

semra, olabilir ekran şişman gösteriyodur ya da giydiklerindendir yakından inceydi diyosan öyledir:)

Unknown dedi ki...

diziyi izlerken Nihalin gozlugunu gorunce aklıma direk blogun geldi :)) dedim "simdi bilgisayarı acınca direk ogrenecegiz markası nedir diye" :)
bende kombinini hic begenmedim..
istiklal MAC magazasında gormustum bende Nihali, ufacık bi kızdı ve yuzu cok guzeldi. ancak uzerinde siyah renk ve bol bir kıyafet oldugu icin zayıf mı sisman mı anlayamadım.

Adsız dedi ki...

gözlük güzelde... kötü giyiniyo bu kız bide göbeği çıkmış nihalin:p bihterin ayakkabılarının aynı rengi bende war ama converse benimkiler.

*STYLEBOOM* dedi ki...

hazal kaya zaten hafif tontis bi kiz, o yuzden genelde robadan elbise, ya da düz inen parçalarla durumu kurtarıyordu, ama bu sefer kalınca bacaklara o "skinny" jean ve bir de kalçaya düşük kemerle skandal olmuş, o göbecik kapanmamış, bi de ekran kilosu eklenince maalesef!bari üstüne slouchy bi triko filan bi şey verseydiniz! ama kızın yüzü pek güzel, mini sanem çelik. firdevscimin takıları da gerçekten çoooook güzeldi yaa.

melocan dedi ki...

ayakkabılar benetton du sanırım ama emin değilim:))arkadaşlar bu dizideki herşey ayrı bi güzel:)hele peykerin(nur aysan)saçlarına bayılıyoruumm.röfle kesinlikle değil düz boyada değill dipleri kendi saçı altları sarıı çok doğal duruyorr ne olduğu hakkında bir bilgisi olan paylaşssın lütfeenn:))off çok uzattım yaa:)

Unknown dedi ki...

HK, ayrı bi aşkı memnu blogumu açsam ne:P izlerken dikkatimi çekiyo merak ediyorum benim gibi merak edenlerin de merakını gideriyorum:)

tatlı cadı, biara behlülle dışarı çıkarken güzel giydiriyolardı şimdi iyice kötüleşti göbeği çıktığı da bi gerçek:)

styleboom, önce hep elbise giydirdiler aynı model sonra birden küçük bihter yaptılar iki türlüde olmadı:)

melocan, saçlarının uçları bence güneşte açılmış, ya da güneşte saçı açan spreyler var onlarla açılmış olabilir ya da farklı ton boya yapılmıştır. Bilemiyorum bi bilene sormak lazım boya işleriyle pek alakam yok:)

Adsız dedi ki...

bihterin spor ayakkabıları fred perry kızlar bende bayadır arıyordum en sonunda kendisin e sorabildim yahu:)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar roberto cavallinin birebir bu modeli her renginden şu anda gittigidiyor.com da 195 TL ye satılıyor. bilginiz olsun...

safirelf dedi ki...

slm arkadaşlar ben roberto cavalli ve pucci gözlüklerini çok beğeniyorum ankarada nerde bulabileceğim konusunda(internet hariç) fikri olan varsa cvp verebilirmi lütfen

Unknown dedi ki...

bu emilio pucci ve cindrella under the umbrella gözlükleri türkiyede nerelerde bulunuyor. optikçilerin çoğunda yok bu markalar. yardımcı olurmusunuz

Unknown dedi ki...

http://www.mayoptik.com.tr/products.php?type=3&brand=264 bu linkteki bi optikte buldum. Bildiğimiz büyük zincir optiklerde satılmıyor. İnternetten de edinebilirsin. Otticanet ya da amazon

Twitter Updates