cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

31 Ocak 2010 Pazar

Olivia Palermo ' Before&After'

Olivia Palermo deyince herkesin az çok bi duymuşluğu vardır. Kendisi The City dizisiyle adını duyurmuş sonrasında stiliyle adından sıkça söz ettirmektedir. Peki bundan 3 sene önce Olivia'nın nasıl göründüğünü merak ediyor musunuz? İşte fotoğraflar:

Are you curious about how Olivia Palermo looked like 3 years ago? First ,I can give you the clue, NOT stylish, and then you can look at the photos:)


Olivia'nın her fotoğrafta görünen gülücüklerinden eser yok şimdi...



Şimdilerde her giydiği konuşulan Olivia'nın eskiden pek de stil sahibi olmadığı açıkça ortada:)


Ekürisi olan bayan da size daha önce bahsettiğim Byrdie Bell'den başkası değil.
Son olarak rüküş görüntüsü ve korkunç makyajından gözlerimi alamıyorum:)

Ve işte müthiş değişim:) Bu posttan çıkaracağınız sonuç ' herkes, herşey olabilirmiş' ve 'mucizeler varmış':P

8 yorum:

Unknown dedi ki...

evt son hali cok güzel. belkide giydiriliyodur ne dersin. eski resimlerde pek de insanin dikkatini cekmeyen tiplerdenmis...

Tuna dedi ki...

stil sahibi olmak için illa ki burnunun ucunda eyfel kulesi taşıyormuş gibi soğuk donuk ve kendini bir şey zanneden bir bakış gerekiyor sanırım ki miroslava duma hariç stil ikonuyum diyen herkes o buz gibi suratı takınıyor. giydikleri bir yana, para olunca tarz da oluyor ama eski gülümeyen halleri çok daha tatlıymış, şimdi mcqueen giyip birkin takan yüzlercesinden birine dönüşmüş.

Unknown dedi ki...

ay sevgilisi ne öyle yarabbim ?! =D

Adsız dedi ki...

kırmızı elbısesı ıle belkı de kınaya gıtmıstır hehe

Unknown dedi ki...

Sena, biri giydiriyo da olabilir ama bence olay parada bitiyo, gerçi tonla parası olup hala korkunç giyinen kadınlarda var tabi:)

Tuna, gülümsemek herkese yakışır bu ikon gösterilen insanlar neden gülümsemez bende anlamış değilim. bu yüzden miroslavayı başka bi yere koyuyoruz, isteriz ki herkes gülümsesin:) Ama Olivia'nın şimdi kıyafetleri çok daha stil sahibi o yüzden son cümlene katılamıyorum.

girlshygirl, hımmmm bu konuda yorum yapamıyorum, sevgili kızıyo:)

Adsız, elbiseyi hiç bi sınıfa koyamıyorum kına için bile anlamsız olur:) Hele üstündeki alakasız kürk etol o elbisenin üstüne nerden düşmüştür diye bakıyorum:)

Lokum Hanim dedi ki...

HEidi Montag kadar olmasa da hepsinde bir evrim soz konusu =)

http://insideofmypurse.blogspot.com

Unknown dedi ki...

zuzu, heidinin ki neşter etkisi ama fark var:)

Unknown dedi ki...

Nedense Olivia bana çok da snob gelmiyor, mağrur sanki, giydiriliyorsa da iyi taşıyor herşeyi.. Ben kendisini Sartorialist'in London Fashion Week de yakaladığı işli Topshop yeleği ve shortuyla tanıdım, ozamandan beri de beğenerek izliyorum. http://www.thesartorialist.com/photos/9209OP1969Web.jpg

Twitter Updates