cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

2 Nisan 2010 Cuma

Cheaper Way: Chanel&Mango Bracelet

Chanel logosunu görmeseniz ayırt etmeniz güç olabilirdi, bir de fiyat etiketini tabi:) Bir önceki postumda bahsettiğim Laetitia Crahay'ın Chanel ilkbahar-yaz koleksiyonu için tasarladığı bu bilekliğin çok benzerine Mango'dan 45tl'ye sahip olabilirsiniz. İyi bir şey mi yapıyor yoksa bunun adı birebir taklitçilik mi, siz ne dersiniz Mango, Zara gibi markalar tasarımları kopyalayarak modaya hizmet mi ediyor ihanet mi??

It would be so hard to identify which one is Chanel, if there was no CC sign. Mango made exactly the same one except the price tag:) It is about 30$. I dont decide if it is called imitation or it helps fashion industry, what do you think?

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence ikisi de etik açıdan aynı işi yapıyor; Chanel de birileri için ucuz ve kopya, modaya ikisi de hizmet ediyor bence. Gördüğüm kadarıyla farkları Mango gibi işleri Uzakdoğu'da yaptırmaması, en azından dikişler düzgün,işçilik en üst kalitede.

Unknown dedi ki...

bazı daha küçük giyim zincirleri bire bir kopyalıyor tasarımları. örneğin balmain'in bir kaç elbisesi aynen (büyüük bir kalite farkını görmezden gelirsek) metrocity'de bir mağzada vardı. gerçi bu iyi mi kötü mü bilinmez ama ne diyelim.. tekonoloji, hızlı değişim vs vs :)

Ayshenur dedi ki...

evet görmüştüm bu bilezigi ikiside iki ayrı gelir grubuna hitap edio sanırım tek farkı bu'

Stil Direktoru dedi ki...

Çok haklısın süper teşhis

Clara Campelo dedi ki...

amazing
love it
xxx

Rumeysa dedi ki...

ürün tasarımcısı olsaydım öldürürdümmmmmm, tüketicisi olduğum için pek memnunumm.. :D ;)

Twitter Updates