cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

2 Haziran 2010 Çarşamba

Over-tanning!!

Eda Taşpınar'ı hem seçtiği kıyafetler için hem de onları en iyi şekilde taşıyabildiği için takdir ediyor ve seviyorum AMA bir grup kurup adını da Eda daha fazla bronzlaşmasın koymak istiyorum:) Yaz gelince hemen aklımıza güneşlenmek geliyor çünkü bronzlaşınca kıyafetler daha bir yakışıyor, ten daha güzel gözüküyor ve daha zayıf gözüküyoruz(ya da öyle zannediyoruz) :) Evet bir an önce bikinimi giyip güneşlenmek için can atıyor olabilirim ama nasıl abartılmaması gerektiğinin farkındayım artık:)

Eda Taspinar is one of the most stylish women in Turkey. She wears extravagant clothes and she made some of them herself, incredible! But when the subject is tanning, i cant admire her, she shouldnt sunbath anymore!!!



14 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Yakınd acilt kanseri olucak kendileri:) 150 faktör falan lazım:)

plndrkn dedi ki...

Bronzluk kesinlikle ölçülü olmalı, ipin ucu kaçtığı zaman sanki kişilerin gözleri kayboluyor, hatları belirsizleşiyor gibi geliyor bana :)

Beril Öke Gülen dedi ki...

Sırf o değil, kimse bu kadar bronzlaşmasın lütfen..

Paris dedi ki...

Ben de bu kadar bronzlugu kimseye yakistirmiyorum.

Unknown dedi ki...

asiri derecede kararmis !! =D

DENiZ dedi ki...

Aman yarabbim! Vucut gelistirme 1, bronzlasma 2!! bence bir sekilde bagimli hale getiriyor insani ;) Zamaninda ben de az gezmedim Somalililer gibi karakuru yazligimizda ;)

Unknown dedi ki...

Sana katiliyorum. Gecen gun Tvde gordum ve ipin ucunu kacirdigini dusundum. Zenci gibi olmus yani normal bronzluk degil artik.

http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/
http://tugbaseckin.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

kesinlikle katiliyorum zenci gibi olmus artik:)

Modavesaire dedi ki...

yani 3 yıl, 5 yıl daha bronzlaşır (pardon zencileşir) ardından biz onu 35 inde ama 45 inde gösteriyo diye magazinde izleriz.. yani tüm doktorlar diyor güneşten korunun diye, ama bazıları dinlemiyor.. ben de bi zamanlar o derce bronztum.. amcak şuan acısını yaşıyorum.. şu an beyazlığın daha asil olduğunu düşünüyorum. mesela sophie ellis bextor..

Unknown dedi ki...

Bir ara bırakmıştı,güzel olmuştu, dozunda bir bronzluk olunca hoşta, yani sunkissed diye bir şey var bu biraz sunkilled mi desem ne desem bilemiyorum ama güzel değil :))

alis dedi ki...

Bence de güneşte kurutulmuş, günkurusu eda :) Ben geçen yıl da abartmamıştım ama bu yıl hepten dikkat edicem hiç yanmamaya. Şimdi bronz olacağıma ilerde genç ciltli olmayı tercih ederim. O zayıf gözükme etkisi için bacaklarıma otobronzan sürüyorum yetiyor bana.

simple present tense dedi ki...

ben yakışmış yakışmamış bilmem ama bildiğim tek bir şey var bu bir bağımlılık...yaz kış bronz olma hissiyatı insanda bir süre sonra çok ciddi anlamda bağımlılığa dönüyor yaşayan biri olarak söylüyorum...4 yıl bu bağımlılıkla bende yaşayıp kendimi zor kurtardım allah onuda kurtarsın...
hııı bana sor şimdi beyaz halinle mutlumusun... aslaaa... solaryumun kapısını görsem yapışırım kendimi zor tututyorum 2 sene oldu bırakalı..güneşte non stop devam amma o ayrı..

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

tek güzel bulan ben miyim!?!
tan-oreksiya varmış zaten bende, eşim okumuş böle bi kavram varmış..

dilara dedi ki...

bir zamanlar bende böle yanardım :D
sağ olsun alacakaranlık serisi sayesinde acık rnk ten renginin daha güzel olduğunu gördüm...
yazları insan ister istemez yanıyor korunmuyorsa bu kadar koyu olmamak en iyisi ama....

Twitter Updates