cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Ağustos 2010 Pazar

More than just inspiration!

Sık sık klip ve albüm fotolarının taklit olduğuyla gündeme gelen Hande Yener'in bir taklit haberi de benden gelsin. Bodrum parçasının klibinde yer alan Hande yazılı tacı Philip Treacy'nin İngiliz moda ikonu Isabella Blow için tasarladığı saç aksesuarından ilham alınmış gibi. Gibisi fazla hatta:) Hande 'nin artık biraz daha özgün olması gerektiği konusunda hemfikiriz sanırım...

7 yorum:

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

taklit ya da imitasyon önüne geçmek mümkün değil gibi görünüyor ne dersin?

canDirekli dedi ki...

hayır canım tabii ki önüne geçilebilir.. her gün insanlar milyonlarca özgün şey sğrğyo piyasaya :) kaldı ki bi uzaktan kumandalı arabdan bahsetmiyoruz ki ya da nike ayakkabıdan imitasyonu olsun bu düpedüz hırsızlık gibi gelio bana fikir hırsızlığı :)

ben de blogumda klibini yazmıştım da hande yener ve kemal doğulu isimli copy-paste ustaları küfretmişti bana.. hem taklitçiler hem de seviyesiz :)

Unknown dedi ki...

bencede öle !!

alis dedi ki...

Yaratıcılık konusunda pek yetenekli olmadıklarını şarkılarının dandikliğinden biliyorduk zaten.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

çok kötü! koskoca tracy'i bilmeyecek mi yani takipçileri? hiç mi akıl etmemiş? bizi salak falan mı sanıyor!?

We are the Hippies dedi ki...

sonuçta satıyor mu, tutuyor mu tutuyor Türkiye'de. Bu yüzden orijinal bir şey yapmaya da gerek duymuyorlar bence, yaptıkları taklit biraz ses getirince onlara yetiyor. Buradan da çıkan şey bu işi sevdikleri için ya da ortaya güzel şeyler koymak için değil de azıcık tutup cebe bir şeyler indirmek ve ün sahibi olmak için yapıyorlar.

Peaceinwonderland dedi ki...

McQ. Çok özledim.
blow tac. Tap:
Hande:Sesi yaptığı hataları kapatıyor. (Bence)

Twitter Updates