cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

5 Eylül 2010 Pazar

Diamonds are a girl's best friend but...

Alyanslar, tektaşlar hep bilindik formda mı olmak zorunda sanki? Solange Azagury de bu tekdüzelikten sıkılmış olacak ki değerli taşlarla ve altınla şaşırtan tasarımlara imza atmış. Yüzüğünüz kimsede göremeyeceğiniz bir tasarım olsun istemez misiniz? O önemli anda fazla söze gerek bırakmayan Marry me yazılı yüzük, pırlanta biçimi oluşturulmuş 3 boyutlu yüzük, tektaşa farklı bir bakış getiren eller ve pırlantayla oluşturulmuş geometrik formlar beni kendine hayran bıraktı. Diamonds are a girl's best friend olduğu gerçeği hiç değişmeyecek ama tamturların, trioların, klasik tektaşların yerini yeni nesil tasarım mücevherlere bırakma vakti gelmedi mi?

I wonder why all the engagement or wedding rings are always in a same shape. So jewellery designer Solange Azagury thinks the same thing, she designs fine jewelleries which you cant see somewhere else. Marry me ring saves men from proposing, they dont need words anymore. Or diamond shaped 3D golden rings, what a nice idea. Im in love with that solitaire ring, did you notice the hands that holding the ring? And geometrical shaped diamond ring, lovely.


9 yorum:

plndrkn dedi ki...

Gerçekten de çok başarılılar...

filfel dedi ki...

bu kacıncı yzuklerle ılgılı postun bılmıyorum ama daha cok kendınle alaklı postlar ve daha baska seylere yonelebılrsın dıye dusnuyorum

Beril Öke Gülen dedi ki...

ilk fotograftakileri beğendim..

Unknown dedi ki...

oo süper yüzükler özellikle o el seklinde olan yüzül cok hos !!!

Sanemiko dedi ki...

Marry me yazılı yüzük süper

Adsız dedi ki...

dört gözle bekliyordum yüzükle ilgili bir post yazar mısın diye :), hislerime tercüman oldun. yeni tasarımlar güzel ama fazla yüksek formları pek kullanışlı bulmuyorum. oraya buraya çok fazla takılıyor bunlar, bir de babaannemin yüzükten dolayı kopan parmaklı kadın hikayesi var ki, çocukluğumdan beri beynime işlenmiş.. Korku-gerilim sarıyo beni büyük yüzüklerde :3
benim marryme olan formda (accessorize) "love" yazan bir yüzüğüm var. şimdi kim kimden neyi daha önce bulmuş yapmış bilemiycimm, güzel mi güzel.. sevdim mi sevdim. o halde ben bi gidiyim yüzük alıyım. tanrım ben ne içtim :P garson bana aynından bi tane daha :)
marry me 'ef'

Judy Abbott dedi ki...

son resimdekine bayıldım, bana gelen bununla gelsin:))

CoffeeBlooms dedi ki...

gourgeus rings!! the first one is soooooo cute!!! I love it!

Unknown dedi ki...

benim gibi klasikten sıkılanlar için idealll bir koleksiyon olmuş

Twitter Updates