cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

29 Eylül 2010 Çarşamba

Twist Yarışması Başladı!

Beklenen gün geldi:) Twist 2 şanslı izleyicime sezonun favorisi ve benim de çok beğendiğim kürklü çantadan hediye ediyor. Kazanmak istiyorum diyorsanız yapmanız gereken 2 basit şey var:

1- İzleyicim olmak; değilseniz soldaki izle butonuna tıklayıp varolan bir mail adresinizle izleyici olabilirsiniz.

2- Sonrasında Twist'in lookbookunu http://www.twist.com.tr/lookbook/ tıklayıp baktıktan sonra size neler hissettirdiğini, niçin beğendiğinizi bir ya da birkaç cümleyle özetlemek! Ve bu yazıya yorum olarak bırakmak.

En yaratıcı,en beğendiğimiz, düşüncelerini en güzel özetleyen 2 yorum sahibi çantayı kazanıyor!

Hadi biraz yaratıcılık zamanı:)

PS. Yarışma Cuma gecesi saat 12:00'ye kadar devam edecek!! Bıraktığınız yorumlar yarışma bittikten sonra görünecek. Ayrıca birden fazla yorum bırakanların sadece bir yorumları geçerli olacak ve adsız kullanıcıların yorumları geçerli sayılmıycak. Söylemedi demeyin. İyi olan kazansın:)

Edit: Yorum bırakan herkese teşekkürler:) Sonuçlar haftaya burada olacak. O kadar güzel yorumlar bırakmışsınız ki seçim süreci bir hayli zorlayacak bizi:)

70 yorum:

Vivétte Y. dedi ki...

Twist for every you,
twist for every me!
Every mood,
every day,
every night..
Change your way and twist !!

asli dedi ki...

Twist'le bir rüyaya dalıyorum.Küçük bir kız olup pembelere bürünüyor biraz masum,biraz şımarık,biraz romantik ama hep özgür oluyorum.Sonra birden asi ruhum çıkıyor ortaya renkten renge geçiyorum.Birden uyanıyorum ve siyah beyaz şıklığında bir kadın oluyorum.Hem çarpıcı hem stil sahibi.Hepsini tek bir rüyada yaşıyorum bu yüzden Twist giyiyorum.

Kalem-i Fâni dedi ki...

hem genç,hem tarz,hem (en)moda,hem klasik,hem enerjik,hem romantik...kendinizi prenses gibi hissetmek istiyorsanız twist'lenin:)))

sevgiler

miray

mirayvurmay@gmail.com

Adsız dedi ki...

Twist'e bayılıyorum. LookBook'a bakınca bu sezonun yine genç ama ağır başlı, farklı ama klas, romantik ama dinamik, şirin ama aynı zamanda çarpıcı olduğunu görüyorum!

Teşekkürler, sevgiler,

Aslı.E.

BAHAR dedi ki...

verdiğiniz look book adresinde görüş belirtecek yeri bulamadım

anonimyazıcı dedi ki...

Kimi zaman karalara bürünür kadın; kimi zamansa pudra hayalleriyle havalarda süzülür.
Kimi zaman kızılderili ruhuna bürünür, korur kendi bölgesini kanının son damlasına kadar; kimi zaman en melek halleriyle doldurur hayatı.
En çılgın anlarını yaşarken de, en ciddi zamanlarda da herşeyden önce kadındır. Aynaya baktığında mutlu olmak ister.
Twist bize; tüm ruh hallerimize dokunuyor.
Adıyla müsemma; "Twist" , bu koleksiyonuyla da içimizdeki her kadına bir adım öne çıkma şansı tanıyor.

glgn dedi ki...

Gerçekten harika bir koleksiyon özellikle ceketlerine ve aksesuarlarına bayıldım!:) Dantel şıklığının ve zerafetinin yanında bir o kadar rahat görünen ürünlerin hepsine ilan-ı aşk yapmak mümkün:) Twist paletindeki natürel renklerin yanı sıra canlı renklerin de sıcaklığını hissettiren harika bir koleksiyon hazırlamış. Bence modern, kendinden emin ve her daim şık olmak isteyen kızların ilk durağı Twist mağazaları olmalı!

Herkesee bol şanss:)

pastaport dedi ki...

Twist'i sevmemim nedeni ; aldıklarımı hem iş hem de günlük hayatımda kullanabilmem ve ayrıca zevk sahibi olduğumu kombinleriyle yansıtabilmemdir.

Unknown dedi ki...

TWİST ile çok seksiyken aynı zamanda cici bir kız olabiliyorum bu kıyafetlerin böyle de güzel büyüsü var.Bu sizi ne kadar etkiler bilemem ama beni fazlasıyla etkiledi açıkçası TWİST'i 1 yıl önce keşfettim ama iyiki de etmişim.öptmm.

star keeper dedi ki...

munis ama çılgın, sessiz ama bağıran, mütevazi ama ego dolu, apayrı genç,dinamik ve kesinlikle farklı.
twist'e bayılıyorum daha renkleri bu kadar güzel kullanabilen başka bir marka görmedim .yok eminim. lookbook da büyüleyici olmuş kesinlikle!

JaleM dedi ki...

beni muhtesem twist kataloguyla tanistiran arkadasima hediye etmeyi cok istiyorum bu cantayi:( hem de coooookkkkkk

*** dedi ki...

Twist bana pahalı geldiği için, (babamdan aldığım öğrenci maaşıyla geçiniyorum) mağazında ne kadar dolansam ve o güzel kıyafetlere ne kadar özlemle baksam da oradan birşey almıyordum, alamıyordum. Tabii ki bu ona bayılmadığım anlamına gelmiyor, tersine dergilerde reklamlarını görünce güzel güzel aaah aaah çekiyorum. LookBook'a bakınca güzelden ziyada acı verici bir aah aah çektim, özellikle Göçebe koleksiyonunu görünce. Keşke benim olsa dediğim o kadar çok parça var ki.. Ve Twist'e model olan kızların ne kadar şanslı olduklarını bir kez daha anladım. Düşünsenize bütün o güzel şeyleri giyebiliyorsunuz, kuaförler ve makyözler etrafınızda dönüyor, bir de fotoğraf çektirip dergilerde boy gösteriyorsunuz! Model de olmak isteyen bir kız için (bknz: o ben oluyorum) tam bir kıskançlık sebebi. Benim olmasalar bile, o güzelim elbiseleri giyip, kendimi güzeller güzeli hissetmek, benim için paha biçilemez olurdu.

*** dedi ki...

Twist bana pahalı geldiği için, (babamdan aldığım öğrenci maaşıyla geçiniyorum) mağazında ne kadar dolansam ve o güzel kıyafetlere ne kadar özlemle baksam da oradan birşey almıyordum, alamıyordum. Tabii ki bu ona bayılmadığım anlamına gelmiyor, tersine dergilerde reklamlarını görünce güzel güzel aaah aaah çekiyorum. LookBook'a bakınca güzelden ziyada acı verici bir aah aah çektim, özellikle Göçebe koleksiyonunu görünce. Keşke benim olsa dediğim o kadar çok parça var ki.. Ve Twist'e model olan kızların ne kadar şanslı olduklarını bir kez daha anladım. Düşünsenize bütün o güzel şeyleri giyebiliyorsunuz, kuaförler ve makyözler etrafınızda dönüyor, bir de fotoğraf çektirip dergilerde boy gösteriyorsunuz! Model de olmak isteyen bir kız için (bknz: o ben oluyorum) tam bir kıskançlık sebebi. Benim olmasalar bile, o güzelim elbiseleri giyip, kendimi güzeller güzeli hissetmek, benim için paha biçilemez olurdu.

Yasemin Kennedie dedi ki...

Pamuk şekeriyle başlayan, karamelli çikolatayla devam eden bir tatlı şöleni gibi. Kokusu burnumda tadı damağımda sanki:) Neşenize neşe kendi modanıza da ayrıcalık katmak için birebir olmuş!

La Cuisine du Chat Noir dedi ki...

Bir Twist kızı olarak (gerçekten de böyle anılıyorum :)), kışın gelmesinden nefret etmeme rağmen bütün kış giyeceğim bu şahane kıyafetleri görmek nasıl da iyi geliyor, anlatamam. Her haftasonu bir Twist mağazasına girip "kedili elbise geldi mi?" diye sorup, gelmediğine üzülüp, teselliyi duruşunda ya da kumaşında bulduğum yeni bir parça ekliyorum gardrobuma. Çanta pek tatlıymış, kedili elbiseyle süper olur :)

ikimiz dedi ki...

yorumları sanırım buraya yazıyoruz bu çantayı kolekssiyonları ilk gördüğümden beri vuruldummm ve lookbooku inceledim nacizane düşüncelerimi paylaşıp şansımı denemek isterim...zaten iyi bir izleyicinim muck...

Twist'in herzaman harika bir yapısı vardır lookbooku incelerken feministliği, retro tarzını, çekiciliği ve sofistike tasarımları doruklarımda hissettim herkesin hayalinde 1940'lar mutlaka vardır derim ve benim hayali düşüncem 40'ların seksi sekreter modelidir içimi bu kadar iyi anlatan seksilik feministlik ve vahşiliği bu kadar iyi birleştiren bir marka daha tanımıyorum en azından görsellere bakarken beni benden aldı sevdiğim ve aradığım herşeyi tek bir adreste küçük detaylarda oluşturdukları için tasarımcılarını kurluyorum ....

filfel dedi ki...

farklı ve göz alıcı tasarımalrıyla beni benden alıyor.birbirine uymadıgını dusundugumuz renkleri o kadar yerınde kullanıyor ki hayran kalıyorum.kombınlerın hepsi ben al al diye bagırıyor işte bu yuzden twist

Adsız dedi ki...

Bakalım ne kadar şanslıyım bu kez :).Bende twist i cok beyenirim ,tabiki look book konusundaki yorumum bu değil,işte şu'Bir kadının ruhunda gizlenen,damarlarında süzülen
aşk,güzellik,zerafet,nezaket,incelik şirinlik,hırçınlık,öfke,nefret,gizem,sır,müzik,GÜÇ .....ve bunun gibi eşsiz duygularını tamamlayan,görünür hale getiren bir marka TWİST bana bunları hissetiriyor seviyorum bu modayı:)

Tootty dedi ki...

Bir çocuğun renkli jelibonları gördüğünde nasıl gözleri parlıyorr ve tek düşündüğü ona sahip olmak olabiliyor isee iştee bende TWİST koleksiyonun her bir parçasında aynı iştahı hissediyorumm ve istiyorumm..:)

özlem dedi ki...

sevgili cindrella yorumumuzu nereye yazacagız.şu an yazdıgım kutucuk uygunmudur? bu iletiyi yazdıgım için twist ile ilgili yapacagım yorum sayılmayacaksa çok üzülürüm

özlem dedi ki...

twist/lookbook'u gezmek renk renk yapılan macaronları izlemek gibi;nasıl onları doya doya yemek istiyorsam twist etekleri de koşa koşa gidip almak,tril tril giymek istiyoruuumm

sincabı buldum dedi ki...

kadın olduğum için mutlu hissetmeme sebep olduğu için :) yoksa bu güzel twist ürünlerini nasıl kullanacaktım...

Seda dedi ki...

hay allahım...çıkıp içimden delice, saçlarımı savurarak, agır çekimde twistin kapısına dogru koşmak istiyorum.zaten sadece girişimi görecekler..soran olursa kabindeyim..

lerzankara dedi ki...

bende katılıyorum
izleme işi şu anda olmuyor ama daha sonra izleyeceğim sanırım sorun düzelir
twist benim için:geçmişten bugüne çizgisini bozmadan ama kaliteden ödün vermeden harika kolleksiyonlar çıkartan güçlü bir firma

iremik dedi ki...

Twist'in klasik parçalar üzerindeki marjinal çizgileri,kesimleri beni büyülüyor. Her zaman göz alıcı,farklı,şık olmayı başarabilmek kolay değil.Twist her sezonda,her koleksiyonda bunu başarıyor.

Ben yeni lookbook'dan özellikle Chanel tarzındaki Twist kızlarının giydiği bir kaç parçayı dolabıma yerleştirmeyi kafama koydum.
Zaten lookbook'u inceleyip hiç bir parçayı beğenmeyecek kimseyi tanımıyorum,çünkü Twist yine her tarza hitap ediyor. Bilgisayar ekranında sayfaları çevirirken de,mağazaya girdiğimde de hissettiğim şey aynı: bambaşka bir dünya Twist modası!

İrem Bozkurt.

... dedi ki...

bende sanki müzikaldeymişim gibi bir izlenim bıraktıı GLEE dizisi gibi her giysinin bir şarkısı varmış gibi:D

iqmu dedi ki...

Wooohooo diorum bu lookboka baktıktan sonra:) inanılmaz konseptler ,parçalar öyle güzel birleştirilip sergilenmiş ki çok etkileyici.İnsanı alışveriş çıgınlığına sürüklüyooo.Bazı yerde çok karışık bazı yerde çok yalın her ruh haline uygun.Kısacası aradığmız herşey var.Ve bunları süper fotoğraflarla sunarak bir alkışı daha hakediyor.Twist zaten bir numaramdı bu lookbook la da takdirimi tekrar aldı. TWİST İNANKİ SEN HARİKASIN diyorum:)))

deniz saatçioğlu dedi ki...

İlk bölümde, çocukken elimden bırakmadığım barbielerimin büyülü dünyasına gittim ve onları oradan alıp ormana pikniğe, müzeye, Beyoğlu' na konsere ve maça götürdüm. Çok eğlendik birlikte..

naki dedi ki...

muazzam muazzam muazzam.,başka söz demek gelmıyor içimden.kuusursuz ki.
hanı yaşımız ilerlediğinde içgüdüsel olarak giyimimizde farklılıklar olur..üniversitedeyken twist yine tam göreydi.mezun oldum yine öyle.yanı ben mi büyüyorum o benı mı takıp edıyor? buna şaşırıyorum.Bir kahve veya çikolatayla duygusal bağ olur ya günün birinde,onları gorunce tebessüm vardır yüzde hep, ben bu bagı twistle hep yaşıyorum :)

touch the sky dedi ki...

Aşkımızı pembelerden uçuşan tüllerle ve inciler kadar süslü kelebeklerle anlattık, bünyemize ters gelmeyen, asi ruhumuzla örtüşen kampçı stilimizi 80’lerin ruhuyla bütünleştirdik, elegant görünümümüz yüzümüze tam oturdu ve vintage stilimizi dantellerle tamamladık, rock ruhumuzu takım oyunuyla birleştirdik ve kazandık tüm kupaları.
Devam ettik yola Twist aşkıyla...

lostinlife dedi ki...

Hani bir yazı yazarken "son cümle" çok önemlidir ya noktayı koymak için..işte burada bu yazıya "nokta" koymalıyım dersiniz.. Twist'de benim giyim tarzımda "son cümle" benim için..romantiklik içinde asi olmayı tanımlamak bu olsa gerek !! Tam bir Twist kadını olmak için çabalıyorum sadece.. birgün olacak biliyorum !! bu arada unutmadan "Nokta !".

Adsız dedi ki...

bu çanta benim olsun!! nolür nolür :)

Gizemli Tosbaga dedi ki...

Merhaba,
Lookbook resmen başımı döndürdü; beni içine çekti ve kendimi o kıyafetlerin içinde, o pozları veriyor gibi hissettim. Yepyeni bir dünya açıldı önümde.

Teşekkürler...


gizemli tosbaga
lazyemy@gmail.com

gülümser dedi ki...

bayıldımmmm !!!! o nasıl bir katologtur yaaa :))) her sey mi güzel olurr.. ordaki bütün kıyafetlerin cantaların benim olmasını istedimm hepsini anında denemek giymek istedimm..hepsi birbirinden güzeell ve hepsi benlikkkk :)))

purchaq dedi ki...

modanın kalbine giden bir yolculuk gibiydi,asi bir genç kızdan ciddi bir iş kadınına,sportmen bir görünüşten elite bir görünüşe,her tarza hitap eden bu yolculukta kendimi zerafetin doruğuna ulaşmış gibi hissettim :)

Ezel Nalbantoglu dedi ki...

Bu sezon üzerimde twist pırıltıları serpilecek. Ya sizin?

TG dedi ki...

bööyle çok minnoş, çok pembe, çok tatlı

Unknown dedi ki...

Yazın bitmesine üzülürken Twist'in sonbahar kış koleksiyonuyla adeta içim yeniden kıpır kıpır...
Leopar aşkım, kürk sevdam, zincirli çanta efsanem, yüksek bel klasiğim, vazgeçemediğim yeleklerim, blazer şıklığım, yırtık jean çılgınlığım, dantel ayrıntı merakım, blazerlı kombinlerim bu sezon Twist aşkıyla uyanacak!!
Be Twist , Be apart from others.

Özden dedi ki...

Twist kızı okulda,işte,sporda, varolduğu her alanda başarılıdır ve kendine herzaman güvenir ve tüm bunlar olurken o,tarzından asla ödün vermez !işte bu yüzden seviyorum Twist i.

Bastat dedi ki...

Selam
Blogunuzun izleyicisiyim. http://www.twist.com.tr/lookbook/ sitesini gezdim. Site bana bir nostalji yarattı. Hani Ülkemizde TV ve internet yokken değişik kaynaklardan elimize geçen yabancı moda dergileri vardı. Her sayfasını inceler ve resimlerine gıpta ile bakardık. Bambaşka bir duygu idi bu. Şimdi yaygın bir madya magazin ile haşır neşir olan genç neslimiz bu duyguyu anlamazlar. Bize bunları tekrar yaşattığınız için teşekkürler.

müge dedi ki...

bir moda bloğu açmak için ihtiyacım olacak her şey twist te..

hanfendi dedi ki...

keşfedilesi bir çekiciliğin arkasında gizlenmiş sıcaklık,cana yakınlık..hem rahat olup hemde diğerlerini(:))rahatsız edici derecede göz alıcı olabilirmi bir kadın? evet kesinlikle olucak..twist kadını çok şanslı olucak yine..iç titreten derecede etkileyici

mel dedi ki...

TREND TREND TREND = TWİST
TWİST in her sezonuna bayılıyorum.her zaman bi farkı olmuştur.yeni lookbookundada bnu görüyorum.içimdeki bazen çılgın,bazen sade ve şık ,bazen rahat kadını her zaman giydirmiştir.twist seviyorum,giyiyorum. twist'de beni seviyor bu şık çantayı bana yollıcak emnm :)

ruken dedi ki...

Alışılmış ürünler görüntüsünün dışında samimi ürünler yelpazesi ruhu taşıyor hepsi.çok farklı tarzlarla sanki alıp götürüyor beni başka diyara yaşadığım duygularla,hayat öyle başka,ben bunları yaşıyorum Twist ürünlerini görünce...
her şey cici cici,herşey bıcı bıcı...

Mina Karenim dedi ki...

Ruhumun, aynaya yansıyan rengi...

-

Renkli ruhumun, rengarenk markası....

Unknown dedi ki...

twiste zaten bayılırdım,bu sezonuna resmen aşık oldum.çünkü o kıyafetlerin içindeyken kendimi amy arbus'un fotoğrafını çektiği madonna gibi hissettiriyo:))

Adsız dedi ki...

Twist benim için; modern, rahat, sportif ve şık kavramlarını içinde barındıran muhteşem bir marka. Karpuz kollu bluzlar, yüksek bel etekler, işlemeli elbiseler, etnik aksesuarlar.. benim tarzımın bir parçası diyebilirim. Dolayısıyla Twist bu anlamda benim isteklerimi fazlasıyla karşılayabilen bir marka. Tercih etmemin en büyük sebeplerinden biri de, bana kendimi özgür hissettirebilmesi. Feminen mi olmak istiyorum? yoksa stilize mi ? O an ki ruh halime karşılık verebilen bir marka, (ki Twist bunu her zaman sağlayabilen nadir markalardan biri) benim hep tercih sebebim olan ve özel olan bir markadır.

cukulata.alba dedi ki...

kıyafeti görmek dokusunun yumusaklıgını hıssetmenız ıcın yetıp artıyor.görür görmez içinde olmak için can atıyorsunz.hem kalıtesı hem modelleriyle twist aranılan marka.

Gamze Boztepe dedi ki...

Coco Chanel kadar stil sahibi, aynı zamanda deriler içinde asi ve danteller içinde romantik... Sanırım her kadının içinde bunlardan biraz var... Hepsinden iyisi: "Bunlar şimdi Twist'te var!"

selin dedi ki...

twist bu sezon bizi romantik paris sokaklarından londranın bohem gece kulüplerine, dersliklerden şehirden uzak kamp alanlarına kadar bir çok yere götürüp hikayelerinin de başkahramanı yapıyor.

Queec dedi ki...

Twist benim için romantiklik demek, şirinlik demek, hepimizi birer barbie zerafetinde giydirmek demek, açık ve netlik demek, bazen çok asi olurken bazen de kırılgan görünmek demek =)yani kısaca "ne istersen onu ol" özgürlüğünü sunan başarılı bir marka..

nesssrin.. dedi ki...

canlı,renkli,hayat dolu....işte bu yüzden sadece hayatın anlamı için bile giyilmeye ve giyildikten sonra görülmesi herseye değer.......:)

tuuced dedi ki...

ruhumu bunaltan bu geçiş aylarında içimdeki minik kız çocuğuna şekerleme uzatıp yine şekerleme uzattığın arkadaşlarımın yanına sonbaharı baloncuk yapmaya gönderiyorsun twist!

sibel dedi ki...

Bir sonbahar hüznünden çok, bir bahar havasını taşıdığından yani insanın içini mutlulukla doldurup yüzüne şöyle geniş bir tebessüm yerleştirmeyi başardığı için sevdim twisti.

Unknown dedi ki...

Bence Twist bu koleksiyonuyla geçmişin izlerini simdiki zmnın hızıyla,rüzgarıyla kombinleyerek bizi eğlenceli ve kışkırtıcı bir yolculuğa davet ediyor...

Tuğçe Uzun dedi ki...

Eminim Alice şuan yaşayan bir karakter olsaydı, Wonderland'den önce uğraması gereken yer, elinde kurabiye değil de bu katalogla, bir Twist mağazası olurdu =)
Gözüme çarpan bir nokta ise, her parça ayrı ayrı birbiriyle uyum içerisinde..
Twist, bu koleksiyonunda da stil sahibi olmayı ulaşılabilir kılmış.



Tuğçe Uzun

Şeyma dedi ki...

Merhaba Twist;
Alışveriş merkezine gidip vitrinin önünden geçerken içeri girmem gerektiği düşüncesiyle dürtülüyorum.
Twist gerçekten alışveriş yapabiliceğim ve çok çabuk beğenebildiğim bir marka.Mağzalardaki çalışan elemanlarınızın sıcak ve güleryüzlülüğü çok büyük bir artı.Video,fotoğraf çekimlerinizi izledim mankenler özenle seçilmiş çok hoşlar.Katolog renkleriniz,mankenleriniz ve uyumunuz göz alıcı. Twiste giripte bişey bulamayan veya beğenemeyen kimse yoktur.Herkezin zevkine hitap edebilecek ürünler oldukça fazla ve şık.
Twist harika bir dünya markası. :)

dry dedi ki...

Sezon trendlerini yansıttığı gibi,farklı stiller için de önerilerde bulunmuş.her ürün ayrı bir lezzette:) modaya yeni bir tanım getirmiş ve uygulamış ''MODA BİR TAKIM OYUNUDUR'' İşte Twist Farkı!

Cansın Ekşi dedi ki...

çok enerjik. sanki doğum günüm gelmiş ve hediyelerimin içi de çekimler kadar eğlenceli.kırda süpriz görsel bi şölen hazırlanmış gibi. sonrasında yavas yavas sonbahar geliyor ve dökülen yaprakların arasından omzumuza bi pelerin atarak geçiyor.Postal botlarımızı çıkarıp kalın çoraplarımızla ağaca oturup ayaklarımızı sallıyoruz .Derginin son kapağına geldiğimde hayali bırakıp twist e doğru yola cıkıyorum..

visnetadindaa.blogspot.com

ceren basal dedi ki...

Kalabalığın içinden sıyrılıp, farkı fark ettirmek için Twiste gel ooooooooo Twiste gel

50 lerde Audrey Hepburn ,60 larda Brigitte Bardot,70 lerde Debbie Harry ile moda rüzgarına kapılmış anneme artık “Ahh neden şu elbiseni de saklamamışsın ki anne”demeyeceğim, çünkü TWİST var, Anneni de al Twiste gel ooooooooooooo Twiste gel

“Ben burdayım” demek, “Şşşştttttt O burda” dedirtmek için twiste gelllllllllll ooooooooooo twiste gel

ceren basal dedi ki...

İSTER CESUR, İSTER MAHCUP,İSTER ÖZGÜR, İSTER TUTSAK, İSTER ASİ,İSTER DİNGİN ....HER KİM OLURSAN OL, RUHUNU ALIP KIYAFETLERE KENDİNDEN BİR ŞEYLER KATMAK İÇİN TWİST E GELLLL , LOOKBOOK U GÖRÜNCE KENDİMİ TUTAMADIMMMM

çilek çürüğü dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
NESLİ dedi ki...

sexi bir pin-up kızı, rockçı bir asi, güçlü bir iş kadını en önemlisi masalsı ve zamansız. kadın ruh hali gibi çok değişken...

De HaLi dedi ki...

Lookbook benim suslenip puslenip en tarz kiyafetlerimi giyip disari cikmayi istememi sagladi, hem de yogun gecen bir haftanin ardindan pijamalarimla otururken. Yarin ilk is Twist'e gitmeli, gozune kestirdiklerini denemeli ve alacaklarimla kendimi sokaklara atmali!

macaroon dedi ki...

Twist kadını sofistike, twist kadını farklı,dinamik,eğlenceli.Lookbook pembe fonda gülümseyen karelerle romantik bir dünyadan hikayeler anlatıyor bize. Şeker pembesi sayfaların kadınlarının sahip olduğu herşeyi alma isteği uyandırıyor bünyede. Bu harikalar diyarında pembe tütülü bir erkeğin ellerinde güllerle size geleceğine inanıp büyüye kapılıveriyorsunuz. Her bir parçayı tek tek dolabıma yerleştirirken hayal ediyorum kendimi, twist kızları olarak caddelerde saçımızı savurarak yürüyoruz sokaklarda. Velhasılı, bambaşka bir dille yeni sezona davet ediyor twist beni, bizi, bizim gibi moda düşkünlerini. Seviyor takip ediyorum kendilerini :)))

necli dedi ki...

Beni her zaman şaşırtan ve kendine hayran bırakan çizgilerin ve detayların ismidir Twist.Giydiğiniz her parça sizi ulaşılmaz kılar.Normal bir bluz gibi başlayan ama arkanızı döndüğünüzde dantel sırt detayıyla şok etkisi yaratan Twist kendine özgü masalında sizi farklı ve özel yapar.Çünkü imza TWİST tir.

reyhane dedi ki...

Merhaba, Twistin loookbookuna tıkladım,bir süre 1. sayfada takıldım kaldım..Zaten ilk sayfa özetliyordu her şeyi, aslında şu an o kadar yorgunum ki, ama Twist işi biliyor, bir kadını canlandırmak saniyesini almıyor.Sayfa 10' da sağdaki sayfada elinde alışveriş çantaları dolu kadın olmak istiyorum şimdi ben de..Gardrobumu baştan aşağı yenileme isteğinde olduğum bugünlerde Twist işte bu dedirtti bana an itibariyle.Haydi Reyhane dedim kendime, Twist olsun sana stilist.Ve şimdi ben gecenin bir vaktinde gardrop boşaltmaca oynuyorum,gitsin eski üstler, gelsin Twistler hobaaaaaaaaa..Çanta bahane, Cinderella' nın gardrobuma Twist dokunuşu şahane..Saygılar efendim..

reyhane dedi ki...

Merhaba, Twistin loookbookuna tıkladım,bir süre 1. sayfada takıldım kaldım..Zaten ilk sayfa özetliyordu her şeyi, aslında şu an o kadar yorgunum ki, ama Twist işi biliyor, bir kadını canlandırmak saniyesini almıyor.Sayfa 10' da sağdaki sayfada elinde alışveriş çantaları dolu kadın olmak istiyorum şimdi ben de..Gardrobumu baştan aşağı yenileme isteğinde olduğum bugünlerde Twist işte bu dedirtti bana an itibariyle.Haydi Reyhane dedim kendime, Twist olsun sana stilist.Ve şimdi ben gecenin bir vaktinde gardrop boşaltmaca oynuyorum,gitsin eski üstler, gelsin Twistler hobaaaaaaaaa..Çanta bahane, Cinderella' nın gardrobuma Twist dokunuşu şahane..Saygılar efendim..

Adsız dedi ki...

çok beğendim benim olma şansına erişebilirim inşallah
kevseryakut@hotmail.com

happy dedi ki...

sonbaharın bu ilk cama buğu yapmaya başladığı günlerde insanın içini ısıtıcak renkler olduğu için beğendim...:) gerçekten hoş sayfalar var bakamaya doyamıcağım..

Twitter Updates