cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Angels Never Die!

Bu hafta sizlere benim yeni keşfettiğim sizin de tanışmanızı istediğim bir markayı tanıtacağım. Sadece tanıtmakla kalmayıp sizin de yakından tanımanız için sürprizlerle geliyoruz:))

Markayı daha önce duyanlarınız eminim vardır ama duymayanlar için ben kısaca bahsedeyim. Öncelikle markanın ismine bakıpta yabancı olduğunu zannetmeyin:) Angels Never Die, 2000 yılında kurulan bir Türk markası. Mağazaları var da biz mi bilmiyoruz diyorsanız, Türkiye'de bir çok şehirde corner butiklerde satılıyor ürünleri. Onun dışında 30 ülkede satışı yapılıyor ve Paris'te kocaman bir mağazaları var.

Ürünleri görünce siz de farkedeceksiniz bolca detaylarla süslenmiş. Boncuklar, işlemeler, danteller... Ve hepsi elde işleniyor. Ürünleri incelerken acaba bunda nasıl bir sürpriz detay eklenmiş diye bakıyorsunuz artık. Bu sezon oldukça bohem tasarımlar yapılmış. Bohem ama romantik... Romantik esintiler markaya tasarım danışmanlığı veren İngiltere moda haftasının göz bebeği tasarımcımız Bora Aksu'dan geliyor...

Ben de geçtiğimiz haftalarda markadan seçtiğim ürünlerle kombinler oluşturup, çekim yaptık. Yarından itibaren  çekimleri sizlerle paylaşacağım ve sorular sorup size de hediyeler yollayacağız:) Bunun için bu hafta yakın takipte kalın!

Markayı daha yakından incelemek için http://angelsneverdie.eu/ ve facebook sayfalarına mutlaka bakın http://www.facebook.com/pages/ANGELS-NEVER-DIE/167550615126




7 yorum:

atolyenott dedi ki...

cornerları nerelerde, çok beğendim,merakla takipteyim, sevgiler .)

Adsız dedi ki...

Görseller harika!! Ben de nerede satılır merak ettim doğrusu!!

Ayshenur dedi ki...

bende bgn önünden gecerken ne harika dizayn edilmiş bi butik demiştim Ankara Bahceli 7.caddede var kıslar göz atmak isteyen gideblir;)

Unknown dedi ki...

atolyenott, eremmeltem hangi şehirdesiniz? Ona göre sorup öğrenelim:)

Adsız dedi ki...

denizlide ürünleri bulabilirmiyiz

Unknown dedi ki...

Facebookta angels never die sayfasının duvarına sorunuzu yazarak cevap alabilirsiniz. Tüm satış yerlerini ben de bilemiyorum tabi.

esra dedi ki...

bahçeli 7.caddenin tam olarak neresinde acaba?

Twitter Updates