cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Eda Taşpınar & Braun meeting!

Cumartesi günü Braun'un daveti üzerine Kuruçeşme El Beso'da yeni silk-epil çift etkili epilatörleriyle ve ürünün yüzü Eda Taşpınar'la tanışmak için buluştuk. Öncelikle söylemem lazım Eda Taşpınar epilatör reklamı için harika bir seçim çünkü bacakları gerçekten muhteşem:) Öyleki ben soyadını değiştirip kendisine Eda Taşbacak diye seslenmek istiyorum:))

Öncelikle biraz Braun Silk-epil 7 den bahsedeceğim. Uzun zamandır epilatörlere küs biri olarak diyebilirim ki aradığım tüm özellikleri onda buldum.

  • Çift etkili denmesinin sebebi hem cımbızlarının hem de traş bıçaklarının oluşundan. Böylelik önce tüyleri kökünden alıyor, sonra bıçaklarıyla cildi pürüzsüzleştiriyor ve batık oluşumunu engelliyor. 
  • Kablosuz oluşu harika bir özellik, bir de suyun altında kullanabilme özelliği eklemişler, duş alırken ılık su acıyı azaltıyor ve rahatlıkla tüyler alınabiliyor. 
  • En kısa tüyleri bile alıyor ayrıca 1 saat şarjla yarım saat kullanabiliyorsunuz!
Ben henüz deneme şansı bulamadım ama Eda 8 haftadır deniyormuş ve çok memnun kalmış. Ben de bu özellikleri duyduktan sonra denemek için can atıyorum. 



Gelelim Eda'nın 5B adını verdiği güzellik sırlarına:)

Beslenme: Açık büfede tabağıma börekleri doldururken Eda'ya soruyorum kızartma yiyor musun diye, hiç yemiyormuş çünkü sevmiyormuş. Ama sanmayın ki hiç bir şey yemiyor. Bol bol meyve-sebze yiyormuş ve mümkün olduğunca çok su içiyormuş. Çikolatadan vazgeçemiyormuş ve yanımızda da küçük bir dilim tatlı yediğine şahit olduk:))
Beş gün spor: Haftada beş gün spor yapıyor. O vücudu gördükten sonra şaşırmadım tabiki:) 45 dakika koşuyormuş ve ağırlık çalışıyormuş. Sörfe de devam ediyormuş, yazın Alaçatı'da bol bol göreceğiz demektir:)
Besleyici Bakım Yağı: Bacaklar için duştan çıktıktan sonra badem yağı ve bebe yağı önerdi. Hem cildi beslediği için hem de parlaklık verdiği için sık sık uyguluyormuş. Bacakları için önerdiği bir diğer şey de at kılı fırça oldu. Günde 3 kez bacaklarınızı hafif kızartana kadar fırçalıyormuş. Böylelikle kan dolaşımı hızlanıyor ve selülit oluşmuyormuş. Tabi hemen soruyoruz nerede bulabiliriz diye:) Bodyshop'ta benzerini bulabilirmişiz.
Bilinçli bir Stil: Herkesin vücudunu iyi tanıması güzel görünmenin kurallarından biri. Vücut tipine uygun giyinmek şart.
Braun Silk-epil: 5. B'de Braun silk-epil 7 çift etkili epilatör.


Braun sizleri de unutmuyor ve bir kişiye Braun silk-epil çift etkili epilatör hediye ediyor! Peki kazanmak için ne yapmanız gerekiyor? Eda'nın 5B formülü gibi sizden yaşam-güzellik formülasyonu bekliyorum:) En yaratıcı formülü bu postun altında yorum olarak bırakan hediyeyi kazanacak:) Hadi bakalım 10 mayıs salı gece 12.00'ye kadar süreniz var!!!

''[(Düzenli bakım+ Kaliteli beslenme+ Spor)- (Kötümserlik)] x (Olumlu Düşünme + Audrey Hepburn gülümsemesi) = Güzellik ''

Braun Silk-epil çift etkili Madam Makyaj'a gidiyor! Tebrikler:))
Hepinizin yorumları çok güzeldi ama kalbimi Madam Makyaj'ın yorumu fethetti:) 



 Eda'nın Cem Lokmanhekim tasarımı yüzüğüne bayıldım, size de göstermek istedim:)

28 yorum:

Unknown dedi ki...

yüzügüü harikaaaaaaa

Trendydolap dedi ki...

fırça aklıma yattı doğrusu ama heves edip alıyorum devamını getiremiyorum.

Cem Lokmanhekimin takıları tarzına münhasır. Aşk-ı memnu Bihtet karakterinde takmıştı bu yüzükten.

http://trendydolap.blogspot.com/

imfashionstoned dedi ki...

Stunning outfit!! love your ring!!

Adsız dedi ki...

eda parmak üstü kıllarını da braunla alıyor sanırım

Madam Makyaj dedi ki...

"(Düzenli bakım + kaliteli beslenme + spor) - (kötümserlik) X (olumlu düşünme + Audrey Hepburn gülümsemesi)= Güzellik" diyorum. Umarım denkleme Braun Silk-epil 7'yi de eklerim.
Sevgiler.

Beelzebub* dedi ki...

ABCDE si var bnm için;

A- anlamlı bakışlar; makyajlı ve makyajız her zaman anlamlı bakışlarımız olsun etrafa güvenle bakalım. Makyajı da anlamlı bakışları pekiştirmek, kimi zaman daha gizemli, kimi zamand aha buğulu,kimi zaman daha neşeli hale getirmek için kullanalım di mi?

B- beyaz dişler, herkesin diş minesi beyaz olmayabilir ama bu kahve, çay, kola, körü, salça, sigara vb lekeleri görmemezlikten gelmeme bahane değil. Bakımlı bir ağız, beyaz dişler harika gülüşler demektir. Özgüveninizi de artırır etrafa gülücükler saçarsınız. Ben mi? hafta bir çilek ezip içine karbonat katıp on dakika bekletiyorum.. Çok kahve tükettiğim dönem de leke çıkarıcı diş macunu kullanıyorum ve günde en az iki kere dişlerimi fırçaladığımdan bahsetmeme gerek yok. gün içerisinde gargara yapmanızı da şiddetle tavsiye ederim.

C- Cildim benim ilk kıyafetimdir. Nasıl sevdiğiniz kıyafetleri askıya itinayla asıyor, ütülüyorsak fazlasıyla özeni cildimize göstermeliyiz. Her hafta peeling, her duştan sonra nemlendirici ile dairesel masajlar yaparım. Morluk, ezik bazen de yaralar oluyor ki imdadıma kantaron yağı yetişiyor kesinlikle tavsiye ederim. Eğer dekolte giyineceksiniz, muhakkak pigmentli kremler sürün :) Bu arada epilasyona özen gösterşn ve ortaokuldan beri braun silkepiller kullanıyorum ben de verdiği sonuç ve tüylerin uzaması kısmında batık gibi problemler yaratmaması da harika! 10 yıldır memnunum, 8 hafta da neymiş :)

D- düzgün duruş, öncelikle postürümün düzgün olması gerekli güzel görünmem için. otururken, yürürken, ayakta dururken hep dik, omuzlar arkada ve kendinden emin bir duruş. Duruşu düzelttikten sonra da biraz zarafet katmak muhteşem olur!!

E- Eller, ellerimiz en çok kullandığımız uzuvlardır. Derisi en çabuk yaşlanan da tabii. Bakımına dikkat etmek çok önemlidir, her kadının bir el nemlendiricisi çantasında bulunmalı. Yumuşaklığı için ara ara toz şeker ve zeytinyağı ile ovalayıp bekletilmeli ki harika sonuçlar veriyor. Bir de soğuk ve sıcaktan korumak lazım ki yaşlanmasını geciktirelim. Kışın muhakkak eldiven kullanmalı, yazında koruyuculu krem kullanmalıyız.
Bence güzelliğin ABCDE'si oturduktan sonra üstümüze ne giysek hoş duracaktır, tabi ki bedenimizin güzellikleri ve kusurlarını tanıyarak giyinmekten bahsediyorum.

MCZ dedi ki...

O zaman bende SSS diyorum..
S:Sağlıklı besleniyorum...
S:Sakin bir hayat yaşıyorum..
S.Su..Bol su içiyorummm ;)

Adsız dedi ki...

Cep numarasi gorunuyor.

reyhane dedi ki...

Benim 5 B' m

1-Beslenme =Mümkün mertebe 3 beyazdan uzak durmaya çalışıyorum.Su içmek ise vazgeçilmezim.
2-Bilinçli yaşam kalitesi=Kaliteli uyku,stresi minimuma indirmek,sevdiğim şeyleri yaparak mutlu olmak (alışveriş gibi.)Bu da vücudumu diri tutuyor.
3-Bakım=Minimum kremle maksimum sonuç almaya çalışıyorum.Vücudumu iyi tanıyor ve ona göre krem seçiyorum.Masaj ise vazgeçilmezim
4-Bildiğim spor=En iyi yaptığım spor,sürekli hareket etmektir.Sağlıklı yaşlıları incelediğimde en önemli özelliklerinin halen daha maksimum hareket halinde olmalarıdır.Hareketsiz yaşam,vücudun ölmesi demektir.Asansörü ise asla kullanmam..
5-Braun silk-epil 7 çift etkili epilatör olacak kazanırsam:)

morkebelek dedi ki...

öyle bacaklarım olucaksa bugünden itibaren eda'nın besleyici bakım yağı formülü uygulamaya koyuyorum:)
ben de aslında çok sık olmasada cildime bebe yağı uyguluyorum ve pozitif enejinin gücüne sonsuz inanıyorum!

Adsız dedi ki...

yüzünüzü hergün erkeklerin kullandığı kıl traş fırçası ile yukarı doğru fırçalayın. böylece hem canlanıyor hemde sarkmaları bir nebze engelliyoruz.
serpil

cukulata.alba dedi ki...

Meyve= Yaz kış meyvenin her çeşidini bayıla bayıla yerim.Sağlıklı,bol alternatifli ve çok lezzetli olmaları büyük avantaj..
Meditasyon=Ruhumu arındıran benı mutlu hıssettıren en onemlı seylerden biri meditasyon.Aynı zamanda kendimi dinleyebildiğim huzur doldugum anlar meditasyona ayırdıgım vakıtler.
Mina= minik yegenım Mına yla sankı yenıden cocuk oldum.Delicesine dans edip hamur oynayıp biir de üstüne parmak boyası yapmak gerçekten çok keyifli Mina seni çok seviyorumm..
Mısır gevreği=Reçelden kopamayan biri olarak kahvaltı da mısır gevregı yemek beni şekerden kurtardığı gibi sütü sevmemin de başlıca nedenidir.

cukulata.alba dedi ki...

bu arada son fotografta eda taspınarı 05332429878 nolu numaradan aramaktalar=))

zivizivi dedi ki...

her gece yatmadan kirpik diplerine bi eyeliner fırçasıyla badem yağı sürmek

her duştan sonra bacaklara ve özellikle çatlak bölgelere kakao yağı sürmek

cilt güzelliği için soyulan salatalık kabuklarını elma kabuklarını yüzüne sürmek (malum en vitaminli yerleri hemen kabuğun altı :))

tırnak güçlenmesi ve sararmaların önlenmesi için ve ellerin yumuşak olması için elleri suyu sıkılmış (sıkılmamışta olur :)) limonla ovmak

saç uçlarının sertliğini almak, kırılmaları önlemek için duştan çıkışta, bi iki damla zeytinyağı ve badem yağı uygulamak.

bunlar da benim güzellik sırlarım :D

duygu dedi ki...

Sabahları yağsız peynirle bol açık çay öğle yemeği tabiki sadece bol meyveyle geçiştirmek akşam yemeklerinde çok hafif şeyler daha çok protein olarak beyaz et, yumurta vs. ile beslenmek bunun yaparken 1 gün protein bir gün sebze ile yapılmalı tabi:) mümkün olduğunca 1 dilim ekmek veye tatlı yediysekte ekmeği yememek:) bunların yanında haftanın 5 günü 45 dakkika( genelde akşamları)yürüyüş yapmak ve yazın bol bol yüzmek kesinlikle sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmak için yapılmalı bence yani ben böyle yapıyorum:)))

Adsız dedi ki...

:)))

edasen dedi ki...

Sağlık,Spor,Selülitsiz bacaklar,süt banyosu

filfel dedi ki...

KIyafetın cok hos gorunuyor neden yakın cekım gostermedın.ve sac bandını nasıl baglandıgını ayrı bır post olarak gırmelsın kesınlıkle

Adsız dedi ki...

benimki de 5S formülü::
1- Seni çok sevecek bir erkek:))( en önemli kural bu bence)
2- Stresi hayatından defet
3- Sil, temizle ama bir şekilde cildini temiz tut
4- Su su su ihmal etme!
5- Sev, hayatı, makyajı, giyinmeyi,gezmeyi,güzelleşmeyi, hayatı sev,bunu yaparsan zaten güzel olursun!!

Adsız dedi ki...

Bilgelik,
Renkli yaşam tarzı,
Aşk,
Uyum,
Nezaket. (yaratıcı olabildimmi bilmiyorum ama baş harflerini okuduğumuzda braun yazıyor :)
segilerle

Özlem.

Adsız dedi ki...

Bilgelik,
Renkli yaşam tarzı,
Aşk,
Uyum,
Nezaket. (yaratıcı olabildimmi bilmiyorum ama baş harflerini okuduğumuzda braun yazıyor :)
segilerle

Özlem.

Elf in Alphabet dedi ki...

*Deniz tuzuyla her banyo öncesi bacaklarımızı güzelce ovup masaj yapmak selülitlere müthiş iyi gelir :)
*her gün cildi sodayla yıkamak mineral açısından büyük kaynaktır :)
*zeytinyağı-bademyagı ikilisi tepeden tırnaga şifadır tüm vücuda :)
kizlarlaadanzye.blogspot.com

Madam Makyaj dedi ki...

İnanamıyoruuum çok sevindim!! Hemen irtibata geçiyorum!!

Adsız dedi ki...

Bu arada mail adresimi yazmayı unutmuşum
mabyfindikfistikk@gmail.com
Teşekkürler cindrella, güne bomba gibi başladım!

Serap dedi ki...

Cindrellam saçındaki bandanaya yine bayıldımm

Gozyigit dedi ki...

1. su iç
2. kılları yok et
3. zıpla
4. fırçala
5. çok da takma kafana :)

sell dedi ki...

hergün yattığım yerde pedal çevirme hareketini yapıyorum ve en az yarım saat koşuyorum ayrıca bol su ve meyve

Adsız dedi ki...

eda nın telindeki numara çok açık gözüküyor sil bence bi sorun olmasın..

Twitter Updates