cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

14 Mayıs 2011 Cumartesi

H&M Autumn/Winter 2011 Collection

Daha yaz gelmeden H&M sonbahar/kış koleksiyonunu showrooma getirmiş bile:) Çarşamba günü Nişantaşı'ndaki showrooma koleksiyonu görmeye gittik. Benim ilk dikkatimi çekenler hep aksesuarlar oluyor. H&M'in sonbahar/kış koleksiyonunda yine bir dolu aksesuar bizleri bekliyor. Havaların hala ısınmadığı düşünülünce bence koleksiyonu beklemeden mağazalara getirebilirler:)



İncilerle süslenmiş bu yakaya bayıldım. Sanırım koleksiyonun gelmesini bekleyemeden do-it-yourself projesi olarak kendime yapacağım:)



Koleksiyon kadar H&M'in ikramları da harika:)) 

Koleksiyonun ağırlıklı rengi turuncu ve tonları... Devetüyü, konyak, bordo, balkabağı rengi...

AIDS koleksiyonundan sonra sırada Water Aid koleksiyonu var. 26 Mayıs'ta İstinyepark ve Marmara Forum mağazalarına gelecekmiş. Satıştan elde edilecek gelirin %25'i dünyanın en yoksul ülkelerine temiz su ve yardım hizmetleri götürülmesi için bağışlanacak. H&M'in sosyal sorumluluk projelerine destek vermesi beni çok sevindiriyor.



Yeni sezonun lookbooku şal desenli, ekose, çiçek desenli olarak hazırlanmış. Kadın koleksiyonun yüzü ise benim çok sevdiğim model Karlie Kloss!


Lookbooktan en beğendiklerim;



10 yorum:

New York Lover D. dedi ki...

Her zamanki gibi çantalara bayıldım! Hele o bej, sarı, pembe çizgili çanta harikaaa! Yine aynı resimdeki mokasenler de çok güzeeel :)

Aktuelmoda dedi ki...

Evet yaka kesinlikle tam diy projelik :) Ben de yapılacaklar listesine aldım,böyle incilerle romantik de hoş ama renkarenk boncuklarla da şirin ve yaza uygun olur sanırım :)

fatma dedi ki...

OFF ÇOK GÜZELLER.ABİM BELÇİKADA YAŞIYOR VE GELİRKEN HEDİYELERİMİ HEP H&M DEN ALIRDI.TİŞÖRTLER PANTOLONLAR ŞALLAR ÇANTALAR.BEN DE KIZARDIM NİYE HEP AYNI YERDEN ALIYORSUN DİYE.ÇOOK PİŞMANIMM :(

nuray kıvan dedi ki...

heyoooo iyi ki dogduuun:)

Unknown dedi ki...

nuray, yarın doğumgünüm:) Teşekkürler.

*STYLEBOOM* dedi ki...

the cape <3

the blues <3

and the bowtie <3 <3

morkebelek dedi ki...

inci yaka çok hoşmuş yapılabilir bişey denemek lazım :)

alis dedi ki...

Cindrella, doğumgünün kutlu olsun!

Çok güzel görünüyor, fotoğraflardan bile gözüme birşeyler kestirdim. Yalnız şu H&M ne zaman sık gidilmesi mümkün bir yere mağaza açacak acaba? Yakın zamanda Sapphire'dakine gitmek istiyorum, umarım oradaki ürün seçenekleri diğerlerine göre az falan değildir...

Unknown dedi ki...

alis, teşekkürlerr:)

benim favori H&M im kesinlikle Sapphire. Haftaiçi gittiğinde in cin top oynuyor:) ve tüm modeller geliyor tükenmiyor. İstinyeparkta bulamadığım herşeyi orada buluyorum.

alis dedi ki...

Ooo işte buna çok sevindim :) Yazdığın için teşekkürler :)

Twitter Updates