cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

28 Mayıs 2011 Cumartesi

I'm using....


Uzun zamandır güzellik postu yapmadığımı farkedip zamanı geldi dedim. Ben ki kremlere, makyaj malzemelerine düşkün olmayan biri olarak bunları kullanıp beğendiğimi söyleyebilirim:)

İlk olarak L'oreal Pure Zone 2si bir arada temizleyiciden övgüyle söz etmek istiyorum:) Çünkü çok işlevli. İsterseniz yüzünüzü yıkarken kullanabiliyorsunuz pigmentleriyle peeling yapıyor. İsterseniz de kuru cildinize tabaka halinde sürüp bekletiyorsunuz ve kil içerdiği için yüzünüzde donuyor ve siyak noktaları temizliyor. Ardından gözenek sıkılaştırıcı tonik sürerek cildimi temizliyorum. Fiyatı da çok uygun. Watsons'ta ikisi birden 15 tl gibi bir fiyattı.

Resimde gördüğünüz minicik pembe saç düzleştiricisi hem rengi, hem boyutu hem de ısı gücüyle beni hayran bıraktı:) Saç düzleştirmeyi sevenler ve yanında taşımak isteyenler için harika bir çözüm:) Komple saçınızı düzleştirmek için fazla küçük, ama yanınızda taşımak, gerektiğinde kullanmak için kesinlikle önerebilirim. 180 dereceye kadar ısınıyor. Markası Sinbo ve fiyatı 14.90 tl :)

Kuru dudaklarımdan çekmedim hiç bir şeyden çektiğim kadar:) Blistex Türkiye'ye geldiğinden beri kullanıyorum ve çok memnumum. Evet tadı o bildiğimiz nemlendiriciler gibi değil o yüzden bir de CocaCola'nın  nemlendiricisini yanımdan ayırmıyorum. Tadı tam kolalı jelibon gibi:) Gratislerde bulabilirsiniz.

Avon Solutions serisini duymuşsunuzdur. Ben gece kremini çok sevdim. Yatmadan öne cildime sürüyorum ve sabaha nemli, taze bir ciltte uyanıyorum.

Ve son olarak yazın vazgeçilmezi güneş kremleri... Yüzünüz için ayrı bir güneş kremi kullanmanızda fayda var. Clinique yüz kremini kullandım ve beğendim, cildi yağlandırmıyor. Artık güneş kremi sürmek için tatile gitmeyi beklememek gerek, günlük yaşamımızda bile güneş kremsiz sokağa çıkmamak gerekiyor. Cildinizi koruyun, o bizim güzellik kaynağımız:)

9 yorum:

Tiki Kezban dedi ki...

Merhaba canim, blogunu uzun süredir izliyorum, cok yaraticisin, cok tatli.

Su sac duzlestiriciyle ilgili yazdiklarini okuyunca hemen sormak istedim. Ben ne zamandir böyle minik sac duzlestirici ariyorum. Ama cidden minik olmali. Cantaya at cik cinsinden. Senin bu sac duzlestiricin sinbonun hangi modeli? internetten arayacagim da. Yazarsan cidden cooook sevinirim cunku uzun suredir bekledigim seye kavusabilirim :)

We are the Hippies dedi ki...

nemlediricinin tadı nasıl gibilerinden espri yapasım geldi ajushdas tamam kötüydü :D

Assenol dedi ki...

ben sana post un dışında bir soru sorucam :)
Resmin fonunda olan o güzel örtüyü nerden aldın :) biliyorum sorum çok alakasız ama çok güzelmiş örtün :)

Unknown dedi ki...

Tiki kezban, ben media markt'tan aldım. Ama internette senin için buldum aynısını linkten görebilirsin:) http://www.stokburada.com/x_sinbo-sinbo-seramik-sac-duzlestirici-shd-2687_86351.php?k_id=1040&kn=Sinbo+%DCr%FCnleri


hippilazman, kulağa komik geliyor ama tadını alıyorsun sonuçta:)

Assenol, Yatak örtüm o benim:) YKM'den almıştım.

Ahu dedi ki...

Demekki tez zamanda gratise gidilip coco colanemlendiricisi alınıcak :) Bilgi için teşekkürler.

gelinyolu dedi ki...

loreal'ın bu iki ürününü ben de yeni kullanmaya başladım ve çok memnunum..ardından yüzümde hafif bir pembelik bırakıyo çok tatlı :))

Tiki Kezban dedi ki...

Cvp icin cook tesekkur ederim. linke de hemen baktim. Ama Media Markta da gideblirim. en yakin zamanda ben de aliyorum bi tane, coookk sevindim. Sonunda aradigimi buldum :)
Senin sayende... Sagol :)

selen dedi ki...

cindirella merhaba :)
göz altı kremi kullanıyor musun ? bununla ilgili bir yazı yayınlayabilir misin ya da ?

Unknown dedi ki...

merhaba selen,göz altı kremi kullanmıyorum:/ avonun solutions gece kremini gece yatarken göz altlarıma ve göz kenarlarıma sürüyorum o kadar:)

Twitter Updates