cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

4 Haziran 2011 Cumartesi

Bebek Şenliği!

Bugün istikamet Bebek şenliğiydi. Geçen sene aksilikler silsilesiyle gidememiştim, bu sefer kaçıramazdım. Korkunç trafiği, sıcağı göze aldım ve yola koyuldum:) Bebek parkı tam bir şenliğe dönüşmüştü. Turlamaya başlıyorum. İlk olarak bywonderland'in güzelliklerle dolu standıyla karşılaşıyorum. Cupcakeli broşlarla aşk yaşıyorum. Tekrar döner alırım diye gidiyorum bir daha dönemiyorum, kafamı duvarlara vuruyorum almayın hepsini bana da ayırın:)


Fotoğraflarda nasıl bu kadar sakin çıkmış bilmiyorum ama kalabalık inanılmaz boyuttaydı:) Ahu Yağtu'nun second chance standı ilgimi çekenlerdendi.

Sonra bir koşu off ne giysem Billur'un cicilerine bakmaya gidiyorum, kendisi bugün olay yerini terk etmişti, bonbonlar geziniyorlardı Bebek parkı'nda:)

Sonra dolaşıyorum dolaşıyorum Bilun'un standını bulamıyorum, arıyorum imdat Bilun neredesin diyorum. Numaraları varmış standların 49 numaraya koşuyorum:) Bilun'un cicilerine bakmaya doyamıyorum.



T-box'ın I Love Bebek tshirtü günün anlam ve önemine çok uygundu:) 

Tshirt: T-box
Etek, Çanta, Şapka: H&M



Kalabalık ve sıcak iyice yoruyor, Bebek'in en güzel yerine kurulup keyfimize bakıyoruz:) Aklım Zeynep Tosun'un almadığım eteğinde kalınca dönüş trafiği de daha çekilmez bir hal alıyor:) Haftaya Galatamoda var diyerek avutuyorum kendimi... Bebek Şenliği pazar günü de devam edecek, öğleden sonra güneş hafif gidince ve arabasız gitmek en mantıklısı, Cindrella demişti dersiniz:)

8 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Ne güzel resimlemiş ve anlatmışsın Cindrella.Bi zİst.dışında yaşayanlara sizin bu postlar iyi geliyor valla.(Her ne kadar aynı hissi hissedemezsem de ve İstanbulu özlesem de yine de hiç yoktan iyidir)Teşekkürler...

Unknown dedi ki...

yaka ignelerini coooook sevdim.. sende bi ayri güzel olmussun..
t-shirtün ck hos =)

New York Lover D. dedi ki...

Haha tshirt harika bir seçmiş olmuş :)

newyorklover-d.blogspot.com

Unknown dedi ki...

papis style, bir elimde makine resim çekmeye çalışıyorum, diğer elimde telefon tweet atıyorum bi taraftan da standlara bakıyorum:) Haftaya galatamoda var gelmek istersin belki:)

Sena, evet ben de bayıldım onlara:) Teşekkürler...

NewYork Lover, Gitmeden önce korktum ya herkes aynı tişörtten giydiyse diye ama kimse de göremedim:) T.box'ta başka semtlerin de tişörtleri var:)

NALAN HAZNEDAR dedi ki...

canım tişörtne bayıldm o gün için süper olmuş bencede:)))

atolyenott dedi ki...

bebeğin en havalı, hoş kızıydın bence ;)

Unknown dedi ki...

fashion designer, teşekkürler.

atolyenott, teşekkürlerr:)) tanıştığımıza çok sevindim tesadüfün bu kadarıı:)

Adsız dedi ki...

etegi nerden aldığını söyleyebilirmisin

Twitter Updates