cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

13 Haziran 2011 Pazartesi

Galatamoda Fest 2011

 Bu bir gecikmiş Galatamoda postudur:) Geçen hafta Mia'yla beraber Galatamoda'nın düzenlendiği Akaretler'e gittik. Akaretler benim mekanım sayılır, zira 5 senemi geçirdiğim fakültem hemen yukarısında yer alır:) Seneler içerisinde Akaretler büyük değişime uğradı, yepyeni bir görünüme kavuştu. Galatamoda daha önce de burada yapılmıştı. Sonra Tepebaşı'na taşınıp, tekrar geri gelmiş. Bence Akaretler Galatamoda için oldukça uygun bir mekan... Ama değişmesi gereken Galatamoda'nın zihniyeti... Bazı tasarımcılar Galatamoda'yı ciddiye alıp özel tasarımlar yaparken,yeni koleksiyonlarını paylaşırken; bazıları ise eski koleksiyonlarını elden çıkarabilecekleri bir yer olarak görüyorlar. Bir de şu naylon çadır olayı bana çok sevimsiz geliyor:) Ama herşeye rağmen Limango sponsorluğundaki Galatamoda bu sene oldukça keyifliydi.


Selim Baklacı'nın ilginç tasarımlarını sevdim.


Gamze Saraçoğlu'nun Galatamoda için özel olarak hazırladığı koleksiyon pamuklu kumaşları, yaza uygun modelleriyle çok güzeldi. 


Aslı Güler'in renkli dünyasından çıkan elbiseleri cıvıl cıvıldı...


Mia'nın Tuvanam'dan aldığı vintage esintili elbisesi çok güzel değil mi?:)


Fotoğrafçı olarak kendi fotoğrafımı çekmek de bana düştü:)


Galatamoda'nın en başarılı standı kesinlikle Nihan Peker'indi. Metabolism adını verdiği yeni koleksiyonundan şifon gömlekleri, bluzları, elbiseleri çok beğendim. Nihan'ı uzun zamandır takip ediyorum ve yalın tasarımlarındaki detayları, oyunları çok beğeniyorum. Bu sezon koleksiyonuna renkler de eklenmiş; hardal sarısı, nil yeşili, somon renkleri... Tasarımların güzelliği kadar fiyatları da önemli ve Nihan'ın fiyatları birçok tasarımcının aksine uçmuyor:) Nihan Peker'i takip etmek, tüm koleksiyonu görmek için facebook sayfasını beğenmeyi unutmayın!








Kanka nerdeyim ben Can'la da ayaküstü muhabbet etme keyfini kaçırmadık:)

2 yorum:

Adsız dedi ki...

eteğin çok güzel nereden aldığını söylersen çok sevinirim

Unknown dedi ki...

teşekkürler, H&M den aldım.

Twitter Updates