cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

20 Haziran 2011 Pazartesi

I would like to see...

Türk erkeklerinin giyim tarzlarını sorsam ne cevap verirsiniz? Tekdüze, sıkıcı, renksiz...? Bir de sıralanan bahaneler vardır kadınlar için daha çok alternatif var, erkekler için seçenekler kısıtlı falan filan! Türk erkeği için kıyafet demek sadece üzerine geçirip çıkmak demek. Lafım büyük bir çoğunluk için tabi ki, zevkli giyinen, stil sahibi olan erkekleri bu genellemeden uzak tutuyorum. Genel olarak baktığımda Türk erkeği renklerden, desenlerden olabildiğince uzak, aksesuar konusunda oldukça tutucu ve gelenekselin dışına çıkmayan bir tarz benimsemiş. Bu yüzden moda haftalarında görmeye alışkın olduğumuz o kareler Türk erkeği için çok uzak olsa da ben bakarken oldukça keyif alıyorum . Fotoğraflar geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Pitti Uomo ve devam etmekte olan Milan erkek moda haftasına ait. Bizim sokaklarımızda da böyle manzaralar göreceğimiz günleri merakla bekliyorum. Giyinmek eğlencelidir, ah biraz da risk alınca...

If you ask how do you describe Turkish men's style, i can say that same, boring, without colors and classical. They don't take risk and usually they can even think about it! I always jeaolus when i am looking at other countries fashion week styles! The photos are belong to Pitti Uomo and Milan men fashion week. I would like to see such nice styles in our streets!!! Dressing is fun, it is funnier if you take risk!









source: streetfsn.com

21 yorum:

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

muhteşem bi post olmuş.. ben arada yazıyorum böyle, yok onlar giyilir miymiş, yok erkek adam öyle sokağa çıkar mıymış? giy siyahları çık dışarı sonra de "ben bugün çok şıkım!" yok canım!

//SECHHILL\\ dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum çok güzel bir yazı olmuş.Pembe gömlek giymeyi bile zar zor kabullendiler =)

Aylin dedi ki...

Gay modası ile erkek modasını karıştırmasak ama.İkisi birbirinden çok farklı cinsiyetler kanımca

Dylana Suarez dedi ki...

These dudes all look so amazing!


xoxo,

colormenana.blogspot.com

VENILA KOSTIS dedi ki...

Really nice photos :)

DENiZ dedi ki...

ohh la laaa! Ben sevgilimi giydiriyorum valla boyle, gay modasi oldugunu da dusunmuyorum!! Olsa olsa iddiali denebilir kisi hakkinda ;)

Kokomela dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Kokomela dedi ki...

hehehe çok yerinde bir çalışma olmuş çok begendim :)
Erkek arkadaşım şimdiki eşim eskiden felaket giyinirdi ama yılmadım şimdi neşe dolu kıyafetleriyle beni benden alıyor eserimle gurur duyuyorum.

Laura SD dedi ki...

Mmmm.. I don't know what to say; I like that men are strong and heavy, but some pics I like it!
Kisses!

Laura

arttu dedi ki...

I like these looks! such great styles :)

sıla dedi ki...

Boynunda puantiyeli fular olana bayıldım!

http://funformi.blogspot.com/

backtoblack dedi ki...

çok doğru bi konuya değinmişsin.gerçekten de erkekler çok sıradan giyiniyor ülkemizde.ama hep bi toplum baskısı var.dar paça,renkli pantolon giyersen renkli bi aksessuar ya da çanta kullanırsan gay misin kız mısın gibi saçma etiketlere maruz kalıyorlar.çok rahatsız edici olsa da gerçek bu.ben erkek olsaydım ben de cesaret edemezdim valla.

alis dedi ki...

Aslında çok gelişme oldu, belirli semtlerde tabii. Caddede yürürken dikkatimi çekiyor da erkekler de eskiye göre gösterişli güneş gözlükleri takıyorlar mesela. Güzel şapkalar kısa yoldan tarz görünmek için ideal, sevgilimin taktıklarını çok yakıştırıyorum; Gap, Topman, H&M hoş şapkalar satıyor. O benden iyi giyiniyor doğrusu, tarz olarak Brad Pitt'in, Burberry'nin stilleri gibi.

Çok da suçlayamıyorum, biz bile her istediğimizi giyemiyoruz. Herkes birbirinin kılığına, yaşayışına maydonoz çünkü. Hele o son resimdeki adamı pembe clutch'ıyla linç ederler, en iyisi bana versin o canım cluth'ı :)

Unknown dedi ki...

I love this post, they all have their own unique style,love the colour blocking,great images x

Adsız dedi ki...

3.fotografdaki kisi zaten bir Turk erkegi :)

Unknown dedi ki...

nerden biliyoruz? kim peki:)

backtoblack dedi ki...

çok italyanımsı bence:D

Adsız dedi ki...

Harvey Nichols Erkek Satinalmacisi Demircan Erdogan canim taniyorum orda biliyorum google it.

Unknown dedi ki...

Teşekkürler bilgi için.

Piroscutza dedi ki...

Lovely post! I want to see more stylish mens everywhere in this word!!

xoxo

www.walkingonadreamtoday.blogspot.com

ASLI - BB dedi ki...

tamamen katılıyorum! :)

Twitter Updates