cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

7 Haziran 2011 Salı

Spazio Jumpsuit!

Dün geceden beri büyük bir heyecan vardı içimde. Gece kabuslar gördüm, sabahı zor ettim... Bütün bunların sebebi sabah jüriye yapacağım bitirme tezi sunumu yüzündendi:) Geçti, bitti, gitti... Korktuğum gibi olmadı çok beğendiler:) Sınavlar, projeler, bitirme tezi bittiğine göre önümdeki tek hedef perşembe günkü mezuniyet balosu:)

Sizin de mezuniyetiniz, nişanız, katılacağınız düğünler, davetler varsa Spazio'dan harika elbise kazanmak için şansınız devam ediyor. Yarışmaya katılmak için ayrıntılar bir önceki postta!

Spazio'nun koleksiyonunda  tulumlar da var. İster taşlı, saten abiye tulumlar, ister şifon, renkli şık tulumlar... Davetlerde tulum giyme alışkanlığımız pek olmamasına rağmen, bu tulumlar geniş paçaları sayesinde elbise gibi görünüyor ve hareket ederken tulum olduğu belli olup tarzınızı ortaya koyuyor:) Elbiselere alternatif arayanların bakmasını öneririm...



5 yorum:

Unknown dedi ki...

stres bitti tebrikler :)

Duygu dedi ki...

Bence çok güzelmiş.Nedense sex and the city2 de carrie'nin çölde giydiği mercan elbiseyi anımsattı bu tulum bana:)Üstelik sanada çok yakışmış;)

MaceraperesT dedi ki...

elbise güzel, sen güzel, okulu bitirme haberin hepsinden güzel...tebrikler cindirella:)

dilara dedi ki...

elbise gibi gözüküp tulum olması süpermiş :D ayrıca yakışmış :D

Unknown dedi ki...

beautiful dress! x

Twitter Updates