cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

22 Haziran 2011 Çarşamba

Who is Bianca?

Birkaç yıl önce Victoria's Secret defilesinden önce modellerle çekilen eğlenceli bir videoda herkes birbirine Who is Victoria? diye soruyordu. Victoria'nın kim olduğu hala sır gibi saklanırken şimdi sırada çözmemiz gereken başka bir sır var:) Ben de bu sezon birçok tasarıma Bianca ismini veren tasarımcılara soruyorum Who is Bianca? Kurt Geiger, Marc Jacobs, Christian Louboutin, Erdem'in tasarımlarına bakınca çok stylish bir bayan olduğunu söyleyebilirim:) Benim Bianca denilince ilk aklıma gelen ise Beverly Hills çizgi filminde siyah upuzun saçlarıyla aklıma kazınan Bianca karakteri:) Size sorsam kim bu Bianca diye ne geliyor aklınıza?

Before one of the Victoria's Secret shows, at backstage models were asking each other Who is Victoria? We still don't know who is Victoria but now there is another secret to be revealed. Who is Bianca? This season designs are dubbed ''Bianca''. Kurt Geiger, Marc Jacobs, Christian Louboutin, Erdem... etc. Aside from apparently being a stylish lady, we haven’t got a clue who this mysterious Bianca is… Do you??




10 yorum:

porschys dedi ki...

Bianca Jagger olabilir mi acaba...Dediğin gibi çizgi film kahramanı Bianca geliyor aklıma bir de =)

Serhat Özşen dedi ki...

http://www.christianlouboutin.com/#/louboutin_world

ayjoe dedi ki...

tabiki beverly hılls geliyor:)

Lumos Design dedi ki...

bence de çizgi film karakteri olanı olabilir:))) ztn her bölümde aynı giysiyi giymeyen arada değişiklik yapan tek karakter de oydu. zavallı lark'ın bi beyaz atleti bi de kırmızı ceket pantalonu vardı:))))

zynpinci dedi ki...

bianca jagger geliyo benim aklıma tabi kiii :)

Serhat Özşen dedi ki...

C.Louboutin- Bianca Jagger dostluğunu düşünürsek, moda da devam etmekte olan 70's trendi ve Jagger' ın bu dönemin moda ikonu olduğunu hatırlatırsak kesin olarak Bianca Jagger' dır.

Modavesaire dedi ki...

evet evet o sexi bianca geliyo aklıma, hele bi de şarkısı vardı çizgi filmin çok severdim :))

AliceINstyle dedi ki...

thanks for your comment!
I love this clutch!you have a beautiful blog and now I follow you!
do you follow me?
kiss from Italy!

http://aliceinstyle.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Great pictures!!! Thanks a lot for your comment^^

PRENA dedi ki...

Love the picks! Gorgeous colours!

Twitter Updates