cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Trend Hunter: Monocolor

Tüm yaz colorblock modasıyla renkleri karıştırmanın keyfine varmışken bu sezon biraz durulmanın vakti geldi. Kış kapıdan baktırmadı henüz ama tek renk modası monocolor kapımıza dayandı. Bu sezon baştan aşağı tek renk giyinmenin keyfine mi bakacağız yoksa zorluğunu mu yaşayacağız zamanı gelince hep beraber göreceğiz:)

Tek renk giyinmek denilince genelde en kolayımıza giden hep siyah olur. Simsiyah giyinir çıkarız. Ama monocolorda asıl marifet kolay olanı değil göz alıcı renklerle tek renk şıklığı yakalamak:) Tasarımcıların koleksiyonlarında birkaç parçayla kalan monocolor; Hermes defilesinde tek renk tek desen olarak büyük bir yer kaplamış. Celine ve Hakaan defilelerinde monocolor maskülen şıklıkla karşımıza çıkarken, DvF ise daha önce sizlere bahsettiğim Klein mavisini monocolor olarak kullanmış. Siz bu kış hangi renkle monocolor şıklığını yakalayacaksınız?

We have already got used to mix matching the colors by the colorblock trend but this fall monocolor is the new trend! Pick a color and wear it head to toe! Get some inspiration from Hermes, Celine, Hakaan an Dvf! And don't be so easy, don't pick black! It's the easiest way:)


Hiç yorum yok:

Twitter Updates