cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

29 Aralık 2011 Perşembe

Goodbye 2011

Senenin sonuna gelmişken en keyiflisi de dönüp bütün bir sene boyunca blogta neler yapmışım bakmak oluyor... Geçen her sene daha keyifli bir hal almaya başladı.

Blogun olmazsa olmazları haline gelen Do-it-yourselflerden bolca yaptım, sezon trendlerini önceden sezinleyip Trend Hunter'la peşine düştüm!


Blogun bana kazandırdığı harika insanlarla bol bol eğlendim, açılış, lansman, parti ne varsa yetişmeye çalıştım:)


Benim en keyif aldığım kısım tabi ki fotoğraf çekimleri... Bol bol çekim yapıp hediyeler dağıttım! Dilerim gelecek sene daha çok çekim yapıp daha profesyonel işlere imza atarım.


Senenin en eğlenceli anları benim için fashion weekte yaşanıyor! En büyük dileklerimden biri Milano, Paris, Londra ve NewYork'ta fashion weeke gidebilmek...


Ve bu sene hayatımda yaşanan en önemli olay mezun olmam oldu. Milliyet cumartesi ekinde yarım sayfa fotoğrafımla karşılaşmam da en büyük şoklardan biri... Vogue Türkiye resmi bloggerı olmam, Pumayla Altın Portakal'a gitmem ve SorumluBlog'un içerisinde yer almam da diğer keyifli olaylardan birkaçı...


Ve daha sayamadığım bir çok şey! Güle Güle 2011, Daha keyifli gel 2012...

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne güzel bir post olmuş çok seviyorum seniii :)

Unknown dedi ki...

Çok şeker!
Umarım 2012'de daha da güzel şeyler olur senin ve blogun için, mutlu yıllar:)

Naz
http://www.hergunluk.com

chfashiontrend dedi ki...

Başarılı biryıl olmuş senin için...Yeni yıl daha güzel olsun.
chfashiontrend@blogger.com
sevgiler

MaceraperesT dedi ki...

2011de seninle ilgili anım:):

Angels never die yarışmasına katılmıştım ve o ara amerika'ya gelmek için bürokratik işlemlerle uğraşıyordum. 5 ya da 6 mayıs'tı. hıdırellez zamanı. bloggerlar ne yazmış o gün diye listemde bakarken yarışma sonucunu açıkladığını gördüm. postunun linkini açmadan içimden "eğer Cindrella'nın hediyesini ben aldıysam amerika'ya da gideceğim" demektir" diye totem yaptım:) hediyeni de aldım(hem de istediğim elbiseyi-tekrar teşekkürler:)) amerika'ya da geldim.

2011i kapatırken bende böyle bir anın olduğunu da bilmeni istedim:)

nice mutlu senelere

esra dedi ki...

güzel bir post olmuş :)
ben de kendimi düşündüm neler yaptım diye :)

Unknown dedi ki...

Mia, blogun bana kazandırdığı harika insan ben de seni çok seviyorum:)

nazsevik, çoook teşekkür ediyorum sana da mutlu yıllar, umarım dileklerin senin için de gerçekleşir.

chfashiontrend, teşekkürler, herkes için daha güzel bir sene olsun:)

maceraperest, yorumun beni o kadar mutlu etti ki:) Bazen blogun bambaşka misyonlar edindiğini gözden kaçırıyorum bunu görmemi sağladığın için teşekkürler:) Mutlu yıllar!

esra, film şeridi gibi oluyor:) Mutlu yıllar!

Adsız dedi ki...

bir blog, bir blogger kimin hayatını baştan aşağı değiştirebilir?kimin hayallerini gerçekleştirebilir?bazen sadece resimlerine baktığımız bazen aaa acaba bugün hangi markayı giymiş cindrellamız dediğimiz,bu renkle bu olmuş mu şimdi diye söylendiğimiz,dün de yazmadı bugün de nerelerde acaba hasta mı dediğimiz,adını merak ettiğimiz,rujunu,makyajını,ojesini beğendiğimiz,mezuniyetin de ne giyecek acaba diye merak ettiğimiz ,hasta olduğunda şu ilacı ,ıhlamurunu da iç diye mesaj attığımız,ne giydim postu da yapmıyor kaç gündür diye isyan ettiğimiz ,hayatımıza renk katan,bu zamanda hala güvenebilceğimiz dostlukların olduğunu bize hatırlatan,samimi,başkalarının umutlarına ,düşüncelerine saygı duyan biri o..cindrellamız ....işte o benim hem hayatımı değiştirdi..hem bana inandı..şimdi çok güzel bir butiğim çok şirin müşterilerim ve yapmam gereken daha büyük hedeflerim var :)

2011 yılı bana ne mi kattı?
çok şey kattı..:))senin gibi birini tanıdım..teşekkür etmek az biliyorum.ama yine de bana ve hayallerime inandığın için sana binlerce kez teşekkür ederim..2012 yılı da senin hayallerini gerçekleştireceğin,herşeyin çok güzel olacağı bir yıl olsun senin için..mutlu mutlu yıllar..seni çok seviyorummmm

Serap dedi ki...

Hiç yeni yılın sevincini yaşamam hep giden yılın hüznünü yaşarım. Bu yazıda tam benlik. Melankolik :)

2011 de tam 7 fotoda varım demekkiii gelecek yıl bunu 14'e çıkarmayı hedeflemeliyim :)

Unknown dedi ki...

twitterdan yakın takipte olduğum, özellikle şu aralar hediyelerini gördükçe kıskandığım ( evet, itiraf ediyorum :)bloğunu her gün kurcaladığım güzel blogger.

bu yıl benim yılım değildi sanki, sonunda çok hastalıklarla uğraştım.. ama yılın son günlerinde bambi yarışmanla şans yüzüme güldü.. iyi bir şeylere işaret diye düşündüm. umarım bu yıl daha güzel olacak.

iyi seneler, mutlu huzurlu, sağlıklı..

Bilun ŞEN dedi ki...

offf, seni çook seviyorum :)

usedlook dedi ki...

heyyyy çok güzel post bu ve ne mutlu bana bende varım :) seni seviyorum hemde çooook ve kocamannn...

yeni yıl sana daha büyük başarılar getirsin canım mujukkkkkkk

Twitter Updates