cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

1 Ocak 2012 Pazar

Avon 2012 Party!

Geçtiğimiz hafta W Hotel'in Rihanna, Amy Winehouse gibi misafirlerini ağırladığı Extreme Suite'te en ince detayına kadar düşünülmüş harika bir parti gerçekleşti. Partinin ev sahibi Avon'du. Profesyonel make up artistler ve hair stylistler eşliğinde dilediğimiz karaktere büründük. Benim tercihim Amy Winehouse oldu... Amy'nin kaldığı odada tüm geceyi Amy kılığında geçirmek oldukça keyifli oldu... Karaoke'den Tarot'a kadar vazgeçemediğimz her şey düşünülmüştü. Kısacası 2011'den aklımıza kazınan harika bir parti olarak anılarımızdaki yerini aldı. Geceden daha fazla fotoğraf için tıklayın.

Last week Avon held an incredible new year party. It took place on W hotel's extreme suite where Rihanna and Amy Winehouse stayed during their Istanbul trip. Professional make up artists and hair stylists were ready to help us to become our icons! I chose Amy Winehouse. It was weird to become Amy at the room she stayed. It was the party that i will definitely remember as the memory of 2011! Thanks Avon and Happy ew Year everyone! Click for more photos from the night!


2 yorum:

Unknown dedi ki...

Bu aktıvıtelerdan haberdar olmanız cok güzel.Mutlu yıllar:)

Unknown dedi ki...

çok eğlenmişe benziyorsunuz, aldığınızı hediyeleri, katıldığınız bu güzel partileri görüdükçe sizi kıskanmamak elde değil :))

mutlu yıllar gamzecim

Twitter Updates