cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

6 Şubat 2012 Pazartesi

Giveaway: TRIWA Laven Dandy

Bazen su gibi akar, bazen dakikaları sayarız yine de geçmez... Geçen zamanı kimse geriye getiremez ama geçirdiğimiz dakikaların keyfini çıkarmak bizim elimizde. Üzüntüler, mutluluklar, heyecanlar, sevinçler, yaşanmışlıklar ve yaşanacaklar... Sevdiklerinizle geçirdiğiniz zamanın kıymetini daha iyi bilmeniz için TRIWA'dan harika bir Sevgililer Günü hediyemiz var, Laven Dandy!

Kimimiz bu sevgililer gününü yalnız geçireceğiz, kimimiz sevgilinin yapacağı sürprizi heyecanla bekleyeceğiz, bazılarımız aşk acısı çekerken, geri kalanlarımız bir umutla gerçek aşkı arıyor olacağız... Şimdi zamanda küçük bir yolculuğa çıkalım ve sevgilinizle geçirdiğiniz en mutlu anı hatırlamaya çalışın. Yüzünüzde oluşan ilk gülümsemede durun, anılarınıza sıkı sıkı sarılın, çünkü Laven Dandy'e giden yollar mutlu anılarınızdan geçiyor:)


Renkli bileklerin dünyasına adım atmak Sevgililer Günü hediyesi olarak bu çok şık TRIWA saati kazanmak için neler yapmanız gerekiyor?

  • Blogumun kayıtlı izleyicisi olmak
  • TRIWA Turkey'nin facebook sayfasını ve Twitter hesabını takibe almak
  • Bu postun altına sevgilinizle geçirdiğiniz ve sizi en mutlu eden anınızı yorum olarak bırakmak

10 Şubat Cuma günü saat 23.59u gösterdiğinde yarışma sona eriyor ve kazanan random.org aracılığıyla seçiliyor! Herkese bol şans...

PS. Kendiniz şansınızı denediniz ama erkek arkadaşınız için de çok şık bir TRIWA olsa ne güzel olurdu diyorsanız o zaman sizi Can Direkli'nin bloguna alalım!

Random.org ile belirlenen sonuçlara göre kazanan 52. yorumun sahibi Yıldız K. oluyor. Pazartesi akşamına kadar iletişime geçmezse, hediye hakkı yedek talihli 66. yorumun sahibine geçmiş oluyor. 

124 yorum:

Adsız dedi ki...

Cindrella hediyen çok güzel...
Aşkımla en mutlu olduğum an, doğum günümde bana evlenme teklif ettiği andı :) gozdenese@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba:) Aşkımla en mutlu olduğum an birinci yıl dönümünde tam ben dersteyken süpriz bir şekilde Berlin için uçak rezervasyon mesajının telefonuma gelmesi ile başladı. Hayatımın en güzel süpriziydi, Berlin de onla olmak çok güzeldi:=)

neslihan dedi ki...

sevgilim 1,5 yıldır eşim aynı artık,o yüzden onla geçirdiğim her saniye en mutlu anlarım :)hediyen çok ama çok güzel bu arada:)

sade-siyah dedi ki...

O'nunla geçirdiğimiz ve beni en mutlu eden an bana Roma'da aşk çeşmesini unutulmaz olarak hatırlatması..Hava kararmak üzereydi,aşk çeşmesini ışıklandırmışlardı,ara yollardan birinde gözlerimi kapadı ve en sevdiğim şarkıyı söylemeye başladı,sonra insanlara çarpa çarpa tam önünde durduk.gözlerimi açtım ve karşımda aşk çeşmesi :) bu sanırım benı en mutlu eden andı..

Özlemden dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
merve oktay dedi ki...

cindrella can'la yaptığınız bu sevgililer günü hediyesine bayıldım öncelikle :)
sevgilimle en mutlu olduğum an diye birşey yok, en yok yani çoğu kez mutluluğun doruk noktalarına ulaştım fakat bizi anlatan bir kkitap yazıp hala elinden düşürmemesi ayrı bir tat :)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir saatmiş:)
sevgilimin en güzel hediyesi tatile cıkamıycağımızı söylediği yaz muhteşem bir tatil ayarlayarak süpriz yapmasıydı:)

Unknown dedi ki...

Şartlar tastamam. Onunla en mutlu olduğumuz an askerdeyken sürpriz bir şekilde yanına gitmemdi..

mmrpnr dedi ki...

çok beğendikten ve şartları tamamladıktan sonra:)sevgilimle en mutlu anım o kadar çok ki seçemedim ama..10 günlük zorunlu bir ayrılıktan sonra ki ne telefon ne de başka türlü iletişebilmemiz mümkünken ilk görüştüğümüzde arabadan inip,kollarını açıp o soğukta dakikalarca beni ne kadar özlediğini göstermesiydi:)

reyhane dedi ki...

Mrb,sevgilimle 99 senesinin 8 şubatında sözlendik akabi 14 şubatı hiç unutamam, benim için çok özeldi..

Briss dedi ki...

Dürüst olmak gerekirse sevgilimle en mutlu olduğum anlar tartışma sonrası barıştığımız zamanlar oluyor :)İnsan ayrı kalmadan kıymet bilmiyor mu ne..:)

Nancy dedi ki...

en güzelini seçmek mümkün değil tabi uzun zaman oldu ama en son 90 dk surmesi gereken yolculugumuzun hava sartlarından dolayı 7 saate yakın sürmesi eğlenceliydi:))

mls dedi ki...

onunla hergün güzel :)

Ebru Somran dedi ki...

şartlar tamam :) onunla geçen her an birbirinden mutlu eder ama ben çok istiyorum ve çok seviyorum diye geçen sene 31 Aralık'ta bana sürpriz yapıp elinde bana özel yılbaşı ağacım ve ışıklarıyla eve gelmesi beni havalara uçurmuştu..

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

sartlar tamam

en son hatırladıgım bana yurt dısında oldugunu soylemıstı
arkadaslarını ayarlayıp amasra ya benı getırtık sahane masa hazırlatıp arakdn gelıp sarılarak kulagıma en sevdıgımız sarkımızı soyledıgı andı :)

i-life's blog dedi ki...

ona sürpriz yapıp yaşadığı şehre gittiğimde ikimizinde yaşadığı heyecan ve mutluluk, düşününce yine mutlu oldum :)

A.Zülal dedi ki...

hediyeye bayildim :)

genel olarak onunla her anim güzel olsa da uzun bi süre yurtdisinda kaldiktan sonra türkiyeye döndügümde ilk görüsmemiz oldukca unutulmazdi :)

Gul's Make-up Mirror dedi ki...

Ne kadar da güzel bir hediye çekilişi bu böyle rengi de pek güzelmiş.
İnsanın sevgilisiyle olduğu her an bence en güzel ve en mutlu olduğu andır...Bu bir sürü güzel anıyı da beraberinde getirir...
gulnaciye@yahoo.com.tr

ilknur dedi ki...

sevgiliyle gerçirilen her an güzeldir.hatta hayatınıza girdiği günden sonraki her saniye...çünkü varlığı dünyanızı cennete çevirir.

ilknuray_fb@hotmail.com

French Oje dedi ki...

geçen sene bu zamanlar... bir sevgilim var, nasssıl aşığım...

sevgilimle olmadan aylar önce de blogda bir hayal kurmuşum, demir demirkan'ın zaferlerim ini dinleyip, "böyle bir "an" ım olsa ya" diyorum; hayal ettiğim şey, sevgilimle sarılmış yatıyorum, jaluzilerin arasından beyaz nevresimli yatağın üzerine günün ilk ışıkları giriyor, gözümüzü almıyor ama, çok loş ortalık.. ben uyanığım, öyle mutluyum ki... bu anın şarkısı zaferlerim'di, benim hayalim tam da bu resimde olmaktı...

neyse, bundan aylar sonra sevgilim oldu. sevgilim evde yaşamıyordu, otelde yaşıyordu. şirketi ona 5 yıldızlı bir otelde bir oda ayarlamıştı, ben de eş durumundan yanında tabi, 1 ay boyunca:) ve sabah 6'da odadan apar topar kaçıyorum, işim o kadar erken başlıyor ki o dönem, 6'da beni almaya geliyorlar...
yani hep uyandığım saat, yani sevgili göğsü, yani beyaz çarşaflar... hayalim 1 ay boyunca gerçek olmuştu, ben de bunu sevgilime anlattığımda, o şarkı birden bizim şarkımız oluvermişti:)

en güzel anılarımdan ve "an"larımdan biri bu:)

frenchoje@gmail.com

xoxo!

neber dedi ki...

selam izleyeciniz oldum. eşimle o kadar çok mutlu oldugmuz an varki 9 yıl içinde bir seçim yapmak çok zor ama ikimizinde en büyük mutlugugu yaşadıgımız an kızımınzın doğum anı onu ilk görüşümüz.

Adsız dedi ki...

Su anda bir sevgilim yok ve eski sevgilimle olan anlarimi dusunmek istemiyorummm uzgunum:))
yapraksudan@hotmail.com

gamze dedi ki...

Erkek arkadasimin bogazin kenarinda gun batiminda bana evlenme teklif ettigi ani unutmam mumkun degil;) hem cok romantik hem de cokkk mutlu bir andi:)


b.gamze@gmail.com

fatma zehra dedi ki...

2 sene önce taksimde karın altında gezmemizi unutamam.
zehraer45@hotmail.com

SeLeN dedi ki...

Sevgilim 3bucuk yıldır eşim ama halaa sevgiliiimm:))
Her an bir diğerinden çok daha mutlu elbette ama sanırım en güzeli, "hadi gelin isteyin artık beni" dediğimde sevgilimin suratında oluşan mutluluk-şaşkınlık karışımı ifadeyi yaşadığımız andı...
Bu sene sevgililer günüde hediye almamaya karar vermiştik ama bu saat öyle süper olur kiiiii.....

elifozkan dedi ki...

muhteşem hediye...
ewlendikten sonra 6 ay kadar farklı şehirlerdeydik o yüzden
kocişimle geçirdiğimiz en güzel anlar, iş çıkışı yorgun argın kendimizi evimize atıp pineklediğimiz anlar...

elif_ozkan@yahoo.com

ilyedaa dedi ki...

Hediye gerçekten çok güzel :) triwa Türkiye'yi takipteyim :))
Onunla geçirdiğim her an birbirinden güzel ve ben bu duyguları anlatmaya kelimeler bulamıyorum :))) paylaşabileceğim bir anı olarak şunu anlatayım biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve o her döndüğü zaman o kadar güzel sarılır ki bana hiç bırakmak istemez gibi=))

chora dedi ki...

klişe dersen klişe ama sevgilimin yanımda olduğu, nefesini duyduğum her an benim en mutlu olduğum an..
klişe olmasın mı diyosun o zaman şöyle bişey var ki...
sevgilimle futbolu severiz.. benim stadta olduğum onun işte olduğunu sandığım bi zaman, koca stadta beni bularak yaptığı süprizdi..

Adsız dedi ki...

iki çocugumun dogumundaki anlarımızdaki hisler duyguların anların en güzeliydi:)

Archferda dedi ki...

sevgilimle olan heran cok guzel tabıkı ama ılk baslangıcı elele tutustugumuz anı hıc unutamam:)
takıpteyım sevgıler..

archferda.blogspot.com

Adsız dedi ki...

6şubat 14:54'te belirtmemişim mailimi gulriz@hotmail.com

aslıhan dedi ki...

slm cnm;tüm şartlar tammadır kampanyanı facemd eduyurdum linkim;http://www.facebook.com/profile.php?id=1510047862/aslı üstün/yakamozperi@hotmail.com
https://twitter.com/#!/aslizehram

funda dedi ki...

izleyicinim.• TRIWA Türkiye'nin facebook sayfasını ve Twitter hesabını takibe aldım.sevgilimle bu sevgililer gününde akşam yemeğine çıkıcaz kolumda da bu şık triwa saat olursa çok şık olur görünce hemen katılmak sitedim umarım şans bana güler:)funda tekeş
funda_tekes07@hotmail.com

selda dedi ki...

izleyicinim.• TRIWA Türkiye'nin facebook sayfasını ve Twitter hesabını takibe aldım.bu yılı sevgilisiz geçiricem malesef:(triwa saat çıkarsa ban büyük bir moral olucak o şanslı kişi olmak istiyorum... selda tekeş
selda_tekes07@hotmail.com

şengül dedi ki...

izleyicinim.• TRIWA Türkiye'nin facebook sayfasını ve Twitter hesabını takibe aldım.eşimle birlikte bu sevgililer gününde beraber tatil düşüncemiz var güzel geçeceğini hayal ediyorum.şengül tekeş
rmzn_sngl07@hotmail.com

anonimyazıcı dedi ki...

her şart yerine getirildi:)

sevgilimle en mutlu anımı düşünüyorum düşünüyorum; ayırt edemiyorum ama ilk buluşmamız benim için çok özeldir. o gün onun benim için tek olduğunu anlamıştım. çok farklı bir duyguydu, ruh eşini bulmanın mutluluğu bir başka tabi :)

duygucan yazıcı
sdcDC(twitter)
duygucan yazici@gmail.com

Canan dedi ki...

şartlar yerine getirildi ...

en mutlu olduğum an Frank Sinatra şarkısının eşliğinde dansettiğimiz andı :)

Zaten Frank Sinatra şarkısıyla tanışmıştık ..

Canan Unalan

malleygillian@hotmail.com

ciaociao dedi ki...

sevgilimle elele yürüdüğümüz ilk an çok heyecanlanmıştım,dünyanın en mutlu insanıydım ve benim için çok özeldi...

Dr.Cosmetic dedi ki...

Merhaba saat çok şıkmış gerçekten :)

Blogun izleyicisiyim.

Triwa Facebook grubu Ayşenil Güldal adıyla beğenildi.

Triwa Twitter : PNesterTuslari adıyla takibe alındı.

Sevgilimle beşiktaşta yolu ayıran tellerin üzerinden atlamamız gerekiyordu ben atlayamayacaktım ve yolun ortasında beni bir anda kucağına alarak atlattırmıştı arabaların içindekiler bize bakıp gülümsemişlerdi :)

Sevgiler :)

piyanomunnestertuslari@hotmail.com

aroflezer dedi ki...

Şartların tamamı yerine getirildi.

Sevgilinle en mutlu olduğum an, bir parti öncesi temizliği yapıyorduk, gecenin bir yarısı olmuştu, mutfakta yere oturduk, bir yandan da içtiğimiz şarap,uzun uzun konuştuk, ilk defa beraber ağladık. Onunla yaşadığımız en özel anlardan biriydi.

aroflezer@gmail.com

cyda dedi ki...

tekrar meraba cindrella. uzun uğraşlar sonucu izleyici olmayı başardım senin de sayende tekrar tekrar teşekkürler baya başını agrıttım bugün:) facebook kısımları da ceyda çakıcı adıyla begenilmiş bulunmakta:) artık o saati hak ettiğimden eminim :)) beni ilk gördüğünde galiba sana aşık olucam umarım beni çok uğraştırmazsın demesi çok tatlıydı :))

çokomelike dedi ki...

Geçen yaz Balıkesir Akçay'a tatile gitmiştik sevgilimle,hayatımda geçirdiğim en güzel tatildi.

sheker_melik@yahoo.com

Facebookda beğenmiştim uzun zaman önce Triwa sayfasını


http://www.facebook.com/melike.gulbayrak

Twitterda da izlemeye aldım

https://twitter.com/#!/irmiksizRevani

mandalina dedi ki...

Selam,
Şartlar tamam:)
http://www.facebook.com/profile.php?id=539387520

https://twitter.com/?lang=tr&logged_out=1#!/aynurcandan

Sevgilimle en mutlu olduğum zaman,bana hiç beklemediğim bir anda müthiş bir şekilde evlenme teklif etmesiydi.Hayatımda hiç o kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum:)

ece dedi ki...

merhaba izliyorum sizi
firmanın facebook sayfasında beğenim var
http://www.facebook.com/profile.php?id=731717590
twitter den takip ediyorum
https://twitter.com/#!/1904dwt
sevgilimle her anım özel ve güzel adı üstünden sevgi doluyuz sevgiliyiz:)
ECE KALAYCIOĞLU
ece.derin@hotmail.com

Grace dedi ki...

her an çok güzel :) ama sanki ilk flört aşamaları daha ayrı bir özeldi :)
hediyeye de bayıldığımı belirtmeden edemeyeceğim :)

Özge Mumcuoğlu dedi ki...

Sevgiliyle birlikte uyanmak dünyanın en güzel anı bence... ve tabii benim de :)

Unknown dedi ki...

izleyicinim hepsini yerine getirdim
sevgilimle geçirdiğim en güzel an ona kızgın olduğum bir an da ortamdan uzaklaşmak için 2günlüğüne bir tatil kasabasına gitmiştim,sakin sakin denizde yüzerken denizin içinden karşıma çıkıp özür dilemişti çok eğlenceli ve mutlu bir andı:)

eelifcan767@hotmail.com

elilicfashion.blogspot.com

deelara dedi ki...

Benim için uzun yoldan gelip yılbaşını benimle geçirmesi en güzel anıydı sanırım.
Facebook'da zaten takipteymişim :)
dilara50113@hotmail.com
e sizin zaten uzun zamandır takipçinizim.
Twitter da takipe aldım:)
https://twitter.com/#!/deelaraa


herkese iyi şans:)

Seda dedi ki...

selam, ilk kez böyle bir şeye katılacağım hadi hayırlısı:)sevgilimle (yani kocacığımla) geçirdiğim en mutlu an, sahilde kumların üstünde biralarımızı yudumlayarak geçirdiğimiz romantik geceydi...evlenince bir de çocuk olunca böyle anlar olmuyor demekki yada çok az..;)

mrtha dedi ki...

facebook hesabım yok ama twitterdan triwa türkiye'yi takip ediyorum(birgöko olarak)

sevgilimle geçirdiğim en mutlu an bir sahil kasabasında yüksek bir tepede(sanki bulutların arasındaymışızcasına)oturup kasabayı, denizi seyrettiğimiz zamandı..

Sanart Madamı dedi ki...

Merhabalar, blogunu takipteyim, face hesabım yok ama twitterdan takibe aldım (gksuvatansever1 olarak) umarım şans bana güler çok hoş bir hediye çünkü :)
Sevgilimle geçirdiğim en mutlu an birlikte yeni yerleri gezdiğimiz keşfettiğimiz anlar :)

yıldız dedi ki...

senin takipcinim zaten her yarismana katildim ama kazanamadim:( cikmayan candan umit kesilmezmis:)))) facede takibe aldim yildiz k(gerekirse soyismimi paylasirim:)) twitter nil7035 olarak takibe aldim.

en guzel sevgililer gunu neydiiiii i love you yazan bi kalbi tutan bi ayicik bi kupa icinde boyle bi hediyeyi benim sevgili esim bana almis kaldiki sevgililer gunune hicc inanmayiz (ezikmiyiz lan biz)
boole sekerim kazanirsam coook sevinicem

sevgiler

yildiz111@hotmail.com

Arzu Akdağ dedi ki...

Canım eşimle en mutlu anımız ilk sevgililer günümüzde surpriz yapıp beni Uludağa götürmüştü. Bütün organizasyonu yapmıştı. Herşey çok romantkti 2 rüya gibi gün geçirmiştik.

Adsız dedi ki...

Biricik sevgilimin geleceğim yolu kırmızı gül yapraklarıyla süsleyip elinde bebek patiğiyle ve hediyemle dizlerinin üstünde yaptığı evlenme teklifi beni en en mutlu eden andır... o kadar mutlu olmuş, duygulanmıştım ki gözyaşlarıma hakim olamamıştım:))

Adsız dedi ki...

Sevgilimle geçirdiğim en mutlu an gittiğimiz tatilde yıldönümümüzü kutlamış başbaşa havuzbaşında şarabımızı içmiştik.Benim için çok özeldi.

Seni ve Triwa'yı takipteyim;) yine harika bir hediye olmuş süpersin

Seth dedi ki...

merhabalar, sevgilimle geçirdiğim en mutlu an son paramızla benim canım çekti diye kestane alması paramız bittiği içinde soğukta eve kadar birlikte yürümemizdi. O yol hiç bitmesin istemiştim.
sdfceyhan@hotmail.com

merababenseda dedi ki...

merhabalaar.tüm şartlar tamam
şimdi unutamadığım anıma geleliim
final haftasındaydık.ertesi gün öyle bi finalim var ki,daha hiç çalışmamışım(aferin bana)o gün regl olmuşum bide.neyse efendim,çalışmaya yeni başlamışken o lanet karın ağrısı başladı.ben başladım ağlamaya.doktora gidip iğne yemem lazım tabi.sevgilime mesaj attım "aşkım gel" diye.ses yok.sinirlendim.niye benimle ilgilenmiyo diye.10 dk sonra "aşşağıdayım in aşkım" diye aramasın mı.ben tabi bi mutlu bi mutlu :)
böylede bi anımdır.

esra dedi ki...

herkesin yorumunu okudum manyak mıyım neyim :)
romantiğim galiba gözlerim doldu bazen.
genelde uzun yürümeler, son para, evlilik teklifi unutulmayan an olmuş aynen bende de öyle.
ama farklı olarak aklıma gelen, cüzdanımı arabasında unutmuştum eve çıktım uçuk falan çıktı 1 saat içinde çirkinleşmiştim:( cüzdanım kalsın dememe rağmen beni görmek için ısrar etti ve geldi. o kadar heyecanla inmiştim ki aşağı korkmuştum da ama okadar güzel baktı ki bana hayatım boyunca hiç hissetmediğim kadar güzel hissetmiştim. iyi ki var :)
şartlar tamam teoman olark beğendim
bilmisbalik@gmail.com

HELYU dedi ki...

“Gece yarısı uyandığımda sevgilimin yanımda olması.”
“komik bir anda birlikte gülmemiz”
“kötü anlarımda benim yanımda olması ve bana destek olması”
Bunlar sadece birkaç tanesi….


handekarazeyebek@gmail.com

Betül dedi ki...

Facebook twitter koşulları tamamlandı.
Aslında erkek arkadasımla yaşadığımız hersey mutluluğun bir karesi.

"Hiç beklemedğim anlarda çıkıp gelmesi
"Beni sinirlendirip kızdırdğı anlarda suprizlerle şaşırtması ve buna benzer herşey birer anıdan ibaret.

O mutlulugun taa kendisi.

turkereris@hotmail.com

Adsız dedi ki...

murat goren

mgatgsbg13@hotmail.com


Sabahın körü diye tabir edilen o saatte kapım çaldı. Karşımda ömrümü ona adamaktan hiç çekinmeyeceğim adam, en tatlı gülümsemesi dudaklarında,"gidiyoruz" dedi. Nereye diye birkaç defa sorsamda,onun yanında olmanın bana verdiği sarhoşlukla alamadığım cevabın pek üstünde durmadım:) O büyüyü bozmak istemedim ve hiç konuşmadım. Öylece takıldım koluna. Ada vapuruna geldik,ne olduğunu anlamaya başladım tabi. Ama yinede sustum (ne kadar zor olsada:))... Güneş muhteşem,deniz muhteşem,sanki o gün bizimdi.Vapur iskeleye yanaştığında,artık Büyük Ada'daydık. İstanbulun içinde olsada öyle muhteşem bir atmosferi var ki,kendinizi güneyde harika bir sahil kasabasında hissediyorsunuz. Ama bana sorsanız güneyde değil bulutların üstünde olduğumu hissettim:) Önce yürüdük biraz,sonra bir fayton kiraladık ve eşimin önceden yer ayırttığı otele gittik.Harika bir yerdi,içine girdiğimde kendimi 50'li yıllarda hissettim...Yüksek tavanlarda harika işlemeler,avizeler,boydan boya olan panjurlar,antika eşyalar,tablolar--kısacası geçmişe yolculuk:)! Odamıza geçtik,eşyalarımızı yerleştirdik,biraz dinlendik ve günü kaçırmamak için dışarı çıktık. Bisiklet kiraladık, ben önde o arkada bütün adayı dolaştık. Aya yorgi tepesine çıktık. Kilise,Manastır muhteşemdi,bütün İstanbul ayaklarınızın altında sanki. Zorlu bir yokuş çıksanızda,yorulmanıza değdiğini o manzarayı görünce anlıyorsunuz. Sevdiğinizle İstanbul'a tepeden bakmak, yaşayacağınız nadir güzelliklerden biri bence. Orada bulunan kır lokantasında bişeyler yedik,ve yine yola çıktık. Bisikletle o yokuştan inmek gerçekten harika,uçuyor gibisiniz:)... Bütün gün pedal çevirmemize rağmen,bir günlük tatilimizin verdiği mutluluk sayesinde enerjimizi hiç kaybetmedik ve yorulmak bilmedik:) Ada'da yine bir bisiklet turu attıktan sonra otelimize geldik. Dinlendik. Odamızdaki deniz manzaralı,duvarları işlemeli,kocaman panjurları olan balkonumuzun tadını çıkarttık. Akşam saat 6 gibi çıktık.Sahilde harika bir lokantada yemeğimizi yedik. Deniz kenarında,gecenin o harika karanlığında sevgilimle içkilerimizi içtik. Benim için en güzel manzara onun gözleri olsada,İstanbu'u,o kalabalık,gürültülü şehri akşam uykusuna yatmadan önce izlemek gerçekten harika... Ertesi gün eve dönüş vakti geldiğinde ayaklarımız geri geri gidiyordu. Ada'ya gelirken büyük bir heyecanla bindiğimiz o vapura hiç gitmek istemedik. Ama her güzel şeyin bir sonu var:(

Adsız dedi ki...

sevgilimle en mutlu olduğum an bütün akşamı beraber geçirdikten sonra gece saat 3'te bebek sahilinde kimseler yokken elele dolaşarak anı yaşamaktı. o geceye geri dönmek o kadar çok isterdim ki.. çok güzel bir geceydi..

cutthisscene dedi ki...

Kimseyi kendime yakın bulamazken çok hoş tesadüflerle tanışmamız ve yine bir tesadüf olarak bir bülent ortaçgil konseri, en sevdiğim.

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

benim sevgilimle güzel geçmeyen hiçbir anım yok ki :)) ama Triwa'lanınca daha da güzel geçeceğine eminim :))

gizem parçalı dedi ki...

merhaba herşey tamam:)
sevgilimle geçirdiğim her an güzel hangi birini anlatsam bilemedimm inş. bana çıkar..
gizem_parcali@msn.com
gizem parçalı

Adsız dedi ki...

Hediyen çok zarif ve şık...Benim için en unutulmaz olan onun doğum gününde hazırladığım süprizdi. Bir apart kiralıyıp içini mumlarla ve güllerle süsledikten sonra bilgisayardan sevdiğimiz romantik parçalardan play list oluşturmuştum. Arkadaşımdan bişey alıcam diye onu aparta getirdiğimde biraz bekletim yukarı çıkmasını söyledim bu sırada sevdiğimiz şarkıları açtım ve ışıkları söndürüp mumları yaktım daha sonrasında kapıdan girdiğinde bütün arkadaşları yanımda ortada beni görünce mutluluktan şok oldu resmen:) h.sfenks@gmail.com

edasen dedi ki...

Sevgilimle geçirdiğim heran öyle çok mutluyumki ama söz yüzüğü aldıgında daha da bi mutlu olmuştum:)

EDA ŞEN
eda.sen1@hotmail.com

cukulata.alba dedi ki...

Sabah 6ya kadar mesajlasıp hemen sonra da bulusmamız benim için en güzeliydi

iremik dedi ki...

enn mutlu olduğum zaman, bana cinderella'nın saat tam 12de merdivenlerden koşarkenki haliyle yaptırdığı pastayla kutladığı doğumgünümdü :)

drya dedi ki...

Sevgilimle gecirdigim en guzel zaman ilk yildonumumuzde gittigimiz Uludag tatiliydi:) hersey o kadar guzeldiki karlarin icinde duse kalka kayak yapmistik:) sanki sadece biz vardik orda mukemmeldi..

matilda dedi ki...

Merhaba Cindrella
Blogunun zaten hep takipçisiyim.Diğer şartları da yerine getirdim:)
Sevgilimle geçirdiğim en mutlu an, bana ilk defa beni sevdiğini söylediği andı..o günü bütün ayrıntılarıyla hatırlıyorum:)

Yagmur dedi ki...

12 şubatta 8. yıldönümümüzü kutlayacağımız erkek arkadaşımla yaşadığım en güzel anı, Gaziantep-Ankara yolculuğumda beni beklemeye dayanamayıp 3 saat uzaklıktaki mola yerine gelip bana süpriz yapmasıydı. Yolculuğumun geri kalanını onunla arabada müzik dinleyerek ve Tuz Gölü manzarasında güneşin doğuşunu izleyerek tamamlamıştım.
Sevgiler :)

SUNAKTUG dedi ki...

yüzümü avuçlarının arasını alıp beni sevdiğini söylediği her an çok mutluyum:)
sunaktug@hotmail.com
bol şans

yeel1z dedi ki...

doğum günümü bir hafta sonra özel olarak kutlamak isteyen arkadaşlarımla karşıya geçmiştik, günün sonunda ayrıldık ve iki arkadaş kaldık. vapur iskelesinde greenpeace üyesi bi çocuk önümüzü kesti,yıllık katkı yapmamız için greenpeace in amacını anlatan klasik konuşmayı yapıyordu; sevgilim ellerini arkasına atmış ağa-vari tavırla bize doğru geliyordu yani düşünün garip bu efelenme neyin nesi diye düşünmüştüm kıskanması gereken bir durum yok ortada ama bi ciddi tavır takınmış gayri ihtiyari hem tavrına sinirlenip hem de dalgaya almak için mimiklerimi de içinde bulunduğum duruma uydurarak ağam nedir bu hal dedim : patt kocaman bir buket çiçek:)) ondan aldığım ilk çiçekti.. sonra sıkı sıkı sarıldım.3 ayı bitirdik yaşadığım en mutlu an buydu sanırım:)

★nasli_ dedi ki...

Herşey tamam :)
sevgilimle en en en en romantik anım belki de en kötü günümdü.Bir sorun çıkmıştı geleceğimizle ilgili,biz bu sorunda öyle kenetlendikki öyle beraber aştıkkı o yüzden an değildi o , devam etti kenetlenme hissi bir olup bütün sorunları aştık.Onunla her anım romantik oysa ki bi makarna yerken ağzının ketçap olması,acı yedikten sonra yüüzünün kızarması :))..O yüzden romantizim an'larla değil anılarla bence ..

hayalperest dedi ki...

sevgilimle en romantik anım ; çok sinirlenip eşyalarımı alıp evden gittiğimde beni tren garından alıp başımı göğüsüne koyup bana sarıldığı zamandı.

aysedeniz dedi ki...

şu an sevgilim yok ama olsaydı onunla her an güzel olurdu

email:aysebulut090@gmail.com

tüm şartlar tamam bu arada

gizzypeasy dedi ki...

sevgilimin annesi beni pek sevmezdi bende onu ve devamlı tartışırdık,erkek arkadaşımda aramızda sorun olduğu zaman çok üzülürdü=( bir gün erkek arkadaşımın annesi çok hastalanmıştı bende dayanamayıp hasta yatarken günlerce evine gidip bulaşık yıkadım yemek hazırladım ona, ve tanıdıkça sevmeye de başladım.ancak bu hasta bakma sürecimden sevgilime bahsetme gereği duymadım.aradan aylar geçti ve erkek arkadaşım yaptığım iyiliği öğrenmiş annesiyle bu kadar ilgilenip, bundan övünerek anlatmamam bana bir kez daha aşık olmasına neden olmuş(kendisi öyle diyor) kısacası bir akşam elinde bulaşık süngeriyle yanıma geldi ve evlenme teklif etti tabi süngerin içine gizlediği tek taş pırlanta ile=)=)bu kadar anlamlı bir evlenme teklifi benim hayatımdaki en romantik andı...
mystery_591@hotmail.com
gzemyalcin>gmail.com

emel dedi ki...

merhaba ,
yarışma bitmeden yakaladığıma çok mutluyummmm:)
sevgilimle geçirdiğim her an benim için çok özel çok güzelllll:)
kocaman sevgilerimi gönderiyorum şartlar tamam umarım şanslı olurum:)
emel-izmir89@hotmail.com

özlem dedi ki...

cindrella bu hediye harikaa şartlar zaten tamamdı:)
geçen sene kavga ettiğimizde yaşadığım şehirde olmamasına rağmen ertesi gün gelip bana yaptığı süpriz geçirdiğim en güzel günlerden biriydi <3
ackgz23@hotmail.com

tuna yaman dedi ki...

merhaba cindrella şartlar tamam;)
sevgilimle tanıştığım gün benim için çok özeldi.
bakalım şans bana gülecek mi
tuna_yamann@hotmail.com

merve dedi ki...

harika bi hediye cindrella
zaten beğenerek izliyordum seni ki:)
sevgilimle her anım çok özel ama onu sinir ettiğim anlarda tavırları öyle şeker ki o zamanlar daha bi güzel , duymasın ama bazen bilerek yapıyorum....
merve_izmir92@hotmail.com

seçil dedi ki...

şartlar tamam:)
eşiminin bana evlenme teklifi ettiği an çok güzeldi onu seviyorum
secil_bulut@hotmail.com

mi-nick dedi ki...

merhaba izlemedeyim ancak twitter kullanmıyorum:)
sevgilimle geçirdiğim en güzel anlar son bir yıl içinde geçirdiğimiz zaman çünkü askerde kendisi ve her istediğimizde görüşemiyoruz ve görüşmelerimiz kısıtlı olsada çok özell ve çok güzel geçiyor.
lady_17__@hotmail.com

DerinMaVi dedi ki...

sevgilimle geçirdiğim en özel anlar öğrencilik yıllarımızda geçirdiğimiz zamanlar o zaman herşey çok basitti, okul bittikten sonra hayat daha gerçek olmaya başladı ama yine de güzel:)
dermen_034@hotmail.com

saime dedi ki...

bu kadar şanslı mıyım bilmiyorum ama yinede denemek istedim şansımı:)
sevgilimle geçirdiğim en güzel an mezuniyet törenimizin olduğu gündü o gün hem mezun olmuş hemde evlenmek için bir adım atmıştık çifte mutluluk yani:)
bu arada twitterım yok:(
saimerden@hotmail.com

esra dedi ki...

geçen sene sevgililer gününde sevgilim bi saat almış ve içine sensiz zamanın nasıl geçtiğini görmemek için saat kullanmıyorum bu yüzden sana gönderiyorum yazmıştı:) belki bu yıl da sizden gelir saatim:)
kittythefirst@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Sayfaları zaten izliyordum face adım Moda Haftası

vee....

En mutlu anım Eşimle beraber düğünümüzün yapılacağı salona giderken elimi sımsıkı tutmasındaki andı...

sdtaydn dedi ki...

Sevgilimle geçirdiğim her anım özel ve güzel ama geçen yıl sonsuzluk yüzüğümü hediye ederken heyecandan kekelemesini unutamam :)

esma dedi ki...

Sevgilim coook uzakta yasadıgı icin bulustugumuz her an en güzel en mutlu an benim için.

Aslı dedi ki...

canım eşimle birlikte ilk geçirdiğimiz tatili hiç unutamam. Hiçbir plan yapmadan yola çıkıp 1 hafta boyunca her akşam başka bir ge kasabasında konaklayarak gezip tozmuştu. Çok romantik ama bir o kadarda eğlenceli bir tatil oldu bizim için

Arzu dedi ki...

aşkımla en mutlu olduğum an bebğimizi kucağımıza aldığımız andı.

Emin dedi ki...

Eşimle en mutlu anım ona evlenme teklif ettiğim bir andı. Bir iş çıkışı onu işten alıp Taksimdeki Hilton oteline yemeğe diye götürmüştüm.Önceden tüm organizasyonu yapmıştım.Hiç beklemiyordu teklifi edemeden yüzüğü görür görmez evet dedi.

Naysanesce dedi ki...

şartlar tamam, yanyana olduğumuz her an özeldi sanırım :)
naysanesce@hotmail.com

PELLORA dedi ki...

Sevgilimle geçirdiğim her an çok mutlu ama sezen aksu dinlediğimiz ve şarap içtiğimiz aksam çok mutlu ve özeldiii:)

Teşekkürler ve herkese bol sans;)

Dilara dedi ki...

Sevgilimle olan en özel ve güzel günümüz evlendiğimiz gündü diyebilirim:)
dilarayg@gmail.com

Tootty dedi ki...

Yilbasi Hediyesi olarak " begendigim o ara, guzelmis vs. Dedigim herseyi "sirin buldugun kumbaradan almayi cok arzu ettigim ayakkabiya kadar" alip sirin mi sirin bir sepet yapmasi... Ve her zaman iyi yada kotu zamanim demeden hep yanimda olmasi..

ocugul dedi ki...

Mutluluğu bir anda sabitlemek mümkün değil bence. O'nunla şu an en mutluyuz, birazdan daha da mutlu olacağız. eminim. :)

Hediye için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

sevgilimle geçirdiğim en mutlu günüm birlikte gezmek için başka bir şehre gidip orada oradan oraya deli gibi gezdiğimiz güzel saatlerdi sanırım.

özlemm

Neşetuana dedi ki...

Bir sevgilim yok, ama katılmak istiyorum.^_^

Bir sevgili ile geçen en güzel anı, 'her andır.' :)

Özge k. dedi ki...

Sevgilimin kokusunu içime çektiğim ana en güzel, en mutlu, en değişilmez andır :) Ayrıca onunla uyanabilmek en müthiş andır.. Onu seviyorummm

beijaa vintage dedi ki...

sevgilimle en mutlu günümüz nişanlandığımız gün bizim en mutlu günümüzdü sanırım :)
https://twitter.com/#!/beijaa
beijaavintage@hotmail.com

sihirlimavi dedi ki...

Merhaba,
Sevgilimle, ki aynı zamanda eşim olur kendisi, en mutlu olduğum an, her daim yaptığı ve yapmaktan vazgeçmeyeceğini söylediği, bana sımsıkı sarılıp öpmesi... O an hissettiğim huzur ve mutluluğu tarif etmem imkansız...

Sevgiler...
worldsameworld@hotmail.com

Unknown dedi ki...

Merhaba. Saate bayildimmmm. Blogun izleyicisiyim.

Triwa Facebook grubu Gülşah Demirtaş olarak beğenildi.

Triwa Twitter : Gulsahhdemirtas olarak takibe alındı.

Sevgilimle okul dönüşünde otobüse doğru gittiğimizi zannedersen biranda başka bir yerde gittik ve bana sürpriz dogum gunü hazırlamış. Beraber kutladik En mutlu oldugum günlerden biri olmuştu.

angelgulsah@ gmail.com

poker face dedi ki...

şartlar tamam:)saat çok hoş gerçekten.triwalara bayılıyorum zaten.
sevgilimle en unutulmaz anıma gelince geçen yaz kavga edip ayrılmıştık. 2 ay kadar ayrı kaldıktan sonra bana yaptığı sürpriz beni çok şaşırttı. okulda derste iken arkadaşımdan mesaj geldi ve çıkışta beni banklarda beklediğini ve çok önemli birşey konuşacağını söyledi. çıkışta banklara gittiğimde beni arkadaşım yerine elinde çicekle sevgilim bekliyordu. hava çok soğuktu ve beni orda saatlerce beklemiş.benim için çok şaşırtıcı ve çok güzel bir sürprizdi. o anı hiçbir zaman unutamam.
poker0046@hotmail.com

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

aynı sıraya oturduğum bilerek koluna çarptığım her an en mutlu olduğum zamanlardı:)

NAZLI dedi ki...

Merhabalar.İzleyicinizim ve firmanın facebook(Naz Çiçek),twitter(@naz0108) hesaplarını takip ediyorum.

Akşam eve geldiğimde bütün günün karmaşası,gürültüsü,yorgunluğu üstüme çöksede sevgilinin sıcağına bırakınca kendimi,hepsi kayboluyor.Özelmi bilmem ama günün en güzel anı bu.

Nazlı naznaz17@gmail.com

morkebelek dedi ki...

7 sene önce karşıma çıktığı gün diyebilirim sonrası hep özel ve güzeldi :)

glgn.shn(et)hotmail.com

sirinler askina dedi ki...

Sanirim her saniyemiz:))

Sümeyra Kalaman Photography dedi ki...

Sevgilimle ilk defa birlikte uyuduğumuzda, sabah uyanıp yüzünü gördüğüm an sanırım :)

sumeyrakalaman@gmail.com

Yunus Emre dedi ki...

Yıllarca arkadaş kaldıktan sonra sevgili olduğumuz ilk gün.Utangaçlık,aptalca tebessümler,pişmanlık(birbirimizi sevdiğimizi söylemek için neden bu kadar geç kaldık)

busra dedi ki...

birlikte geçirdiğimiz ilk sevgililer günü, sevgilimle geçirdiğim en güzel günlerden biriydi.

Seher dedi ki...

wuhuuuu hediye süper senin ve triwa'nın zaten takipçisiyim umarım şans bana gülerr :)

sevgilimle geçirdiğimiz en güzel an uzunca bir ayrılık sonrasında barışıp ,yaşadığım şehre gelip ailesiyle tanışmamdı ikimizde hem çok heycanlıydık hemde çok mutluyduk unutamadığım özel anlardan bitanesidir :))

seher_89@msn.com

zarife dedi ki...

Merhaba ,

Bence saatin anlamı çok büyük..Benim hayatımda da yeri ayrı geçtiğimiz dogum gününde ona bir saat aldım unutugumu sanmıştı tabiii saati bir hafta filan geçmişti verdiğimde.Açtığında şaşkınlığını görmeniz gerekirdi.Şahane o da çok sever saatleri.Ama ben hala kendime saat almamadım.Çünkü aptalca ama hayatımın adamının bunu almasını bekledim tektaş gibi.Anladım ki bu hiç olmayacak.30 basmadan bu saati en kısa zamanda alacağım.

zarife dedi ki...

Merhaba ,

Bence saatin anlamı çok büyük..Benim hayatımda da yeri ayrı geçtiğimiz dogum gününde ona bir saat aldım unutugumu sanmıştı tabiii saati bir hafta filan geçmişti verdiğimde.Açtığında şaşkınlığını görmeniz gerekirdi.Şahane o da çok sever saatleri.Ama ben hala kendime saat almamadım.Çünkü aptalca ama hayatımın adamının bunu almasını bekledim tektaş gibi.Anladım ki bu hiç olmayacak.30 basmadan bu saati en kısa zamanda alacağım.

Gℓ๏яу dedi ki...

sevgilimin doğum gününde ona yaptığım süpriz ve başbaşa geçirdiğimiz gün en mutlu anlarımızdan biriydi....

gamze_ozturkk@hotmail.com

Ceren dedi ki...

Bir sevgilim olmayıp öyle bi anım olmasa dakatılabiliyorumdur umarım.. Değilse de katılmak da güzeldi diyelim :)

altan.ceren@gmail.com

ozgecan dedi ki...

Kendi evimizde, sicacik, bol soslu bir makarna, bide visneli bi pasta. ertesi gun is yok okul yok sorumluluk yok. iste sevgilimle en mutlu oldugum an :)
ozgecanbeypazar@hotmail.com

Unknown dedi ki...

sevgilim en mutlu olduğum zaman her zaman ama en çok beni mutlu ettiği gün kocaman bir kalp ile kapıma dayanması :)

rookieicon@hotmail.com

Duygu dedi ki...

Sevgilimle en muylu olduğum an beni istemeye geldikleri andı. Kalbim yerinden çıkacak gibi hissetmiştim.

Hülya Eren dedi ki...

benim sevgilimle en mutlu olduğum an düğün günümüzdü. 5 sene geçti hala cok mutluyuz ama o akşamki mutluluğumu unutamıyorum

Tuana dedi ki...

sevgilimle en mutlu olduğum an bana evlenme teklif ettiği andı.

İlyas dedi ki...

sevgilimle en mutlu olduğum an onunla tanışıp ona aşık olduğum andı

yıldız dedi ki...

mail attim tatlim:)
yildiz k;)

Twitter Updates