cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

8 Şubat 2012 Çarşamba

Look of the day: Istanbul Fashion Week - day 1

Istanbul moda haftasının ilk günü... Hava buz gibi, kat kat giyinmek şart! Burcu Kuru'nun yeni koleksiyonundan yumuşacık pastel renkli kazağı ve tellerle desteklediği eteğiyle fashion week'in en sıcak kıyafetlerini giyip yeni sezonun en güzel renklerine göz kırpmış oldum.

Today is the first day of the Istanbul fashion week. It's freezing outside so i had to wear over-layered! The sweater and the skirt are from the new collection of Burcu Kuru, i blinked the new season with the pastel colors!

Etek & Kazak: Burcu Kuru, Parka: Mango, Kürk bere: Stradivarius, Çanta: Twist, Çizme: Charles&Keith
Skirt & Sweater: Burcu Kuru, Parka: Mango, Faux fur beret: Stradivarius, Bag: Twist, Boots: Charles&Keith

14 yorum:

♥Stylish Tricks♥ dedi ki...

Bu parkayaa bayılıyorumm ! Bende çok büyük durdu , almadım , pişmanım :(

White Perla dedi ki...

Burcu kuru tasarimlarina hayranim:):)

www.whiteperla.blogspot.com

cukulata.alba dedi ki...

ne kdar calıskansınn=)

pearLace dedi ki...

Selam tatlim, dogrudan kombinin hakkinda yoruma baslagacagim. Ben bazi insanlarin tarzina cok guvenirim, daha dogrusu bazi insanlar bir kac kere "sik"giyindikten sonra bu isten anliyor damgasini alirlar ve daha sonra bunlarin giymis oldugu kombinlerin "sik" olmamasi halinde de bu kisilerin bir "tarz"i oldugu kabuluyle yine dolayli yoldan sik kabul edilirler. Ben de aynen bu insanlardanim :)) dolayisiyla gercekte yani kombininin duz siradan daha once giyimi hakkinda bir bilgim olmayan kisilerin giymesi halinde hic "sik" bulmaz aksine her seyi birbirine karistirmis, uzerindeki bastan asaga tum parcalarin renk, kumas ve ozellikle tarz yonunden birbirine girilmis oldugunu dusunurdum.( kurklerin uyumu disinda) ancak giyen sen olunca boynumuz kildan ince.. Ortada bir tarzin oldugunu kabul etmemek gibi bi luksumuz yok. Gercekten sende olmus :)
Giymis oldugunnparkaya gelince aynisi bende de mevcut. Cok severek almistim, ancak kizilay dagitmis gibi herkez de bulunmasindan dolayi en fazla 3 kere giymisimdir .. Lakin sokaga ciktigimizda bu parkayi giyen biriyle karslasmadan eve donmek cok guc :))

By pearlace.blogspot.com

pearLace dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pearLace dedi ki...

@stylish trcks, kac beden giyorsun dilersen bendekini verebilirim, istanbul'da yasiyorsan.

Lunapark Queen dedi ki...

@Pearlace Parka mediumsa ben de talip olabilirm :)

Gamze çok tatlıydınn pastel renklerle pamuk şeker gibiydin :*

ryhn dedi ki...

bu parkaya bayılıorm ama hıc bır mangoda bulamadm sende gorunce dhada uzuluorm :(

aysp dedi ki...

farklılıkların uyumu sanırım bu. Bir ensturmanın farklıı tellerine vurduğunda çıkan farklı sesler bir bütünde nasıl içimize işler hoşumuza giderse bu kombinin de bana bunu anımsattı, birbiriden bağımsız ama uyumlu :) sevdim
www.aycelcehayat.com

aysp dedi ki...

farklılıkların uyumu sanırım bu. Bir ensturmanın farklıı tellerine vurduğunda çıkan farklı sesler bir bütünde nasıl içimize işler hoşumuza giderse bu kombinin de bana bunu anımsattı, birbiriden bağımsız ama uyumlu :) sevdim
www.aycelcehayat.com

esra dedi ki...

vay arkadaş herkese herkez yazan insanlar moda ikonu gibi eleştirilerde bulunuyor.
çok mu zor sekmede TDK'dan bakmak!

pearLace dedi ki...

Haklisin @esra da moda ikonu gibi elestiriler de bulunmak icin turkceyi dogru kullanma zorunlulugu oldugunu dusunmuyorum, kaldi ki ikisi cok da paralel konular degil. Yine de bu konuyu vazife edinip beni duzelttgin icin cok cok tesekkur ederim;)

@Lunapark Queen, tatlim parka small ama kalibi cok genis. Sen marmara foruma yakin oturuyordun sanirim, oraya getirebilirim istersen;)

pearlace.blogspot.com

esra dedi ki...

rica ederim :)
Türk olduğum Türkçeyi önemsediğim için müdahalede bulundum. paralel bulduğum için değil.
incelikte bulunup cevapladığın için ben teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

stylish tricks, evet parkanın kalıbı baya geniş ama ben çok severek giyiyorum:)

white perla, kim değil ki:)

cukulata alba, performansım baya iyi tüm gün defile sonra akşam post:)

pearlace, tarzım herkesin beğeneceği cinsten değil ama ben yakıştırdığımı düşünüyorum senin de beğenmene sevindim. Parka konusuna gelince evet haklısın ya bu mango parka ya da ipekyolun yeşil parkası herkesin üzerinde ben de rahatsız olmuyor değilim:)

Lunapark Queen, teşekkürler

ryhn, ben kadıköydekinde ve taksimdekinde gördüm bi bak derim:)

aycelce, ne güzel anlatmışssın teşekkürler:)

esra, pearlace, ben de Türkçe'yi olabildiğince düzgün kullanmaya çalışıyorum tekrar tekrar kontrol ediyorum ama kimi zaman dikkatimizden kaçıyor çok takılmamak gerek:)

Twitter Updates