cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

19 Nisan 2009 Pazar

New Fashion Icon *Olivia Palermo*

Mtv'de yayınlanan Laguna Becah'i izlediniz mi bilmiyorum. Bundan bikaç sene önce The O.C nin real life versiyonu olarak yayınlanmaya başlamıştı. Ardından dizinin karakteri Lauren Conrad'ın college maceralarını anlatan The Hills başladı. Şimdi de Lauren'ın iş arkadaşı Whitney'nin New York maceralarını anlatan yeni reality show kıvamlı dizi The City yayınlanmaya başladı ve işte Olivia'da dizide Whitney'nin yeni çalışma arkadaşı... Biraz uzun bi enterance oldu farkettim:) Neyse ilk bölümünü izler izlemez Olivia'nın stiline bayıldım diyebilirim. İnternette yapılan bikaç yorumda da Olivia'nın Blair Waldorf'un gerçek versiyonu olduğu yazılıp çizilmeye başlamış bile... Kimmiş bu Olivia bi göz atıyım demek isterseniz Pazartesi 19.30 da Mtv'de...




4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ben The Hills'i seyrediyordum, bunu da seyrediyorum ama Whitney Port'un tarzını daha fazla beğeniyorum bu kız bir itici geliyor bana :))

Unknown dedi ki...

Bana da tam aksine Whitney biraz soğuk ve itici geliyor:) ama Lauren'ın yokluğunu hiçbiri dolduramıycak:)

siu dedi ki...

bende saçlarına hastayım :) rengi çok güzel..

Unknown dedi ki...

ben zaten anlamıyorum bu kızların saçları nasıl bu kadar güzel olabiliyor hem ışıl ışıl hem uzun hem çok sağlıklı hem renkleri çok doğal duruyor hepsi biarada olamazz:)

Twitter Updates