cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

27 Mayıs 2009 Çarşamba

HOT or NOT??

Image and video hosting by TinyPic


Hayden Panettiere'nin Marchesa elbisesi, burnu açık pudra rengi ayakkabıları ve lame clutch'ı çok şık ama o bikini izleri tüm herşeyi mahvetmemiş mi sizce de??

Image and video hosting by TinyPic

Leighton Meester geçtiğimiz günlerde saçlarını sarıya boyattı. Herkes gibi ben de ilk gördüğümde beğenmemiştim ama sonra alıştım sanki. Bu sefer saçlarına değil de ceketinin içine hiçbir şey giymemesine takıldım . Jil Sander shorts suit'i ve pumpları oldukça şık ama ceketin içine bir top giyse daha hoş durmazmıydı?

5 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Bikini izleri götürmüş bütün güzelliği hakkaten, dikkat etmek lazım böyle şeylere. Yani madem oldu bir kere, straplez giyme o zaman dimi. Neyse Leighton'ı çok beğendim, şık ve seksi görünüyor. İçine bir şey giymemesi ise ilginç tabi :)

anna bu dedi ki...

the second one is totally hot!

justbuit.blogspot.com

bisous
annabu

Jojee dedi ki...

benim bir arkadaşım bikini izlerine bayılıyor :)) bense olmasa daha güzel olur diyenlerdenim

yasmin dedi ki...

ben beğendim açıkcası hayden i

ama ayakkabısından gözünü bikini izlerine kaydırabildin mi dersen ııııııııııı diye başlayabilirim =) pudra rengi ayakkabı görünce almadığım hotiç ayakkabılar geliyo aklıma kalbim kırılıyo =(

Unknown dedi ki...

saç, elbise, ayakkabı çanta herşey süper zaten tek sorun bikini izleri:) Biçok markada bu sezon pudra ayakkabılar var Hotiçtekileri kaçırdıysan başka yerde bulursun üzülme:)

Twitter Updates